Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 25.09.2008   [permalink]
-

Про депресію та агресію

Нещодавно зацікавила така думка: депресія та агресія — усталені ознаки лузера та невдахи. Як часто стикаєтесь у житті з цими проявами негативу? Як реагуєте на них?
Риклохматко синьо-змерзле

Ops Re: Про депресію та агресію

Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
депресія та агресія — усталені ознаки лузера та невдахи
Не розумію. Чому депресія і агресія усталені ознаки лузерства? А якщо людина від природи наділена нестриманістю або просто флегмат, що часто впадає у апатію?
змія болотяна ОЧКОва

Re: Про депресію та агресію

ну я не вважаю агресію та депресію ознакою невдахи. хоча б тому, що поганий настрій може бути в кожного. а поганий настрій в купі з (наприклад) складним характером може спричиняти агресію.
депресію ж вважають хворобою. тому, мабуть ніхто від неї не застрахований.
інша справа, якшо депресією вважати постійне невдоволення життям звичайного невдахи)))) а агресією є той самий прояв невдашливості у вигляді світо-і людоненависті.
якщо можна, уточніть будь-ласка параметри пошуку)))))))
Користувачі, що подякували aneisha за цей допис:
-

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Не розумію. Чому депресія і агресія усталені ознаки лузерства? А якщо людина від природи наділена нестриманістю
Я знаю дуже нестриманих, але вельми доброзичливих людей, адже нестриманість необов’язково агресія, це можуть бути нестримні веселощі і радість.
Відповідь:
або просто флегмат, що часто впадає у апатію?
Апатія — перша фаза депресії, що не завше нею закінчується. Апатію спричиняє неможливість реалізації своїх бажань, що власне і є кармою невдахи. Успішна людина реалізує себе і тому переважно задоволена собою та рештою людей, відтак не має причин депресувати та злитися.
Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
ну я не вважаю агресію та депресію ознакою невдахи. хоча б тому, що поганий настрій може бути в кожного. а поганий настрій в купі з (наприклад) складним характером може спричиняти агресію.
депресію ж вважають хворобою. тому, мабуть ніхто від неї не застрахований.
інша справа, якшо депресією вважати постійне невдоволення життям звичайного невдахи)))) а агресією є той самий прояв невдашливості у вигляді світо-і людоненависті.
якщо можна, уточніть будь-ласка параметри пошуку)))))))
Ви вже почасти самі відповіли на своє питання. Справа у тому, що у невдахи згадані стани переважають, тоді, як в успішної людини, це швидше поодинокі винятки із загального правила.

Востаннє редагував Odo: 25.09.2008 о 11:15. Причина: Automerged Doublepost

Відповідь:
Я знаю дуже нестриманих, але вельми доброзичливих людей, адже нестриманість необов’язково агресія, це можуть бути нестримні веселощі і радість.
Ну так ось. Я сама у житті нестримана - у будь-чому. От зараз дуже і дуже роздратована, зі сторони навіть агресивна. І якби я могла дотягнутися до тої людини, яка зараз мене кумарить, я б напевне йому висказалася чесно і відверто-некрасиво. Висновок - я лузер і невдаха?

Відповідь:
Апатія — перша фаза депресії, що не завше нею закінчується. Апатію спричиняє неможливість реалізації своїх бажань, що власне і є кармою невдахи. Успішна людина реалізує себе і тому переважно задоволена собою та рештою людей, тому немає причин депресувати та злитися.
Буває так, шо все складається якнайкраще. І на роботі все спокійно, і вдома гармонія, і з друзями зустріч вдалася - а ти приходиш додому, сідаєш і розумієш, шо потихеньку наповзає на тебе апатія. І шо ото робить? Наче все окей, але воно є, ота апатія - перша сходинка до депресії...
-

Відповідь:
Ну так ось. Я сама у житті нестримана - у будь-чому. От зараз дуже і дуже роздратована, зі сторони навіть агресивна. І якби я могла дотягнутися до тої людини, яка зараз мене кумарить, я б напевне йому висказалася чесно і відверто-некрасиво. Висновок - я лузер і невдаха?
Давайте не про Вас, а про якусь людину, щоб не було переходів на особистості, добре?
Відповідь:
Буває так, шо все складається якнайкраще. І на роботі все спокійно, і вдома гармонія, і з друзями зустріч вдалася - а ти приходиш додому, сідаєш і розумієш, шо потихеньку наповзає на тебе апатія. І шо ото робить? Наче все окей, але воно є, ота апатія - перша сходинка до депресії...
Це швидше схоже на звичайну стомленість і відсутність яскравих нових вражень у людини, зрештою це також може бути апатією. Коли такий стан переважає, то це погана ознака, але судячи з Вашого опису, це швидше виняток: "Буває так...".
змія болотяна ОЧКОва

Відповідь:
Ви вже почасти самі відповіли на своє питання. Справа у тому, що у невдахи згадані стани переважають, тоді, як в успішної людини, це швидше поодинокі винятки із загального правила.
Дик, я ж не на своє запитання відповідала. я хотіла, щоб Ви уточнили для дітей природи, яких людей мали на увазі у першому дописі. Щоб ми говорили про одне й те саме.
маємо на увазі хворобливий стан у нормальної успішної людини, чи всененавидячу норму для лузера?
-

Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
Дик, я ж не на своє запитання відповідала. я хотіла, щоб Ви уточнили для дітей природи, яких людей мали на увазі у першому дописі. Щоб ми говорили про одне й те саме.
маємо на увазі хворобливий стан у нормальної успішної людини, чи всененавидячу норму для лузера?
Не впевнений, що правильно Вас зрозумів. Я пишу про всіх людей, що будь-коли переживали ці стани. Коли така відповідь не влаштовує, поясніть блск., про що саме Ваше питання?
змія болотяна ОЧКОва

о, так би зразу)))) просто Ви там зразу написали пролузерів, чим вели дітятко природи в "заблуждєніє". от я і перепитала.

Відповідь:
Давайте не про Вас, а про якусь людину, щоб не було переходів на особистості, добре?
Та я б з радістю, добре шо Ви прояснили ситуацію стосовно першочергового посту- бо я досить аргесивна буваю, але наче лузером не почуваюся)))
Відповідь:
Це швидше схоже на звичайну стомленість і відсутність яскравих нових вражень у людини, зрештою це також може бути апатією. Коли такий стан переважає, то це погана ознака, але судячи з Вашого опису, це швидше виняток: "Буває так...".
От-от....і зовсім це ніякий не признак...
хуууххх..а то я вже було злякалася - хрест на собі поставила, такс’зать
Відповідь

Закладки

Теги
агресія, депресія, психологія

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum