Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 24.10.2006   [permalink]
скажений завсідник :)

Відповідь: Re: Відповідь: Re: Зміни на форумі

Дякую всім за підтримку! :)

Цитата:
Допис від Sasha-Grob Переглянути допис
А............ ледащо!:lazy3: Давай баги виправляй!!!
Кажи конкретніше, чоловіче. :superman:
Старий 25.10.2006   [permalink]
Неактивен
Re: Зміни на форумі

А вот мне не нравится. Привыкать буду долго и мучительно. А вверху - это герб Полтавы? Оно, конечно, патриотично, но... Раньше было лучше.

Насчет зеленого поддерживаю. Давайте беречь свои зыркалки. Хотя и так нормально.
в общем, ака Фрагов, не расслабляйся:)
Філософф
Відповідь: Re: Зміни на форумі

Цитата:
Допис від motokross Переглянути допис
А вот мне не нравится. Привыкать буду долго и мучительно. А вверху - это герб Полтавы? Оно, конечно, патриотично, но... Раньше было лучше.

Насчет зеленого поддерживаю. Давайте беречь свои зыркалки. Хотя и так нормально.
в общем, ака Фрагов, не расслабляйся:)
Є підтримка зеленого!!!!!!:dance2:
Філософф

Ой, мені так подобаеться!!! Смайлики такі гарні! Чат також е, кричалку можна й прибрати, а можна й не прибирати! Ой мені так подобаються!!!!! Аж кричати хочеться! Дуже приемні зміни!!!!!
:spartak:
:shablon_03:
Клано!
:fans:
Адмін, ти МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!! :pooh_birth_day:

Востаннє редагував Maya: 25.10.2006 о 14:40.
Добрий модер ))

Відповідь: Re: Зміни на форумі

Не треба кричалку прибирати, будь ласка
Вона ще потрібна
І я також за зелененький, але не проти такого як є
Частий гість

Question Re: Зміни на форумі

Админ, новый шаблон рулит!!! Так держать, смайлы класс!:pooh_on_ball: :pooh_honey: :pooh_door:
Шапка с гербом тоже рулит, можно бы еще туда и маленькую фоточку города поместить.
Старий 01.11.2006   [permalink]
Banned

Відповідь: Зміни на форумі

Вигляд форуму дійсно змінився на краще. Чого можна побажати ще? Я би повернув зміну кольору та підкреслювання лінків (у мене у вогнелисі чомусь це зникло у новій версії форуму) та додати невеличку кнопку з написом "У гору" до низу кожного допису, як на мене, це дуже зручно. І ще пропозиція: причепити до форума RSS-канали.

Востаннє редагував Odo: 01.11.2006 о 15:07.
Старий 07.11.2006   [permalink]
Постійний відвідувач

я вообще-то синий не сильно люблю... а может, это прост настроение у меня такое...((( но вот у меня одна проблема - чат у меня не работает. все время выдает - неправильное имя или пароль. :tommy: че делать-то???
Старий 19.11.2006   [permalink]

Цитата:
Допис від Odo Переглянути допис
Вигляд форуму дійсно змінився на краще. Чого можна побажати ще? Я би повернув зміну кольору та підкреслювання лінків (у мене у вогнелисі чомусь це зникло у новій версії форуму) та додати невеличку кнопку з написом "У гору" до низу кожного допису, як на мене, це дуже зручно. І ще пропозиція: причепити до форума RSS-канали.
Лінки - змінив, кнопку додав (вона зі стрілкою вгору), RSS-канали і раніше були, в Мозіллі, наприклад, біля адреси з'являється значок RSS, та я вже і писав про RSS в цій темі: Попередження про нові повідомлення на форумі.

Є ще зауваження, пропозиції?
Старий 10.12.2006   [permalink]

Трішки змінив структуру форуму, прибрав теми, в яких зовсім ніхто не писав (всі повідомлення збереженні). Також зробив з деяких тем одну і тп. Так, вважаю, буде зручніше.

Видалив користувачів, які зареєструвалися два місяці тому, а від них ні слуху, ні духу. Видалив дуже старі теми (рік тому), на які не було, або було дуже мало відповідей.

Змінив свій аватар. :)

Востаннє редагував fragov: 11.12.2006 о 05:02.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Розділ: Новини Полтави fragov Новини Полтави 0 24.03.2008 17:15
Останні новини на Полтава Порталі fragov Теревені 0 14.11.2007 18:31
Депутатати внесли зміни до проекту порядку денного десятої сесії обласної ради RSS Теревені 0 31.08.2007 17:45

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Полтава форум - Poltava Community