Ви переглядаєте тему Нова тема для роздумів в розділі Психологія, що є підрозділом форума Інтереси; Відповідь: Допис від laithemmer Що горохом об стіну - це моя бабця так казала. Якщо ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.06.2008
| [permalink] | ||
| - |
Що ж там треба пояснювати? Особисто я зрозумів цю фразу пана Ктулху, що весь цей твір є яскравим прикладом сублімації авторкою наведеного Вами допису своїх афективних потягів у свою блоґерську творчість. Коли хочете розгорнуто, то докладно ці процеси описані паном Фройдом та цілим кагалом його послідовників. | ||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
05.06.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Як на мене, досить непогано виражені почуття стосовно одної особи. Колоритно, з прикладами. І не дивно, що саме до Ісуса панна відчуває ненависть - вона ж бо є антихристиянкою)) До речі, там був пост про хлопця. Так він у неї є, і так мені здається, досить добре її розуміє і підтримує. | ||
05.06.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
А парень - золотой человек, отдохнуть ему надо ;) | |||
| Користувачі, що подякували Ктулху за цей допис: |
05.06.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
05.06.2008
| [permalink] | ||||
Відповідь:
Відповідь:
Я не доверяю многим: старикам, из-за их лицемерия, злобы и зависти всем и вся; убогим - за то же, за что и старикам; нищим и калекам - из-за их зависти, подлости и ненависти; поэтам - из-за их самомнения и лживости. Я не доверяю многим. Я не доверяю человечеству - трусливому и подлому.." Це ще трохи випорожнень Востаннє редагував laithemmer: 05.06.2008 о 16:56. | ||||
05.06.2008
| [permalink] | ||
| - |
Знаєте, я вважаю це не зовсім здоровим явищем спостерігати за подібними речами. Для цього і вигадали туалети. Щоправда, инколи і форуми можуть нагадувати ці найдревніші винахіди людства. Але я — за екологію. Востаннє редагував Odo: 05.06.2008 о 16:50. | ||
05.06.2008
| [permalink] | ||
То в чому справа, тема екології скаже Вам "Велкам!" Дивно, все звелося знову ж таки до банальності: дівчина хвора, їй би на море, випорожнилася і всьо тут. Доходжу вкотре висновку, що люди - такі істоти, які відкидають все, шо не схоже, шо інше. | ||
05.06.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Вы находите занимательным творчество девушки с низким уровнем социальной адаптации? И прекрасно. Творчество достигло зрителя. Вероятно так можно глубже понять эту породу людей, проникнуться, так сказать. В подобном отклоняющемся поведении автора сих опусов нет ничего ненормального, любой поведет себя также, попав в ее тело и разум. и хвала Кришне, есть интернет, который дает подобный колизей (арену) для публичного показа своего отколовшегося кусочка восприятия сред материального обетования. Но зачем сводить такой прекрасный стеб на серьезности? ;) | ||
| Користувачі, що подякували Ктулху за цей допис: |
05.06.2008
| [permalink] | |||
Відповідь:
Тема задумувалася, не як стьоб, і не як стьоб ведеться. | |||
05.06.2008
| [permalink] | ||
| - |
Екологія буває різною, буває, нпр., екологія культурного простору, мені йшлося саме про неї, і її, як і фізичну екологію, теж не можна безкарно і безмежно забруднювати подібними випорожненнями — будь-яка дія має свої наслідки. Востаннє редагував Odo: 05.06.2008 о 17:53. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| тема для.... | nickeler | Теревені | 9 | 26.04.2008 19:59 |
| термінатор - нова піндоська зброя? | Полтавський кіт | Теревені | 2 | 23.03.2008 12:08 |
| Нова Лада | fragov | Авто & Мото | 11 | 17.01.2008 13:29 |
| Народ! тема подыхает! | chebyrechik | Про "це" | 1 | 12.11.2007 09:56 |
| Нова послуга SMS<->ICQ | fragov | Життя міста Полтава | 1 | 05.03.2007 01:24 |