Ви переглядаєте тему Є три види кохання (з погляду Діантетики-Саєнтології) в розділі Психологія, що є підрозділом форума Інтереси; Odo , а йому то нецікаво. він принципово, мабуть, на запитання не відповідає....
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
08.07.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Читайте мій перший пост. Коли - 1950-і роки коли створювалася та розвивалася технологія. Мій підпис також є одним з елементів технологіїї і розрахований, власне, не на ПЛ-н, а на тих, хто дійсно це розуміє. Востаннє редагував leonid: 08.07.2008 о 15:02. | ||
08.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
БУДЬ В МЕТРІ ПОЗАДУ СВОЄЇ ГОЛОВИ - це ви по ходу діла про бєдного Йоріка. або про іншу істоту безголову, ну точніше про ту, яка у витягнутій руці тягає свою черепушку. хоча, якщо говорити про ПРАВИЛЬНИЙ переклад фрази, то нікчема, так і бути, скаже вам його "Будь за метр позаду своєї голови"... підучіть мову, а потім будете розказувати who is who Востаннє редагував nickeler: 08.07.2008 о 13:14. | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
08.07.2008
| [permalink] | |||
| Новачок |
якщо говорити про ПРАВИЛЬНИЙ переклад фрази, то нікчема, так і бути, скаже вам його "Будь за метр позаду своєї голови"... підучіть мову, а потім будете розказувати who is who Відповідь:
То й що! Пересічне прибалтійське ім"я та прізвище. Для порівняння - Підпаликобиліхвіст. - У.бонатов. Востаннє редагував Odo: 09.07.2008 о 10:46. Причина: Automerged Doublepost | |||
08.07.2008
| [permalink] | ||
| - |
Строго кажучи, наука має справу з точними вимірами їх обчисленнями та доказами, все, що не може бути точно виміряним, обчисленим та доведеним — статистика чи то пак гуманітарні науки, що насправді не є науками у класичному розумінні, бо є суцільно-гіпотетичними і бездоказовими. Теорія Габарда і є однією з таких гіпотез про людське життя, гіпотезою, яку неможливо довести, відтак, називати її наукою, у строгому значенні є перебільшенням. Я би визначив її, як сучасне відгалуження психоаналізу, не більше. Востаннє редагував Odo: 09.07.2008 о 10:47. | ||
08.07.2008
| [permalink] | |||
| Новачок |
Замість крапки слід читати букву "є". Відповідь:
Це дійсно наука - скажу як саєнтолог з 4 -р стажем. Востаннє редагував leonid: 08.07.2008 о 13:37. Причина: Automerged Doublepost | |||
08.07.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Так, а тепер давайте перейдемо до найважливішого питання - шо Ви, шановний leonid, хочете від нас, "ПЛ нікчем"? Я розумію, шо Ви кидаєте пости про Гедемінаса, про його шляхи і Формулу-1, але навіщо це все? | ||
08.07.2008
| [permalink] | ||
| - |
| ||
08.07.2008
| [permalink] | |||
| змія болотяна ОЧКОва |
для початку про чемність. Хто Вам давав право тикати? Відповідь:
Да придумайте будь-яке прибалтійське чи мексиканське прізвище! Що воно дає нам? нашо воно нам здалося? хочете аргументованої розмови? так аргументуйте, а то нешановні нікчеми Вас не розуміють. | |||
08.07.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Всім одразу Мої пости стосуються зацікавлених людей з певними вже існуючими від народження здібностями. І взагалі здібних та мислячих. Той хто збиткується та явно письмово свідчить на самого себе як ПЛ - типу брутальності, розпалювання ...і т. ін. - прохання не перейматися то є не про вас. На такі пости відповіді даватися не будуть. Буду повідомляти модерадора - якщо вдасться його ще знайти. Тому наступного разу як будете проходити мимо - проходьте, не затримуйтеся. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| кохання | kulya | Теревені | 14 | 02.12.2007 00:59 |
| СЕС поділить міста і села Полтавщини на 3 види | RSS | Теревені | 0 | 30.08.2007 19:53 |
| СЕС поділить населені пункти Полтавщини на 3 види | RSS | Теревені | 0 | 30.08.2007 14:43 |