Ви переглядаєте тему Pickup Poltava / Пикаперы Полтавы в розділі Психологія, що є підрозділом форума Інтереси; Відповідь: Допис від Regen Саме на це дівчатка і ведуться, бо вони сприймають більш емоціями, ...
![]() |
| | LinkBack (1) | Параметри теми |
29.09.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
29.09.2008
| [permalink] | ||||||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
![]() Відповідь:
![]() ![]() Ви про мене такої думки, що якийсь "байкар" мені може щось зробити погане?![]() ![]() ![]() Відповідь:
![]() А я і не казала, що це погано. Просто деякі зловживають цим, граючи на емоціях жінок. Відповідь:
Востаннє редагував Odo: 29.09.2008 о 17:04. Причина: редагування теґу [/QUOTE] | ||||||
29.09.2008
| [permalink] | |||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
| |||||
29.09.2008
| [permalink] | ||||||
| Постійний відвідувач |
Слухайте, Одо, я вам про Фому, ви мені - про Ярьому. Ми один одного не розуміємо. Якщо талант є - то звісно розвивати, бо не знаєш, що буде завтра. Наприклад, в мене Бог багато чого заклав, але щоб все реалізувати - життя не вистачить. Є першочергові речі, а є другорядні. Що важливіше - життя покаже. Відповідь:
Відповідь:
![]() Відповідь:
Відповідь:
![]() | ||||||
29.09.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Odo, читал где-то, что Лесли как-то давно, когда еще земля была квадратная, проходил курсы РМЭС, и теперь активно это скрывает. Кстати, читал некогда его книгу "ЖЖизнь..." - понравилась лишь последняя глава. Много теоретических выкладок вначале утомляют :) Regen, ну вот, Вы ударились в абстрактные словесные конструкции. А так хотелось диалога с представителем лагеря прекрасной половины человечества :) | ||
29.09.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
| ||
26.10.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
Гуртом i батька легше бити :)))) | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| pickup, девочки, девушки, дівчата, пикап, полтава |