![]() | |
Ви переглядаєте тему Зміни на форумі та новини в розділі Робота Полтава форуму, що є підрозділом форума Інше; Цитата: Допис від laithemmer Пробачте, а шо таке Літери для копіювання? Під полем для вводу ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
25.06.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Під полем для вводу є літери для копіювання, якщо у когось вони відсутні на клавіатурі, а він бажає писати українською, їх можна використовувати просто перетаскуючи звідти (в вогнелисі це працює), або виділяючи, копіюючи і вставляючи. ![]() | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
28.06.2008
| [permalink] | ||
| Перехожий |
Доброго здоров"я Полтавський форум. Трохи не звично, але / в чужий монастир зi своiми законами не ходять/. В мiстi, де я зараз живу движок форуму зовсiм iнший. Я сподiваюсь приживусь на форумi рiдного мiста i познайомлюсь iз форумчанами ![]() | ||
05.07.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
rust, ти знову відредагував чуже повідомлення... Поки що, чомусь, таке трапляється тільки в тебе. Якщо йдеться про стандартний пошук - то він не досконалий, краще користуватися пошуком від гугла. | ||
08.07.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
У нас з’явилося рекламо? Воно тепер постійно? | ||
08.07.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Розділ: Новини Полтави | fragov | Новини Полтави | 0 | 24.03.2008 17:15 |
| Останні новини на Полтава Порталі | fragov | Теревені | 0 | 14.11.2007 18:31 |
| Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради | RSS | Теревені | 0 | 31.08.2007 17:45 |