Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 12.09.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Re: Обіцянки-цяцянки

Цитата:
Допис від Uksus Переглянути допис
Як ви ставитеся до обіцянок?
Если обещаю - стараюсь выполнить. Мужик сказал - мужик сделал! А не сделал - еще раз сказал
Цитата:
Часто шось обіцяєте самі?
Если думаю, что могу помочь хорошим людям, тогда обещаю.
Цитата:
Часто шось обіцяють вам?
Не очень
Цитата:
Вірите в обіцяне?
Смотря кто обещает
Цитата:
Дратуєтеся через невиконання?
ЯСЕН ПЕНЬ!
Старий 19.09.2007   [permalink]
Постійний відвідувач

Цитата:
Часто шось обіцяють вам?
Вірите в обіцяне?
Обещания бывают разные. К тем из них, которые ортносятся к материальному миру вещей, отношусь нормально (их легко исполнять), а обещания/фразы типа "Я буду любить тебя вечно" портят мне настроение. Ведь такое контролировать невозможно, нельзя заказывать чувства, настроение, будущее. А ведь обещанное нужно выполнять...
Обещать, если уже обещаешь, нужно на цыпочках и шепотом. Но у меня часто так не получается из-за импульсивности. В момент обещания верю, что именно так и поступлю, но через время каскад чуств спадает, или могу просто забыть. Часты провалы памяти.
Користувачі, що подякували zashtrihovana за цей допис:
Добрий модер ))

Цитата:
Допис від zashtrihovana Переглянути допис
Обещать, если уже обещаешь, нужно на цыпочках и шепотом. Но у меня часто так не получается из-за импульсивности. В момент обещания верю, что именно так и поступлю, но через время каскад чуств спадает, или могу просто забыть. Часты провалы памяти.
А коли наступає розуміння того, що обіцянку не виконати, не треба говорити про це ще до того, як почнуть вимагати обіцяного? А ще гірше, якшо отак імпульсивно шось "ляп" і вже через годину знаєш, дарма оте ляпнулося, а мовчиш. Не пояснюєш, доки ще не пізно
А обіцянка, вона ж жива. Вона обростає якимись надіями, мріями і фантазіями або просто планами. Обіцянки треба розбивать, доки вони ще не набрали ваги, бо потім можна розбити шось більше, ніж просто отой ЛЯП.
Користувачі, що подякували Uksus за цей допис:
Шпійон ;)

барышни, это ведь не оправдание. думать нужно прежде чем пообещать или вообще промолчать
Старий 25.09.2007   [permalink]
Banned

Цитата:
Ніяк. Тобто з деякою недовірою, бо хто зна як воно все може скластися? Часто все може змінитися через якусь дрібницю, або те, що Ти помилково вважав дрібницею, всього не передбачиш.
Цитата:
Та буває. Хоча, намагаюсь якомога частіше казати: "намагатимусь це зробити".
Цитата:
Часто шось обіцяють вам?
Теж трапляється.
Цитата:
Вірите в обіцяне?
Инколи, так.
Цитата:
Дратуюсь, але усвідомлюю, що не все може залежати від людини, тому швидко пробачаю. Взагалі користаю таке правило: "По замовченню думати на краще!", тобто, коли щось трапилось і не зрозуміло, чи це трапилось через погане ставлення до Тебе людини, чи просто так трапилось, завше обирати останній варіянт. Спробуй, переконаний Тобі сподобається і Твоїм друзям теж
Та і взагалі, легше, світліше жити, думаючи про людей добре, ніж зле.
Старий 25.09.2007   [permalink]
Добрий модер ))

Оdо, невже ти думаєш, шо я думаю про людей погано?
Просто я не можу контролювати своє ставлення до обіцяного. Надія ж завжди вмирає останньою ;)
А обіцянки вони такі ... як гриби після дощу, наросте їх багацько, радієш, коли знаходиш, а виявляється, шо більшість червива.
Старий 26.09.2007   [permalink]
Banned

Цитата:
Оdо, невже ти думаєш, шо я думаю про людей погано?
Просто я не можу контролювати своє ставлення до обіцяного. Надія ж завжди вмирає останньою ;)
А обіцянки вони такі ... як гриби після дощу, наросте їх багацько, радієш, коли знаходиш, а виявляється, шо більшість червива.
Ну дик, спосіб "По замовченню думати на краще!" це і є метод контролю свого ставлення до обіцяного. НМСД.
Старий 02.04.2008   [permalink]
Новачок

обіцяю дуже рідко... але якщо кажу, то 100-відсотково виконую.

На людей, що не виконують своє слово не ображаюся... просто у майбутньому буду знати, що довіряти словам небезпечно.
Старий 15.04.2008   [permalink]
Частий гість

Обещания стараюсь исполнять, хотелось что бы и обещания мне исполняли, но это от важности обещания и от моего настроения - могу баже слова не сказать, а могу устроить маленький атомный взрыв :)
Старий 15.05.2008   [permalink]
Гість

Обещания нада выполнять. И хорошо просекать окружающих. Если ты на кого-то забил , то не стоит потом сильно на этого человека расчитывать и если на тебя забили, то тоже будет незазорно забывать обещания данные таким кентам
Если обещание не выполняется без серьезных причин или не выполняется неоднократно, то это либо чел сам по себе не надежный, либо ему насрать на вас с высокой колокольни
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
ЗМІ контролюватиме обіцянки влади RSS Теревені 0 30.08.2007 08:50
ЗМІ контролюватиме обіцянки влади RSS Теревені 0 29.08.2007 16:20

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн