Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 27.08.2008   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Re: Зміни на форумі та новини

Шо робити з оцією жовтою штучкою, яка мене тепер переслідує?
Всьо, воно зникло....

Востаннє редагував laithemmer: 27.08.2008 о 13:46.
скажений завсідник :)

Я її вже прибрав.

А шо то було? Ну навіщо?

Невдала спроба. То для отримання ідей від користувачів щодо форуму. Але воно коряве і потребує реєстрації.

Ага, дяки. Ну да, ..якшо воно мене переслідує - то точно треба доробить)))
Старий 10.09.2008   [permalink]

Виправив RSS для блогів:
Нові записи в блоґах: http://www.poltavaforum.com/blogs/blogs.rss
В кожному блозі також можна підписатися на окремий RSS автора.

Тепер в кожному коментарі в блоґах є "постійне посилання": .
Це, для того, щоб відсилати комусь посилання на саме цей коментар.

Змінилися посилання на альбоми, малюнки в них, групи і сторінки користувачів, особливо ця зміна нікого не зачепить, але попереджаю.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:
Старий 27.10.2008   [permalink]

Як ви надіюсь помітили вгорі форуму відбулися значні зміни. Мені вже давно милило очі скупчення не зрозумілих посилань і кнопок вгорі сторінки, тому я кілька місяців виношував план змін, і от таки вони відбулися.
1. Тепер вгорі постійно видно "Основну панель", на яку, до речі, мені не вистачило сил сьогодні. На ній будуть відображатися також повідомлення, які наразі розташовані трошки нижче нових іконок. Я збираюся доробляти цю панель, хоча вона і зараз на мою думку стала зручнішою.
2. Переніс форуми "ІТ" та "Інтереси" на головну. І прибрав посилання на англомовний форум, думаю видалити його взагалі.
3. Поки що виніс вгору 4 основних форуми, можливо скоро там з'явиться ще парочка. Також змінив вигляд іконок форуму, надіюся вам сподобається моя рішення в цьому плані.
4. Зробив іконки з написами, з деяких пунктів меню, яке раніше було під логотипом, тепер все відразу зрозуміло, надіюся.
5. Тепер зображення в альбомі стало переглядати набагато зручніше. По-перше, сторінка тепер не оновлюється кожного разу коли натискаєте на посилання "Наступнє" або "Попереднє", оновлюється тільки зображення і коментарі. Також до наступного зображення можна переходити просто натискаючи на те, що вже відображається.

От такі справи, далі буде. Схрестив пальці та чекаю на ваші відгуки.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:

Офтоп:
Подивився як тепер форум виглядає на IE6, аж моторошно стало. Люде, досить використовувати цей непотріб. Це не тільки створює проблему для веб-майстрів, яким приходиться робити додаткову купу роботи, щоб сайт нормально виглядав в IE6, але також у IE6 дуже недосконалий захист від вірусів і т.п.
Наразі буду щось робити і для цього переглядача, бо ним ще принаймні 4 частина відвідувачів користується (чи то Опера знов маскується?).

:) Дуже подобається новий вигляд, особливо поросятко Балки!
Цього разу зміни не страшні, а навіть дуже зрозумілі. Чомусь мені стало зручніше користуватися форумом, але явища цього поки що не можу пояснити.
Виголошую подяку за величезну (я так думаю) роботу fragov’у
модератор

Спасибо. Стало удобнее и красивее.
Я пользуюсь Оперой.

Моё ИМХО - после кнопки ГУМВСа много пустого места, не очень краисво смотрится. На широкоформатных мониторах наверное ещё хуже.
Нижние 2 ряда ссылок я бы сгрупировал в один, тем самым освободилась бы одна строчка и слева не было бы такой (белой) пустоты.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Розділ: Новини Полтави fragov Новини Полтави 0 24.03.2008 18:15
Останні новини на Полтава Порталі fragov Теревені 0 14.11.2007 19:31
Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради RSS Теревені 0 31.08.2007 18:45
Новини ігр від Тигра Сердце Тигра Софт 11 27.11.2006 20:14
В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі fragov Політика 0 02.10.2006 02:09

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum