Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 05.06.2008   [permalink]
-

Re: Нова тема для роздумів

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Що горохом об стіну - це моя бабця так казала.
Якщо фраза стосовно сублімації не пояснюється, не уточнюється, не прив’язується, вона знімається з обговорення. От що...
Що ж там треба пояснювати? Особисто я зрозумів цю фразу пана Ктулху, що весь цей твір є яскравим прикладом сублімації авторкою наведеного Вами допису своїх афективних потягів у свою блоґерську творчість. Коли хочете розгорнуто, то докладно ці процеси описані паном Фройдом та цілим кагалом його послідовників.
Користувачі, що подякували Odo за цей допис:
Риклохматко синьо-змерзле

Як на мене, досить непогано виражені почуття стосовно одної особи. Колоритно, з прикладами. І не дивно, що саме до Ісуса панна відчуває ненависть - вона ж бо є антихристиянкою))

До речі, там був пост про хлопця. Так він у неї є, і так мені здається, досить добре її розуміє і підтримує.
Гуру

Відповідь:
До речі, там був пост про хлопця. Так він у неї є, і так мені здається, досить добре її розуміє і підтримує.
Вы все в третьих лицах да в третьих лицах. Это Ваш ЖЖ? Иначе пик интереса к теме может угаснуть (если не уже).
А парень - золотой человек, отдохнуть ему надо ;)
Користувачі, що подякували Ктулху за цей допис:
-

Відповідь:
Як на мене, досить непогано виражені почуття стосовно одної особи. Колоритно, з прикладами. І не дивно, що саме до Ісуса панна відчуває ненависть - вона ж бо є антихристиянкою))

Як на мене, просто випорожнилася людина привселюдно, зараз в інеті тільки лінивий такої маячні не пише.
Користувачі, що подякували Odo за цей допис:

Відповідь:
Допис від Ктулху Переглянути допис
Вы все в третьих лицах да в третьих лицах. Это Ваш ЖЖ? Иначе пик интереса к теме может угаснуть (если не уже).
А парень - золотой человек, отдохнуть ему надо ;)
Ні, це не мій ЖЖ. Мій тут на форумі, і мені його достатньо. Щодо подихає - нехай собі дохне. Це ж не катастрофа.

Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
Як на мене, просто випорожнилася людина привселюдно, зараз в інеті тільки лінивий такої маячні не пише.
"Я не доверяю детям. Маленьким, злобным человечкам, у которых весь эгоцентризм, зависть, ненависть, злоба и мстительность еще не скрылась под маской "приличия". "Дай!" - орет ребенок. А если ты не выполняешь его требования, начинает капризничать. "Дура!" - орет он, когда окружающие не выполняют его просьбу. Он может укусить, ударить, обгадить - "ну что вы, это же невинные детские шалости". Вот и "священный" объект для гуманизма. Вот и вырастает гнусное самовлюбленное чмо. Ребенок с готовностью становится подхалимом и с детства приучается лицемерить - он лжет, ради лжи; он мучает живых существ, ради мучений; он предает, ради предательства. Я не доверяю детям - я хочу разбить их головы о камень.

Я не доверяю многим: старикам, из-за их лицемерия, злобы и зависти всем и вся; убогим - за то же, за что и старикам; нищим и калекам - из-за их зависти, подлости и ненависти; поэтам - из-за их самомнения и лживости. Я не доверяю многим. Я не доверяю человечеству - трусливому и подлому.."

Це ще трохи випорожнень

Востаннє редагував laithemmer: 05.06.2008 о 16:56.
-

Відповідь:
"Я не доверяю детям.... трусливому и подлому.." Це ще трохи випорожнень
Знаєте, я вважаю це не зовсім здоровим явищем спостерігати за подібними речами. Для цього і вигадали туалети. Щоправда, инколи і форуми можуть нагадувати ці найдревніші винахіди людства. Але я — за екологію.

Востаннє редагував Odo: 05.06.2008 о 16:50.

То в чому справа, тема екології скаже Вам "Велкам!"

Дивно, все звелося знову ж таки до банальності: дівчина хвора, їй би на море, випорожнилася і всьо тут.
Доходжу вкотре висновку, що люди - такі істоти, які відкидають все, шо не схоже, шо інше.
Гуру

Вы находите занимательным творчество девушки с низким уровнем социальной адаптации? И прекрасно. Творчество достигло зрителя. Вероятно так можно глубже понять эту породу людей, проникнуться, так сказать. В подобном отклоняющемся поведении автора сих опусов нет ничего ненормального, любой поведет себя также, попав в ее тело и разум. и хвала Кришне, есть интернет, который дает подобный колизей (арену) для публичного показа своего отколовшегося кусочка восприятия сред материального обетования. Но зачем сводить такой прекрасный стеб на серьезности? ;)
Користувачі, що подякували Ктулху за цей допис:

Відповідь:
Допис від Ктулху Переглянути допис
Вы находите занимательным творчество девушки с низким уровнем социальной адаптации? И прекрасно. ...
Но зачем сводить такой прекрасный стеб на серьезности? ;)
Дійсно, чудово. Мені цікаві люди, що відрізняються від мене у своїх моральних устоях.
Тема задумувалася, не як стьоб, і не як стьоб ведеться.
-

Відповідь:
То в чому справа, тема екології скаже Вам "Велкам!"
Екологія буває різною, буває, нпр., екологія культурного простору, мені йшлося саме про неї, і її, як і фізичну екологію, теж не можна безкарно і безмежно забруднювати подібними випорожненнями — будь-яка дія має свої наслідки.

Востаннє редагував Odo: 05.06.2008 о 17:53.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
тема для.... nickeler Теревені 9 26.04.2008 19:59
термінатор - нова піндоська зброя? Полтавський кіт Теревені 2 23.03.2008 12:08
Нова Лада fragov Авто & Мото 11 17.01.2008 13:29
Народ! тема подыхает! chebyrechik Про "це" 1 12.11.2007 09:56
Нова послуга SMS<->ICQ fragov Життя міста Полтава 1 05.03.2007 01:24

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler