Ви переглядаєте тему Зміни на форумі та новини в розділі Робота Полтава форуму, що є підрозділом форума Інше; З'явилась можливість (поки що в тестовому режимі, подивимося як воно буде), створювати форуми в соц. ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
08.05.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
З'явилась можливість (поки що в тестовому режимі, подивимося як воно буде), створювати форуми в соц. групах. Їх модераторами автоматично стають лідери груп (тобто ті, хто їх створив). Для того, щоб створити форум, в групі повино бути 5 або більше форумчан. Чому тестовий режим? Бо може глючити, а так я тільки за, то ж створюйте і спілкуйтеся. ![]() | ||
14.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Знадобилася галерея, але виявилося, шо вона зникла....З’явиться? | ||
14.05.2008
| [permalink] | ||
Прибрав тільки посилання, для того, щоб люди не плутали "Альбоми", малюнки з яких виводяться на головній і "Галерею", яку думаю перенести на портал. http://www.poltavaforum.com/gallery/ | ||
15.05.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
уважаемая администрация. у меня заканчивается ящик "приватних повидомлень". все что мог лишнего удалил, но присланные мне ссылки удобно здесь хранить и их трогать не хочу. если мне пришлют еще несколько писем - я буду в большом горе если убьется самая первая ссылка. а если сообщение от людей не прийдет - буду выглядеть некрасиво, так как не отвечу им. ДААПАМАЖИТЕЕЕЕЕ ЛЮДИ ДОБРЫЫЫЫЕ! | ||
15.05.2008
| [permalink] | ||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
| ||||
15.05.2008
| [permalink] | ||
Збільшив кількість можливих повідомлень в скриньці з 50 до 300. | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
06.06.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
| ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Розділ: Новини Полтави | fragov | Новини Полтави | 0 | 24.03.2008 18:15 |
| Останні новини на Полтава Порталі | fragov | Теревені | 0 | 14.11.2007 19:31 |
| Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради | RSS | Теревені | 0 | 31.08.2007 18:45 |
| Новини ігр від Тигра | Сердце Тигра | Софт | 11 | 27.11.2006 20:14 |
| В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі | fragov | Політика | 0 | 02.10.2006 02:09 |