Ви переглядаєте тему Pickup Poltava / Пикаперы Полтавы в розділі Психологія, що є підрозділом форума Інтереси; Відповідь: Допис від nickeler Odo , тю, ну а я про шо! "як схоче - ...
![]() |
| | LinkBack (1) | Параметри теми |
20.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Odo, мене як "особь женского пола" абревіатура ОЖП (о, ж..па! чи шо?) напрягає. так само напрягають питання про те хто на свою тьолу скіки тратить, так само напрягає концептуальний секс на раз. хоцца тобі трахатися - іди і трахайся. тіки яка ж тут наука? а якщо чел не може в силу скромності трахаться у вигляді "свободной любві" - хай мастурбірує. вибачте за прямоту, але сподіваюся на розуміння. мені не подобаються ані баби, які "ловлять пациків" а потім хвастаються, так само і пацики, як випячуються кількістю отстріляних тушок. нехай живуть, канешно... тна такі пацики ідуть нах...й, якщо підрулюють до мене. при чому навіть за холостякування я не доганяла яйцепідкочування на вулиці. "дзевушка а кохве випіть? а ви не пьете? а пива? неттт? ну может водочкі?" - реальний монолог ушльопка. або сидим, жрем кукурузні палочки, таке саме підвалює в кількості дві штуки "дєвачкі а можна пазнакоміцца?" мовчимо. вони шось чешуть а потом "а еті девачкі виступают токо па палачкам"... це по вашому нормально? і не питайте більше, чого я їх не люблю. бо не люблю! крапка! | ||
20.08.2008
| [permalink] | ||||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
Як на мене тут мусить діяти такий самий принцип свободи волі, як і скрізь, хтось хоче і гори перескоче, так роблять пікапери і цим викликають у мене повагу в силу саме активности своєї позиції, а хтось теж хоче, але сидить вдома скиглить і мастурбує, Вам таке більше подобається? У кожного є вибір і він/вона його робить для себе.Відповідь:
Відповідь:
Востаннє редагував Odo: 20.08.2008 о 12:19. | ||||||
20.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Odo, мо я не прально розумію концепт пікаперів, але їхня концепція "прішол увідел обідєл" тому вони ідуть найух. чи то не пікапери? а шо то таке? у мене є таке правило "живи як хочеш, тіки не заважай жити іншим". от вони якраз і заважають. а потім - та еті тьолкі ані галімие... кортше, я не люблю, коли до мене чіпляються "не по ділу". Треба шо питать - питай, як зможу допоможу. А впарювать мені щось - нафік! Але шо найбільше, як ви кажете, харить, що вони потім хваляться - та я от настріляв пачку курв. фу коротше. там де є тупе вихваляння і потрушування яйцями нема реальних досягнень. | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
20.08.2008
| [permalink] | ||||
| - |
Відповідь:
То звичайні хлопці, що хочуть знайомитися, але не знають, як це робити ефективно.Це і одне з моїх правил теж.Відповідь:
![]() Людина, що реально здатна на щось, не потребує вихваляння. | ||||
20.08.2008
| [permalink] | ||
| -/- |
Топик пошел развиваться... По мне так зря... Если есть умение манипулировать людьми, хвастаться этим нигода не хочется, а тем более так поступать... если этим умением пользуются... эт неуважение прежде всего к себе к своим знаниям и умениям. нравится делай, но только всегда надо помнить что за все прийдется расплачиваться ![]() | ||
| Користувачі, що подякували rust за цей допис: |
22.08.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
22.08.2008
| [permalink] | |||||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
![]() Добре, кажу дуже просто: є те,що піддається удосконаленню, а є те - що ні. Відповідь:
Відповідь:
| |||||
22.08.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
02.09.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Раст, а еще удивляетесь в соседней ветке, от чего люди уходят с форума целыми эшелонами, хе-хе. Когда с легкой подачи одного из супер-модераторов гнобицца конструктив, и здравствует троллизм - как это назвать? После такого даже для меня градус привлекательности этого замечательного форма, осторожно выражаясь, снизился прилично. Вот вам посчастливилось родиться красивым пацаном, которого, вероятно, противоположные особи слабого пола сами брали за руки, и тащили на сеновал /к зачету по сопромату готовиться/. Для Вас это - объетивная реальность, и сомнению не подлежит. А для мальчика со второго этажа соседней многоэтажки, который "продает пластинки и старые книги, и прячет под подушку Жан Поль Сартра", реальность может быть несколько иной. И мальчик этот, тоже личность уникальная, как и все люди на Земле. У него многие знания, но нет навыка эффективной коммуникации. Он не хуже Вас, и не лучше, просто он совершенно другой. А комплекс методик он прочтет, выберет для себя нужное, откроет сам для себя новые двери - и уже совсем иной человек нарисовался. Он же эти методики-то и позабудет. Потому что словами этих вещей и не описать вовсе. Просто сам изменится в силу опыта и чистого знания эффективной коммуникации. А человеком другим _останется_. Точнее сказать, не "другим", а тем же самым, но "другим" - даже в зеркале и на фотографиях будет по новому выглядеть (понимайте как хотите). Почувствует себя полноценным, в собственном разумении. Приобретет чистое знание, не загаженное терминами и правилами, будь то "пикап", или "седан" или "универсал" с "хечбеком". Любо дорого поглядеть будет! Вот эти изменения, на мой взгляд - они прекрасны. Поэтому не надо так. В теории пикапа, признаю, присутствует много маразмов и смешного /"нлп-прогрузы" - как яркий пример/, сам это признаю. Да и сам пикап, в планетарных масштабах, довольно поверхностен, если на то пошло. Но как начальная ступенька к изменению своей реальности - это супер. Я лично не знаю того человека, кто был бы не прав в чем-то, но у форума есть правила. А в тему метают деструктив оптовыми партиями. Простите что в лоб, и что упускаю философский контекст, но право слово - балаган и цирк-шапито, слов.net. | ||
| Користувачі, що подякували Ктулху за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| pickup, девочки, девушки, дівчата, пикап, полтава |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| IRC канал Poltava | rust | Робота Полтава форуму | 7 | 26.08.2008 20:34 |
| Gta Poltava | STALKER | Софт | 29 | 07.06.2008 23:27 |
| Пошта @POLTAVA.ws | fragov | Робота Полтава форуму | 9 | 22.11.2007 19:45 |