![]() | |
Ви переглядаєте тему Обіцянки-цяцянки в розділі Психологія, що є підрозділом форума Інтереси; Як ви ставитеся до обіцянок? Часто шось обіцяєте самі? Часто шось обіцяють вам? Вірите в ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
12.09.2007
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
| ||
12.09.2007
| [permalink] | |||
| Риклохматко |
Цитата:
Нє, бо часто забуваю, шо і кому казало! Не дуже, бо не прошу, хіба шо шось накшталт "Обіцяй кохати мене до сметрі"! Я взагалі вірю у все, шо мені кажуть Іноді дуже, а іноді просто стає сумно - бо тебе за людину не вважають.Взагалі-то я вже звикло до того, шо дані обіцянки не виконують (це не стосується мого любого сонечка!). | |||
12.09.2007
| [permalink] | ||
| модератор |
Сам очень ответственный человек, и требую от окружающих того-же, если кто-то подводит- злюсь конечно. | ||
12.09.2007
| [permalink] | ||
| Гуру |
Погано Рідко і з обумовленнями про форс-мажор Часто Кому як..., але в основному - ні Як не сумно, але таки да... А взагалі...різні бувають обіцянки... Прискіпуватися можна лише до тих, які звучали чітко, ясно і без ніяких "ну...подивимося, зв"яжемося, подумаємо". Ображатися і дратуватися можна лише на те, під чим "підписалися" - усно, чи письмово. А так...обіцянки звучать постійно і скрізь. Я вважаю, що їх потрібно просто пропускати повз себе. Зробить людина - гуд. Не зробить - теж без претензій до неї. А коли починаєш плекати якісь надії, сподіватися, що ота фраза, яку хтось необачно сказав в пориві радушності, буде правдою, то можна і нанівець зійти. | ||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
12.09.2007
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Цитата:
От і зараз. Давниииим-давно пообіцяла я записати усі альбоми Джеміроквая одній дівчині і вже місяці 2 ношу :) Негарно. Але ж ... ну, часу немає або ще шо. Бо це для мене дрібниця - записати диск. Тьху - і записано. А людина чекає. І найважливіше, я ж знаю, шо запишу його, тільки невідомо коли. Тобто обіцянки я дотримаюся, але чи не запізно? Сама ж не люблю коли підводять ... А особливо, якшо я не прошу, а пообіцяли і не роблять. Нашо його ото язик розпускать? Людина ж чекає, розраховує на шось ... :( Коли для тебе то важливо, шо було ляпнуто "в пориві радушності"? І "вмикаєш думалку ©" розумієш все, а емоції то контролювати ще не вмієш. Надії все одно плекаєш. Як можна не засмучуватися, коли розумієш, що не отримаєш обіцяного, навіть коли слово "обіцяю" не звучало? Востаннє редагував Uksus: 12.09.2007 о 15:31. Причина: Automerged Doublepost | |||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| ЗМІ контролюватиме обіцянки влади | RSS | Теревені | 0 | 30.08.2007 08:50 |
| ЗМІ контролюватиме обіцянки влади | RSS | Теревені | 0 | 29.08.2007 16:20 |