Ви переглядаєте тему Зміни на форумі та новини в розділі Робота Полтава форуму, що є підрозділом форума Інше; Дякую всім за підтримку! :) Відповідь: Допис від Sasha-Grob А............ ледащо!:lazy3: Давай баги виправляй!!! Кажи ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
25.10.2006
| [permalink] | ||
| Неактивен |
А вот мне не нравится. Привыкать буду долго и мучительно. А вверху - это герб Полтавы? Оно, конечно, патриотично, но... Раньше было лучше. Насчет зеленого поддерживаю. Давайте беречь свои зыркалки. Хотя и так нормально. в общем, ака Фрагов, не расслабляйся:) | ||
25.10.2006
| [permalink] | ||
| Філософф |
Є підтримка зеленого!!!!!!:dance2: | ||
25.10.2006
| [permalink] | ||
| Філософф |
Ой, мені так подобаеться!!! Смайлики такі гарні! Чат також е, кричалку можна й прибрати, а можна й не прибирати! Ой мені так подобаються!!!!! Аж кричати хочеться! Дуже приемні зміни!!!!! :spartak: :shablon_03: Клано! :fans: Адмін, ти МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!! :pooh_birth_day: Востаннє редагував Maya: 25.10.2006 о 15:40. | ||
01.11.2006
| [permalink] | ||
| - |
Вигляд форуму дійсно змінився на краще. Чого можна побажати ще? Я би повернув зміну кольору та підкреслювання лінків (у мене у вогнелисі чомусь це зникло у новій версії форуму) та додати невеличку кнопку з написом "У гору" до низу кожного допису, як на мене, це дуже зручно. І ще пропозиція: причепити до форума RSS-канали. Востаннє редагував Odo: 01.11.2006 о 16:07. | ||
19.11.2006
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
Є ще зауваження, пропозиції? | |||
11.12.2006
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Трішки змінив структуру форуму, прибрав теми, в яких зовсім ніхто не писав (всі повідомлення збереженні). Також зробив з деяких тем одну і тп. Так, вважаю, буде зручніше. Видалив користувачів, які зареєструвалися два місяці тому, а від них ні слуху, ні духу. Видалив дуже старі теми (рік тому), на які не було, або було дуже мало відповідей. Змінив свій аватар. :) Востаннє редагував fragov: 11.12.2006 о 06:02. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Розділ: Новини Полтави | fragov | Новини Полтави | 0 | 24.03.2008 18:15 |
| Останні новини на Полтава Порталі | fragov | Теревені | 0 | 14.11.2007 19:31 |
| Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради | RSS | Теревені | 0 | 31.08.2007 18:45 |
| Новини ігр від Тигра | Сердце Тигра | Софт | 11 | 27.11.2006 20:14 |
| В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі | fragov | Політика | 0 | 02.10.2006 02:09 |