Ви переглядаєте тему Є три види кохання (з погляду Діантетики-Саєнтології) в розділі Психологія, що є підрозділом форума Інтереси; Офтоп : да, гілочку не витирайте, пліз! її мона закрити, але не витирати. бідний наш ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
10.07.2008
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
![]() давайте я 500 грн заплачу а вы мне все продемонстрируете, Тока если не получится вернете 1000? Даж можете и не возвращать ![]() Просто скажите, что вас тока бабки интересуют.... И весь этот феншуй ради них ![]() Востаннє редагував rust: 10.07.2008 о 17:58. | |||
| Користувачі, що подякували rust за цей допис: |
17.07.2008
| [permalink] | |||
| Новачок |
Відповідь:
Це перший український форум де я зустрівся з таким дикунством! 1 Вибачся. 2 Зітри всю гілку Це нечувана зухвалість! Лише у кацапів це норма. Витри все - бо спілкуючися з вами ніби в лайні опиняєся - хочеться втрти руки та викинути хустинку. Витри - та й живіть з Богом своїм життям. Мені огидно з вами спілкуватися. Замість одміну думками - з"ясування стосунків. Назву моєї теми спотворив. Дуже прошу - витри все і живіть собі з Богом !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Витри! Востаннє редагував leonid: 17.07.2008 о 18:06. Причина: Automerged Doublepost | |||
17.07.2008
| [permalink] | ||
| - |
leonid, повертайтеся до теми і давайте відповідь на запитання, що Вам поставлені, щиро і відверто, адже Вам немає чого приховувати від людей, я впевнений. Не ховають ліхтар, а ставлять, щоб світив усім. Так Ви врятуєте не лише свою честь, але, можливо викличете повагу і до вчення, що його адептом Ви є. | ||
17.07.2008
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
![]() Не нервничайте так. Вы лишь цитатами бросались. И ни одной, повторюсь не одной собственной мысли не проскакивало. Может это мое личное мнение, но тут думающие и анализирующие люди общаются, причем с не малым жизненным опытом. Не нервничайте. ![]() А ветку вы просите убрать, ибо ваше учение разнесли в пух и прах. Попробуйте сделать выводы. Мое мнение не убирать ветку... Востаннє редагував rust: 17.07.2008 о 18:53. | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| кохання | kulya | Теревені | 14 | 02.12.2007 00:59 |
| СЕС поділить міста і села Полтавщини на 3 види | RSS | Теревені | 0 | 30.08.2007 19:53 |
| СЕС поділить населені пункти Полтавщини на 3 види | RSS | Теревені | 0 | 30.08.2007 14:43 |