Вы просматриваете тему Найдорожча фотографія в світі продана за 4,3 млн доларів в подразделе Разное, который находится в форуме Фотофорум Полтавы; Сообщение от fabulist От дуже подобається: Четыре иллюстрации того, как новая идея огорашивает человека, к
Я вже зрозумів, що Ви володієте надзвичайно універсальними знаннями і критеріями, які дозволяють Вам відразу сказати, який твір мистецтва є лайно, а який - шедевром. І завдяки цьому "нєсгібаємому стєржню" Ви здатні урєзать гірку правду фальшивому художнику чи понтовитому фотографу. Ну, як от у Хармса.
Для мене, як я вже сказав, ці питання визначення є дуже полемічними. Більше "с того" - нічого.
На счет утопий, Приключения Незнайки - идеальный общественный строй. Там и художник хороший есть - Тюбик)) http://literus.narod.ru/Childrus/Nos...najka01/03.htm
Может универсальных знаний у нас и нет, зато свое личное мнение проглядывается. И если мне на гавно скажут - шедевр, то я скажу - гавно ваш шедевр.
дякую, я читав.)) Художник гарний, а симатизують всі неканонічному Незнайці. Бо він живий і безпосередній ))).
Гарно знала про мистецтво культ.-просвєт. комісія! Що правильно - дозволяла, що чужде - забороняла. От би зараз так! Витягнув мєріло...таааак....Це - бєзідєйно...пусто...понти....а от Це - зрєло, масово, відповідно....
Ясно. Я скажу інакше - мені не подобається. Або - я не розумію. Або - не чіпляє.
Але Ваша удаль багатьох приваблює. Ну то що ж....кожен обирає для себе.
всі - это не корректное обобщение. Емнип, в школе мы Незнайку вовсе не любили.
Как ни странно, во времена культ.-просвєт. комісії толковых произведений было больше.Гарно знала про мистецтво культ.-просвєт. комісія!Это не моё мнение, а самих митцiв. Вон только недавно режисёры на это сетовали и писатели...да все переодически.
Критики по сути - та же культ.-просвєт. комісія, только теперь они всё больше смахивают на рекламных агентов.
тоді Вам це її "виїзне засідання" має сподобатися:
http://ru.wikipedia.org/wiki/Посещен...ая_реальность»
))
ой лі! а ще нам досі розказують, що наша освіта найкраща освіта в світі. і главне вірять жеж в це, а то що індекс цитованості наших науковців наближається до нуля, нікого не колише. і наші накові періодичні видання щойно вийшоввши припадають пилом в бібілотеках. настільки "безцінні" напрацювання "науковців"
До речі, маю дома підручник "Естетичне виховання" 1971 рік.
Так от, від естетичного виховання там нема майже нічого. Зате є розділ "Краса праці і виробництва"... "Соцреалізм", "Комунітична партія і радянське мистецвто" і це є визначальною темою підручника. то шоб я так жив, шоб на такому учиться....
ах, оставте. Если записывать в идиоты всех рядом с кем Хрущёв засветился, то никого приличного вообще не останется. Особенно в сельском хозяйстве
Критикой в той или иной мере занимались все блестящие писатели, от Бунина и Набокова, до Горького и Блока, от Цветаевой до Маяковского, от Шолохова до Пастернака. Замечательным критиком был Александр Солженицын. - скажете они тоже в своей "отрасли" ничего не понимали?