![]() | |
11.12.2006
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
11.12.2006
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
І відразу ж помітив. :whistle: Будую надіятися цей маленький привілей адміністрації нікого не образить. Просто як я не старався - не зміг зменшити свій аватар до відповідного розміру. Хоча видалив більшу частину кадрів (їх було 350, а залишилося 90) і зменшив розмір з 200 до 180. Можно було б дати і більше місця під аватари, проблема в тому, як будуть себе відчувати люди, які сидять на трафіку чи на модемному з'єднані. До речі, збираюся видалити "стандартні" (тобто ті, що зараз пропонуються з колекції на сервері) аватари, і додати менше, але більш кращих. Бо в мене враження, що тими аватарами майже ніхто не користується. V00D00People, гарна шапка, думаю тепер буде більше можливостей щодо аватарів, і форум стане яскравішим. :) Востаннє редагував fragov: 11.12.2006 о 19:55. | ||
26.12.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
У мене є такі пропозиції: По-перше необхідно розділити Софт та Ігри в окремі розділи. Як на мене, то це речі не дуже сумісні. І не дуже зручно, переглядаючи інформацію про програми, "перечіпатися" і оминати різні ігри... Не для всіх же ті ігри є цікавими. А програми -- це ж зовсім інша справа! По-друге оцей "наворчений" аватар Адміна прямо-таки вішає компа... Не в кожного ж четверті "пеньки" шелестять в системному блоці. Може можна його дещо спростити? А щодо "шапки" форуму, то я вважаю, що нічого поганого в тому немає, щоб цей заголовок якомога яскравіше відображав Полтавщину. Це ж наша візитна картка! І не треба видумувати ніяких "зелененьких" гербів... а то так і до зміни кольору прапора дійдемо. А от картинку нашого "Золотого орла" можна було б додати... От здається покищо і все. Пропоную в групу "Інтереси" додати розділ "Бізнес". Погодьтеся, що в нашому житті цей "інтерес" відіграє далеко не останнє місце. Востаннє редагував fragov: 27.12.2006 о 00:55. | ||
27.12.2006
| [permalink] | |||
Цитата:
Цікаво, що в тебе за комп? Мій аватар займає 197 Кб, просто не можу уявити, що за машина не може його потягнути. Про бізнес - поміркую. По-моєму, це не зовсім інтерес, це скоріше робота чи щось таке, ну для кожного по-різному. А ще туди точно почнуть кидати кучу реклами. :) | |||
29.12.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
У мене процесор Celeron на 1,0 ГГц і оперивки накидав уже до 512 МБ, але той аватарчик все одно підвішує компа :( Невже Адміну так кортить похвастатися своїм образом?! Як на мене нічого в ньому навороченого немає, тільки гальмує роботу броузера | ||
29.12.2006
| [permalink] | ||
| модератор |
Чё-то мне кажется, что "гальмує роботу броузера" не аватар админа, а твои ..., лана, не буду ругатся. Не в аватаре дело - 100% :) | ||
29.12.2006
| [permalink] | |||
| Гість |
Варто задуматися над адаптацією сайту під інші броузери. Я тут спробував переглянути Полтаський форум за допомгою Opera... :sarcastic: Одним словом -- ЖАХ!!! Цитата:
Я ж проаналізував завантаження компа броузером без того аварата і з ним і зробив відповідний висновок. Я ж не зі стелі це взяв! Востаннє редагував fragov: 29.12.2006 о 23:00. | |||
29.12.2006
| [permalink] | ||||
Цитата:
Цитата:
Яким переглядачем користуєшся? | ||||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Розділ: Новини Полтави | fragov | Новини Полтави | 0 | 24.03.2008 17:15 |
| Останні новини на Полтава Порталі | fragov | Теревені | 0 | 14.11.2007 18:31 |
| Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради | RSS | Теревені | 0 | 31.08.2007 17:45 |