Відповідь:
Допис від laithemmer Не розумію. Чому депресія і агресія усталені ознаки лузерства? А якщо людина від природи наділена нестриманістю |
Я знаю дуже нестриманих, але вельми доброзичливих людей, адже нестриманість необов’язково агресія, це можуть бути нестримні веселощі і радість.
Відповідь:
Допис від laithemmer або просто флегмат, що часто впадає у апатію? |
Апатія — перша фаза депресії, що не завше нею закінчується. Апатію спричиняє неможливість реалізації своїх бажань, що власне і є кармою невдахи. Успішна людина реалізує себе і тому переважно задоволена собою та рештою людей, відтак не має причин депресувати та злитися.
Відповідь:
Допис від aneisha ну я не вважаю агресію та депресію ознакою невдахи. хоча б тому, що поганий настрій може бути в кожного. а поганий настрій в купі з (наприклад) складним характером може спричиняти агресію.
депресію ж вважають хворобою. тому, мабуть ніхто від неї не застрахований.
інша справа, якшо депресією вважати постійне невдоволення життям звичайного невдахи)))) а агресією є той самий прояв невдашливості у вигляді світо-і людоненависті.
якщо можна, уточніть будь-ласка параметри пошуку))))))) |
Ви вже почасти самі відповіли на своє питання. Справа у тому, що у невдахи згадані стани переважають, тоді, як в успішної людини, це швидше поодинокі винятки із загального правила.