Всім привіт!
Щойно на форумі полтавської міської ради у розділі Пропозиції та зауваження висловив свої спостереження, далі цитую:
"Хочу висловити своє обурення повним зникненням маршруту Сади 2-Півд. вокзал. У мене та багатьох мешканців нашого мікрорайону нахабно відібрали можливість вільно доїхати до місця роботи чи на залізницю. Кожного ранку спостерігаю, як люди, полтавці, чекають звичного їм транспорту, поглядуючи на годинник, і не дочекавшись прямують до... До чого ви думаєте вони прямують? - До "Газельок" і "Рут", "Богданчиків" та інших "Містобезоколичників" з маршрутом Інст.зв'язку-Сади 2, яких, прошу вибачити за грубість, рорзвелося як нерізаних собак. Їдуть до Центру, чи до зупинки вул. Шевченка і вже там намагаються втиснутись у переповнений транспорт з інших мікрорайонів, щоб хоча б якимось чином доїхати до місця призначення. Маю зазначити, зараз літній період і кількість потенційних користувачів маршруту знизилась майже у 2 рази (маю на увазі студентів та відпочивальників). Випереджаючи ваше запитання:" Як же так, ще ж є маршрут Огнівка-Левада?", скажу: є вірогідність того що такий транспорт під'їде (приблизно один за півгодини), але немає гарантії, що до нього протиснуться всі бажаючі. Тож хочу запитати: чому міська влада, яка не втрачає можливості у будь-яких засобах масової інформації прорекламувати свою програму "Місто без околиць" робить околицею фактично центр Октябрського та Київського районів - Сади 2? Адже, складається враження, що комусь вигідне знищення такого важливого маршруту."
Тож хочу запитати, чи є на форумі хто-небудь з нашого мікрорайону, небайдужий до цієї проблеми? Якщо так, напишіть і ви свої думки з цього приводу владі міста.