Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 24.10.2006   [permalink]
скажений завсідник :)

Відповідь: Re: Відповідь: Re: Зміни на форумі

Дякую всім за підтримку! :)

Відповідь:
Допис від Sasha-Grob Переглянути допис
А............ ледащо!:lazy3: Давай баги виправляй!!!
Кажи конкретніше, чоловіче. :superman:
Старий 25.10.2006   [permalink]
Неактивен
Re: Зміни на форумі

А вот мне не нравится. Привыкать буду долго и мучительно. А вверху - это герб Полтавы? Оно, конечно, патриотично, но... Раньше было лучше.

Насчет зеленого поддерживаю. Давайте беречь свои зыркалки. Хотя и так нормально.
в общем, ака Фрагов, не расслабляйся:)
Філософф
Відповідь: Re: Зміни на форумі

Відповідь:
Допис від motokross Переглянути допис
А вот мне не нравится. Привыкать буду долго и мучительно. А вверху - это герб Полтавы? Оно, конечно, патриотично, но... Раньше было лучше.

Насчет зеленого поддерживаю. Давайте беречь свои зыркалки. Хотя и так нормально.
в общем, ака Фрагов, не расслабляйся:)
Є підтримка зеленого!!!!!!:dance2:
Філософф

Ой, мені так подобаеться!!! Смайлики такі гарні! Чат також е, кричалку можна й прибрати, а можна й не прибирати! Ой мені так подобаються!!!!! Аж кричати хочеться! Дуже приемні зміни!!!!!
:spartak:
:shablon_03:
Клано!
:fans:
Адмін, ти МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!! :pooh_birth_day:

Востаннє редагував Maya: 25.10.2006 о 15:40.
Добрий модер ))

Відповідь: Re: Зміни на форумі

Не треба кричалку прибирати, будь ласка
Вона ще потрібна
І я також за зелененький, але не проти такого як є
Частий гість

Question Re: Зміни на форумі

Админ, новый шаблон рулит!!! Так держать, смайлы класс!:pooh_on_ball: :pooh_honey: :pooh_door:
Шапка с гербом тоже рулит, можно бы еще туда и маленькую фоточку города поместить.
Старий 01.11.2006   [permalink]
-

Відповідь: Зміни на форумі

Вигляд форуму дійсно змінився на краще. Чого можна побажати ще? Я би повернув зміну кольору та підкреслювання лінків (у мене у вогнелисі чомусь це зникло у новій версії форуму) та додати невеличку кнопку з написом "У гору" до низу кожного допису, як на мене, це дуже зручно. І ще пропозиція: причепити до форума RSS-канали.

Востаннє редагував Odo: 01.11.2006 о 16:07.
Старий 07.11.2006   [permalink]
НеСчастлива...

я вообще-то синий не сильно люблю... а может, это прост настроение у меня такое...((( но вот у меня одна проблема - чат у меня не работает. все время выдает - неправильное имя или пароль. :tommy: че делать-то???
Старий 19.11.2006   [permalink]

Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
Вигляд форуму дійсно змінився на краще. Чого можна побажати ще? Я би повернув зміну кольору та підкреслювання лінків (у мене у вогнелисі чомусь це зникло у новій версії форуму) та додати невеличку кнопку з написом "У гору" до низу кожного допису, як на мене, це дуже зручно. І ще пропозиція: причепити до форума RSS-канали.
Лінки - змінив, кнопку додав (вона зі стрілкою вгору), RSS-канали і раніше були, в Мозіллі, наприклад, біля адреси з'являється значок RSS, та я вже і писав про RSS в цій темі: Попередження про нові повідомлення на форумі.

Є ще зауваження, пропозиції?
Старий 11.12.2006   [permalink]

Трішки змінив структуру форуму, прибрав теми, в яких зовсім ніхто не писав (всі повідомлення збереженні). Також зробив з деяких тем одну і тп. Так, вважаю, буде зручніше.

Видалив користувачів, які зареєструвалися два місяці тому, а від них ні слуху, ні духу. Видалив дуже старі теми (рік тому), на які не було, або було дуже мало відповідей.

Змінив свій аватар. :)

Востаннє редагував fragov: 11.12.2006 о 06:02.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Розділ: Новини Полтави fragov Новини Полтави 0 24.03.2008 18:15
Останні новини на Полтава Порталі fragov Теревені 0 14.11.2007 19:31
Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради RSS Теревені 0 31.08.2007 18:45
Новини ігр від Тигра Сердце Тигра Софт 11 27.11.2006 20:14
В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі fragov Політика 0 02.10.2006 02:09

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum