Сікундочку. Хіба тільки ті часи?!...
Я вам можу повикладати валом фотографій з похоронів 70-х і 80-х років.
І це було нормально ще тоді. На мої запиння: НАШО? Родичі говорили: Так тоді всі так робили.
Вы просматриваете тему фотография как фабрика равнодушия в подразделе Разное, который находится в форуме Фотофорум Полтавы; Сікундочку. Хіба тільки ті часи?!... Я вам можу повикладати валом фотографій з похоронів 70-х і
Сікундочку. Хіба тільки ті часи?!...
Я вам можу повикладати валом фотографій з похоронів 70-х і 80-х років.
І це було нормально ще тоді. На мої запиння: НАШО? Родичі говорили: Так тоді всі так робили.
Дійсно, в ті часи фотографували. Мабуть у кожного з нас є старі світлини такого плану. Хоча й говорять, що покійних не фотографують.
RAMM, та нічо там ужасного... тю.
кстати сколько смотрел фотки старые и видел фотографии похоронов, но как-то не придавал этому значения. А тут задулся-реально жесть...
процитирую тут один комент к подборке
"На ВСЕХ фотографиях мертвые дети. Раньше фотографы даже соревновались, кто сделает максимально "живую" фотографию. Обычай такой был не только в Европе. В Мексике он остался до сих пор.
А то что глаза открыты и они сидят - так это глаза приклеивали, сажали и привязывали. Это традиция, но у нас она не так распространена. Так зачем выкладывать эти фото? Шок все получили..."
![]()
я думає, шо нічо поганого в том, шоб викладать такі фотки, нима. ну, принаймні, той хто не знав про таку традицію, дізнається. тіпа для общого развітія. крім того, в сіті можна найти таке, шо хоть зразу до туалєта біжи. і його ворсєйшества коври і гопніки дібільні і дєвкі п"яні ригающі і те пе. це я до того, шо нічо свєрх протівнючого в таких фотографіях не ма. ІМХО канєшна.