Ви переглядаєте тему хотіли як краще... в розділі Психологія, що є підрозділом форума Інтереси; інколи виникають ситуації в житті,коли ти впевнений в тому ,що комусь просто край, як потрібна ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
22.07.2008
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
| |||
22.07.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
З іншого боку, телефон міг виявитися не таксиста, а він би сказав, що то його. А власнику сказав би, що мабуть хтось з клієнтів забрав. Так вони (таксисти), до речі і роблять. Так що твоя подруга вірно зробила, а те, що таксист кидається своїм телефоном по салону, то вже його проблеми, могли б забрати і не повернути взагалі. | ||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
22.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
недавно один з каналів торкнувся теми байдужості в суспільстві. то таки наше суспільство стало дуже закритим. ми завжди поспішаємо і не можемо дозволити собі дізнатися про проблеми тих, то проходить поряд. іноді я помічаю таке за собою, не без гріха... про телефон. Glam00, ваша подруга, на мою думку, вчинила правильно. А те що "благими намерениями выстлана дорога в Ад" так то прописна істина... але іноді таки іншим потрібна допомога... всяко буває... | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
23.07.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
І я думаю, шо правильно зробила подруга. Але якшо уявити з яким обличчям вона віддавала, а в неї забирали телефон .... ууууффффффффф .... Зате тепер я знатиму, шо в принципі, мобіли губити можна )) люди ж хороші і повернуть )) | ||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
23.07.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
ну якшо люди дійсно хороші, то повернуть. мая мабіла пішла по бараді. при тому за дуже цікавих обставин. від людей таких людей я, незаважаючи на те, шо не згодна з ними в ідеологічних питаннях, такого не чекала. тепер буду знать. | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
23.07.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Uksus, люди то хорошие. Только возвращать иногда небезопасно. Прошлой осенью шли с камрадом с тренировки. Нашли на тротуаре моторолку. Позвонила хозяйка (диалог): -Принесите пожалуйста телефон по ардесу такому-то. -Простите, но кому нужнее в данном случае подъехать? У меня нет надобности. Ежели у вас есть желание - приезжайте, мне ваш сотовый как сороке третье крыло, буду находиться в кафе таком-то, жду вас 30 минут. Сели с камрадом, заказали чаю. Через 15 минут вваливается эта девочка, с кодлой боевых ребят. На их слегка укуренных и симпатичных лицах читалось желание кому-нибуть навалять люлей, и Ктулху подозревал, что эти кто-нибуть были именно он со своим камрадом. Я улыбнулся, помахал рукой и показал на телефон. Ребята трезво оценили, что их хоть и больше, но Ктулху с камрадом оказались тоже не самыми маленькими экземплярами. А намерЕния у них, видать, кое-какие по пути нарисовались. Хотя говорил с ними интеллигентно/правда, иногда так умею/, без быковства. Девочка осторожно выхватила телефон, и отошла на 2 метра. Кодла стоит в нерешительности. То ли чето делать, то ли уйти с целыми мордами лица. Из меня прет откровенная улыбка от маразма происходящего. Говорю: -Ну чего стоите? Где наша шоколадка к чаю? -Какая? -С орехами. -Ага. ![]() Мораль сей басни такова - если будете отдавать, идите с охраной, ведь даже в краже могут обвинить, всяко быват. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Кого із відомих Rock-виконавців Ви хотіли б бачити/чути в Полтаві? | Kach | Клуб шанувальників року | 45 | 01.06.2008 20:46 |
| Полтава - краще місто в світі (відео) | fragov | Полтава Відео | 6 | 16.05.2008 15:26 |
| Windows чи Linux? Що краще? | Sandr | Софт | 57 | 17.12.2007 02:20 |