Відповідь:
Допис від RAMM Сегодня частенько выдавало
Повідомлення форуму
The server is too busy at the moment. Please try again later. |
Наскільки часто? Чи дуже це заважає? Бо нажаль покищо знаходимося на сервері ще з десятком сайтів і в години пік виникають перевантаження, щоб хостер не наїзжав я виставив це обмеження.
А саме при 9.5% навантаження на сервер починається обмеження перегляду (10% - це відсоток який вказаний у договорі з хостером).
Вирішення цієї проблеми - перехід на виділенний віртуальний сервер (реальний занадто дорогий). Буду щось думати.
Відповідь:
Допис від **SEM** кстати мне нравиться оформление форума--довольно цивльно и всё понятно что и где находиться...
А мне интирестно?! я сидел на одном форуме так у них там в каждую пору года или месяца менялся цвет форума...вот к примеру осенью даже листочки желтые падали-красиво...А у вас таколе реаль сделать?!хотябы цвет менять..ибо листочки много трафика кушают)) |
Не тільки трафік, а й купа проблем, які виникнуть. Так на разі для двох мов - російської і української використовується два різних "дизайни", які при вносені змін приходиться тримати в оновленому стані. Інша проблема - дизайнер який захоче це все робити.
Наразі проблема з мовами знайшла нове рішення, коли змінилися посилання на розділі, подивимося можливо скоро будуть перекладені всі розділи форуму на обидві мови.