Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 11.12.2006   [permalink]
скажений завсідник :)

Відповідь: Зміни на форумі

Тепер можна розміщувати аватари розміром 180 на 180 до 100 Кб.
Пішов переробляти свій аватар. :)
модератор

Re: Відповідь: Зміни на форумі

Відповідь:
Допис від Admin Переглянути допис
Тепер можна розміщувати аватари розміром 180 на 180 до 100 Кб.
Пішов переробляти свій аватар. :)
угу, а сам аж на 197 KБ разместил!

ну, раз можно ....

Cool Відповідь: Зміни на форумі

Відповідь:
Допис від V00D00People Переглянути допис
угу, а сам аж на 197 KБ разместил!

ну, раз можно ....
І відразу ж помітив. :whistle:
Будую надіятися цей маленький привілей адміністрації нікого не образить. Просто як я не старався - не зміг зменшити свій аватар до відповідного розміру. Хоча видалив більшу частину кадрів (їх було 350, а залишилося 90) і зменшив розмір з 200 до 180.
Можно було б дати і більше місця під аватари, проблема в тому, як будуть себе відчувати люди, які сидять на трафіку чи на модемному з'єднані.

До речі, збираюся видалити "стандартні" (тобто ті, що зараз пропонуються з колекції на сервері) аватари, і додати менше, але більш кращих. Бо в мене враження, що тими аватарами майже ніхто не користується.

V00D00People, гарна шапка, думаю тепер буде більше можливостей щодо аватарів, і форум стане яскравішим. :)

Востаннє редагував fragov: 11.12.2006 о 20:55.
Старий 26.12.2006   [permalink]
Гість
Hardware

У мене є такі пропозиції:
По-перше необхідно розділити Софт та Ігри в окремі розділи. Як на мене, то це речі не дуже сумісні. І не дуже зручно, переглядаючи інформацію про програми, "перечіпатися" і оминати різні ігри... Не для всіх же ті ігри є цікавими. А програми -- це ж зовсім інша справа!
По-друге оцей "наворчений" аватар Адміна прямо-таки вішає компа... Не в кожного ж четверті "пеньки" шелестять в системному блоці. Може можна його дещо спростити?
А щодо "шапки" форуму, то я вважаю, що нічого поганого в тому немає, щоб цей заголовок якомога яскравіше відображав Полтавщину. Це ж наша візитна картка! І не треба видумувати ніяких "зелененьких" гербів... а то так і до зміни кольору прапора дійдемо. А от картинку нашого "Золотого орла" можна було б додати...
От здається покищо і все.

Пропоную в групу "Інтереси" додати розділ "Бізнес".
Погодьтеся, що в нашому житті цей "інтерес" відіграє далеко не останнє місце.

Востаннє редагував fragov: 27.12.2006 о 01:55.
Старий 27.12.2006   [permalink]

Відповідь:
Допис від Sandr Переглянути допис
У мене є такі пропозиції:
По-перше необхідно розділити Софт та Ігри в окремі розділи. Як на мене, то це речі не дуже сумісні. І не дуже зручно, переглядаючи інформацію про програми, "перечіпатися" і оминати різні ігри... Не для всіх же ті ігри є цікавими. А програми -- це ж зовсім інша справа!
По-друге оцей "наворчений" аватар Адміна прямо-таки вішає компа... Не в кожного ж четверті "пеньки" шелестять в системному блоці. Може можна його дещо спростити?
А щодо "шапки" форуму, то я вважаю, що нічого поганого в тому немає, щоб цей заголовок якомога яскравіше відображав Полтавщину. Це ж наша візитна картка! І не треба видумувати ніяких "зелененьких" гербів... а то так і до зміни кольору прапора дійдемо. А от картинку нашого "Золотого орла" можна було б додати...
От здається покищо і все.

Пропоную в групу "Інтереси" додати розділ "Бізнес".
Погодьтеся, що в нашому житті цей "інтерес" відіграє далеко не останнє місце.
Розділи Софт і Ігри був розділений, але в Ігри писали дуже рідко, так що я поки їх об'єднав.
Цікаво, що в тебе за комп? Мій аватар займає 197 Кб, просто не можу уявити, що за машина не може його потягнути.
Про бізнес - поміркую. По-моєму, це не зовсім інтерес, це скоріше робота чи щось таке, ну для кожного по-різному. А ще туди точно почнуть кидати кучу реклами. :)
Старий 29.12.2006   [permalink]
Гість
Chat Відповідь: Зміни на форумі

У мене процесор Celeron на 1,0 ГГц і оперивки накидав уже до 512 МБ, але той аватарчик все одно підвішує компа :(

Невже Адміну так кортить похвастатися своїм образом?!

Як на мене нічого в ньому навороченого немає, тільки гальмує роботу броузера
модератор

Re: Відповідь: Зміни на форумі

Відповідь:
У мене процесор Celeron на 1,0 ГГц і оперивки накидав уже до 512 МБ, але той аватарчик все одно підвішує компа :(

Невже Адміну так кортить похвастатися своїм образом?!

Як на мене нічого в ньому навороченого немає, тільки гальмує роботу броузера
Чё-то мне кажется, что "гальмує роботу броузера" не аватар админа, а твои ..., лана, не буду ругатся. Не в аватаре дело - 100% :)
Гість
Redcross

Варто задуматися над адаптацією сайту під інші броузери.

Я тут спробував переглянути Полтаський форум за допомгою Opera... :sarcastic: Одним словом -- ЖАХ!!!

Відповідь:
Допис від V00D00People Переглянути допис
Чё-то мне кажется, что "гальмує роботу броузера" не аватар админа, а твои ..., лана, не буду ругатся. Не в аватаре дело - 100% :)
Якщо "кажется" -- перехрестися...

Я ж проаналізував завантаження компа броузером без того аварата і з ним і зробив відповідний висновок. Я ж не зі стелі це взяв!

Востаннє редагував fragov: 30.12.2006 о 00:00.
Старий 30.12.2006   [permalink]

Відповідь:
Варто задуматися над адаптацією сайту під інші броузери.
Я тут спробував переглянути Полтаський форум за допомгою Opera... :sarcastic: Одним словом -- ЖАХ!!!
Я передивлявся форум в Mozilla Firefox 1.5 - 2.x, Internet Explorer 5, 6, 7 і в Опері 9.1, що ти там такого страшного побачив? Єдине - вікно зі статистикою "Топ 10" в Опері відображається некоректно, буду дивитися як це поправити.

Відповідь:
Я ж проаналізував завантаження компа броузером без того аварата і з ним і зробив відповідний висновок. Я ж не зі стелі це взяв!
Міняти аватар не збираюся. :) Занадто довго з ним возився. Але проблему можна вирішити по іншому.
Яким переглядачем користуєшся?
Старий 30.12.2006   [permalink]
Гість
World Відповідь: Зміни на форумі

Я використовую переважно броузер Internet Explorer 6 SP2, але інколи й користуюся Opera 9.0

В Opera мені не сподобалося те, що цей броузер не підтримує взаємодію з WebMoney Keeper.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Розділ: Новини Полтави fragov Новини Полтави 0 24.03.2008 18:15
Останні новини на Полтава Порталі fragov Теревені 0 14.11.2007 19:31
Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради RSS Теревені 0 31.08.2007 18:45
Новини ігр від Тигра Сердце Тигра Софт 11 27.11.2006 20:14
В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі fragov Політика 0 02.10.2006 02:09

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum