Люди добрі, підкажіть хто в курсі, користується чи просто чув: яка вірогідність відміни міжміського автобусного рейсу в нинішніх (і гірших) погодних умовах? (так не хочеться ночувати на вокзалі)))
Вы просматриваете тему Погодні умови і рух міжміського транспорту в подразделе Разное, который находиться в форуме Транспорт Полтавы; Люди добрі, підкажіть хто в курсі, користується чи просто чув: яка вірогідність відміни міжміського автобусного
3Благодарности
Люди добрі, підкажіть хто в курсі, користується чи просто чув: яка вірогідність відміни міжміського автобусного рейсу в нинішніх (і гірших) погодних умовах? (так не хочеться ночувати на вокзалі)))
fabulist, а за яких саме умов це було? цунамі, землетрус чи ще щось?)))
Умови схожі на ті, що зараз. Відлига->Мороз->Сніг. Декілька років тому. Багато міжміських рейсів виконують приватні власники, які пов'язані з автовокзалом певними домовленостями (це я так собі уявляю). Отже, коли я здавав свій квиток, то мені у касі просто пояснили: "Автобус нє прієхал".
На минулих вихідних я їздила в село, все було ок, автобуси ходили.
Частенька катаюсь з автовокзалу на Великортирнівській. Відміна маршрутів - звичне явище вже :)
Офтоп:
иииииии, я нікуди не поїхав, рейс таки відмінили((((