Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 05.06.2008   [permalink]
скажений завсідник :)

Re: Нова тема для роздумів

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Доходжу в который раз выводу, что люди - такие существа, которые отбрасывают все, шо не похоже, шо другое.
Также не стоит забывать, что они отбрасывают все, что вызывает в них отвращение. Я и считаю это нормальным, что мы не едим собственно и чужое дерьмо.

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Ні, це не мій ЖЖ. Мій тут на форумі, і мені його достатньо. Щодо подихає - нехай собі дохне. Це ж не катастрофа.

"Я не доверяю детям. Маленьким, злобным человечкам...
Коли я бачу маленьку дитину, я бачу в ній ангела. Великі очі, в яких світиться розум, бажання пізнати нове. Вони такі чисті, в них немає злості, вони не брешуть. Їх бажання зрозумілі і природні, вони не хочуть чогось, тільки тому, що їм хочеться, їм воно дійсно потрібне.
Вони кажуть правду, те що той, кого цитують називає "егоцентризм, заздрість, ненависть, злість і мстивість", вони кажуть, що ти голий - коли ти голий, що ти злий - коли ти злий і можливо саме це не подобається цій людині. Але самі вони нітрохи не злі і не егоцентричні, бо як може бути егоцентричною створіння яке відає останнє тваринці, яка продовжує кидається до мами, коли її відбивають від неї прикладом гвинтівки?
Гидота, лайно і бруд в наших думках, не в їхнім, це ми вчимо їх бути злими, егоїстичними, ми їм брешемо і вони брешуть нам у відповідь. Ми лютуємо, що хтось вірить в світлі ідеали і вбиває їх в дітях.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:
Старий 02.07.2008   [permalink]
Новачок

Девочка просто не знает БОГА. А была где то в секте и вырвалась от туда. Думаю, что пройдёт время, она станет старше и перечитает своё послание, а выводы не за горами. Если она верит в существование БОГА, то мудрость его она сможет постичь.
Старий 02.07.2008   [permalink]
змія болотяна ОЧКОва

respublika, покажіть мені того, хто знає бога? незважаючи на все вище сказане, вважаю, що кожна людина має право на свою думку і своє сприйняття дійсності, чи недійсності.
а може то алегорія? і почуття спрямовані на якісно іншу істоту чи явище, але названу саме тим ім"ям.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
тема для.... nickeler Теревені 9 26.04.2008 19:59
термінатор - нова піндоська зброя? Полтавський кіт Теревені 2 23.03.2008 12:08
Нова Лада fragov Авто & Мото 11 17.01.2008 13:29
Народ! тема подыхает! chebyrechik Про "це" 1 12.11.2007 09:56
Нова послуга SMS<->ICQ fragov Життя міста Полтава 1 05.03.2007 01:24

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler