Вы просматриваете тему Найдорожча фотографія в світі продана за 4,3 млн доларів в подразделе Разное, который находится в форуме Фотофорум Полтавы; Сообщение от fabulist так і пишуть?. угу...так і пишуть,:( причём уже под сотню лет :(
не уявляю. Демьяна уявляю, а этого - нет )))
Давайте по честному!Вот представьте: проходит куча лет и археологи выкапывают две картины (в одной стилистике) ... одна написана кистью, а вторая хреном. Но они об этй её особенности ничего не знают.
Как их будут оценивать? Здаётся мне, что по качеству изображенного на них. Вот какая будет цена если без "наценки за способ исполнения"? И если такая же как и обычной, нафига было так издеваться над организмом?
А если бы Бедный тоже членом поэзии писал, они бы больше ценились?
там може буть й інша, родинна, причина напрімєр))))
а з приводу "а якби.." я взагалі не хочу говорити... бо в історію нема категорії "а якби"...
до речі, в тему хто чим грає.
http://www.youtube.com/watch?v=ysIi6BQj_ts
ніби то і пісня стара, і виконання звичайне. але погодьтеся, це МАЄ значення!
і не тільки тому, що людина інвалід, хоча і це теж...
Розвели тут таку полеміку.
особисто я погоджуюсь з Фабом у мистецтві є поняття "моє", "не моє", "не розумію", ну і "графоманія". для мене особисто звісно.
Приміром, у Луврі поряд висять картини Делакруа і Пікасо. Ну, не розумію я останнього. Але це не дає мені права називати його творчість гівном. Багато мистецтвознавців значно розумніших і "гребущіх у темі" за мене визнали його митцем. Значить так воно і є. І він заслуговує на своє місце у Луврі. То хай так і буде. А я й далі говоритиму, що я не розумію за що. Проте, це радше характеризує мене, як невігласа, аніж применшує талант Пікасо.
Ну десь так...