![]() | |
12.09.2007
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
Если обещаю - стараюсь выполнить. Мужик сказал - мужик сделал! А не сделал - еще раз сказал Если думаю, что могу помочь хорошим людям, тогда обещаю. Не очень Смотря кто обещает ЯСЕН ПЕНЬ! ![]() | ||
19.09.2007
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Цитата:
Обещать, если уже обещаешь, нужно на цыпочках и шепотом. Но у меня часто так не получается из-за импульсивности. В момент обещания верю, что именно так и поступлю, но через время каскад чуств спадает, или могу просто забыть. Часты провалы памяти. | |||
| Користувачі, що подякували zashtrihovana за цей допис: |
19.09.2007
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Цитата:
![]() А обіцянка, вона ж жива. Вона обростає якимись надіями, мріями і фантазіями або просто планами. Обіцянки треба розбивать, доки вони ще не набрали ваги, бо потім можна розбити шось більше, ніж просто отой ЛЯП. | |||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
25.09.2007
| [permalink] | ||
| Banned |
Ніяк. Тобто з деякою недовірою, бо хто зна як воно все може скластися? Часто все може змінитися через якусь дрібницю, або те, що Ти помилково вважав дрібницею, всього не передбачиш.Та буває. Хоча, намагаюсь якомога частіше казати: "намагатимусь це зробити".Теж трапляється.Инколи, так.Дратуюсь, але усвідомлюю, що не все може залежати від людини, тому швидко пробачаю. Взагалі користаю таке правило: "По замовченню думати на краще!", тобто, коли щось трапилось і не зрозуміло, чи це трапилось через погане ставлення до Тебе людини, чи просто так трапилось, завше обирати останній варіянт. Спробуй, переконаний Тобі сподобається і Твоїм друзям теж ![]() Та і взагалі, легше, світліше жити, думаючи про людей добре, ніж зле. | ||
25.09.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Оdо, невже ти думаєш, шо я думаю про людей погано? Просто я не можу контролювати своє ставлення до обіцяного. Надія ж завжди вмирає останньою ;) А обіцянки вони такі ... як гриби після дощу, наросте їх багацько, радієш, коли знаходиш, а виявляється, шо більшість червива. | ||
26.09.2007
| [permalink] | ||
| Banned |
Ну дик, спосіб "По замовченню думати на краще!" це і є метод контролю свого ставлення до обіцяного. НМСД. | ||
15.05.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Обещания нада выполнять. И хорошо просекать окружающих. Если ты на кого-то забил , то не стоит потом сильно на этого человека расчитывать и если на тебя забили, то тоже будет незазорно забывать обещания данные таким кентам ![]() Если обещание не выполняется без серьезных причин или не выполняется неоднократно, то это либо чел сам по себе не надежный, либо ему насрать на вас с высокой колокольни ![]() | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| ЗМІ контролюватиме обіцянки влади | RSS | Теревені | 0 | 30.08.2007 08:50 |
| ЗМІ контролюватиме обіцянки влади | RSS | Теревені | 0 | 29.08.2007 16:20 |