Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 11.12.2006   [permalink]
скажений завсідник :)

Відповідь: Зміни на форумі

Тепер можна розміщувати аватари розміром 180 на 180 до 100 Кб.
Пішов переробляти свій аватар. :)
модератор

Re: Відповідь: Зміни на форумі

Цитата:
Допис від Admin Переглянути допис
Тепер можна розміщувати аватари розміром 180 на 180 до 100 Кб.
Пішов переробляти свій аватар. :)
угу, а сам аж на 197 KБ разместил!

ну, раз можно ....

Cool Відповідь: Зміни на форумі

Цитата:
Допис від V00D00People Переглянути допис
угу, а сам аж на 197 KБ разместил!

ну, раз можно ....
І відразу ж помітив. :whistle:
Будую надіятися цей маленький привілей адміністрації нікого не образить. Просто як я не старався - не зміг зменшити свій аватар до відповідного розміру. Хоча видалив більшу частину кадрів (їх було 350, а залишилося 90) і зменшив розмір з 200 до 180.
Можно було б дати і більше місця під аватари, проблема в тому, як будуть себе відчувати люди, які сидять на трафіку чи на модемному з'єднані.

До речі, збираюся видалити "стандартні" (тобто ті, що зараз пропонуються з колекції на сервері) аватари, і додати менше, але більш кращих. Бо в мене враження, що тими аватарами майже ніхто не користується.

V00D00People, гарна шапка, думаю тепер буде більше можливостей щодо аватарів, і форум стане яскравішим. :)

Востаннє редагував fragov: 11.12.2006 о 19:55.
Старий 26.12.2006   [permalink]
Гість
Hardware

У мене є такі пропозиції:
По-перше необхідно розділити Софт та Ігри в окремі розділи. Як на мене, то це речі не дуже сумісні. І не дуже зручно, переглядаючи інформацію про програми, "перечіпатися" і оминати різні ігри... Не для всіх же ті ігри є цікавими. А програми -- це ж зовсім інша справа!
По-друге оцей "наворчений" аватар Адміна прямо-таки вішає компа... Не в кожного ж четверті "пеньки" шелестять в системному блоці. Може можна його дещо спростити?
А щодо "шапки" форуму, то я вважаю, що нічого поганого в тому немає, щоб цей заголовок якомога яскравіше відображав Полтавщину. Це ж наша візитна картка! І не треба видумувати ніяких "зелененьких" гербів... а то так і до зміни кольору прапора дійдемо. А от картинку нашого "Золотого орла" можна було б додати...
От здається покищо і все.

Пропоную в групу "Інтереси" додати розділ "Бізнес".
Погодьтеся, що в нашому житті цей "інтерес" відіграє далеко не останнє місце.

Востаннє редагував fragov: 27.12.2006 о 00:55.
Старий 27.12.2006   [permalink]

Цитата:
Допис від Sandr Переглянути допис
У мене є такі пропозиції:
По-перше необхідно розділити Софт та Ігри в окремі розділи. Як на мене, то це речі не дуже сумісні. І не дуже зручно, переглядаючи інформацію про програми, "перечіпатися" і оминати різні ігри... Не для всіх же ті ігри є цікавими. А програми -- це ж зовсім інша справа!
По-друге оцей "наворчений" аватар Адміна прямо-таки вішає компа... Не в кожного ж четверті "пеньки" шелестять в системному блоці. Може можна його дещо спростити?
А щодо "шапки" форуму, то я вважаю, що нічого поганого в тому немає, щоб цей заголовок якомога яскравіше відображав Полтавщину. Це ж наша візитна картка! І не треба видумувати ніяких "зелененьких" гербів... а то так і до зміни кольору прапора дійдемо. А от картинку нашого "Золотого орла" можна було б додати...
От здається покищо і все.

Пропоную в групу "Інтереси" додати розділ "Бізнес".
Погодьтеся, що в нашому житті цей "інтерес" відіграє далеко не останнє місце.
Розділи Софт і Ігри був розділений, але в Ігри писали дуже рідко, так що я поки їх об'єднав.
Цікаво, що в тебе за комп? Мій аватар займає 197 Кб, просто не можу уявити, що за машина не може його потягнути.
Про бізнес - поміркую. По-моєму, це не зовсім інтерес, це скоріше робота чи щось таке, ну для кожного по-різному. А ще туди точно почнуть кидати кучу реклами. :)
Старий 29.12.2006   [permalink]
Гість
Chat Відповідь: Зміни на форумі

У мене процесор Celeron на 1,0 ГГц і оперивки накидав уже до 512 МБ, але той аватарчик все одно підвішує компа :(

Невже Адміну так кортить похвастатися своїм образом?!

Як на мене нічого в ньому навороченого немає, тільки гальмує роботу броузера
модератор

Re: Відповідь: Зміни на форумі

Цитата:
У мене процесор Celeron на 1,0 ГГц і оперивки накидав уже до 512 МБ, але той аватарчик все одно підвішує компа :(

Невже Адміну так кортить похвастатися своїм образом?!

Як на мене нічого в ньому навороченого немає, тільки гальмує роботу броузера
Чё-то мне кажется, что "гальмує роботу броузера" не аватар админа, а твои ..., лана, не буду ругатся. Не в аватаре дело - 100% :)
Гість
Redcross

Варто задуматися над адаптацією сайту під інші броузери.

Я тут спробував переглянути Полтаський форум за допомгою Opera... :sarcastic: Одним словом -- ЖАХ!!!

Цитата:
Допис від V00D00People Переглянути допис
Чё-то мне кажется, что "гальмує роботу броузера" не аватар админа, а твои ..., лана, не буду ругатся. Не в аватаре дело - 100% :)
Якщо "кажется" -- перехрестися...

Я ж проаналізував завантаження компа броузером без того аварата і з ним і зробив відповідний висновок. Я ж не зі стелі це взяв!

Востаннє редагував fragov: 29.12.2006 о 23:00.

Цитата:
Варто задуматися над адаптацією сайту під інші броузери.
Я тут спробував переглянути Полтаський форум за допомгою Opera... :sarcastic: Одним словом -- ЖАХ!!!
Я передивлявся форум в Mozilla Firefox 1.5 - 2.x, Internet Explorer 5, 6, 7 і в Опері 9.1, що ти там такого страшного побачив? Єдине - вікно зі статистикою "Топ 10" в Опері відображається некоректно, буду дивитися як це поправити.

Цитата:
Я ж проаналізував завантаження компа броузером без того аварата і з ним і зробив відповідний висновок. Я ж не зі стелі це взяв!
Міняти аватар не збираюся. :) Занадто довго з ним возився. Але проблему можна вирішити по іншому.
Яким переглядачем користуєшся?
Гість
World Відповідь: Зміни на форумі

Я використовую переважно броузер Internet Explorer 6 SP2, але інколи й користуюся Opera 9.0

В Opera мені не сподобалося те, що цей броузер не підтримує взаємодію з WebMoney Keeper.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Розділ: Новини Полтави fragov Новини Полтави 0 24.03.2008 17:15
Останні новини на Полтава Порталі fragov Теревені 0 14.11.2007 18:31
Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради RSS Теревені 0 31.08.2007 17:45

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн