Ви переглядаєте тему Pickup Poltava / Пикаперы Полтавы в розділі Психологія, що є підрозділом форума Інтереси; Odo , воно мені не тре, я і не надто цікавлюся... аналізувала свої стосунки з ...
![]() |
| | LinkBack (1) | Параметри теми |
11.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Odo, воно мені не тре, я і не надто цікавлюся... аналізувала свої стосунки з протилежною статтю, і зрозуміла, шо аби "для павстрічацця" люди були отшиті... тому в мене просто таке рогате суб"єктивне ставлення до залицянь... канхветно-букетні періоди для мене це якийсь капец, типу як тебе купують...ну вообщем, не будем...просто для мене те є відкриттям.. | ||
11.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
| ||
11.08.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
Востаннє редагував Odo: 11.08.2008 о 12:29. Причина: Automerged Doublepost | |||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
11.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Odo, раз: успішним тьолам курси не потрібні, а рулять на них ті, хто якраз має целюліт на срачелі і прищі на хвейсу. два: я не цікавлюся жіночим пікапом. імхо - х-ня. якщо чесно, оця вся стратегічна тактіка по сйому баб/мужиків - х-ня. чомусь клинці підбивають вийнятково нікчеми і одразу ідуть у відомому напрямку. Імхо - люди вивчають пікап бо їм нічим серйозним займатися не хоцца. А думку свою сказати можу і хочу. Чи у вас упьять загострення ненависті до собі неподібних? га? то тримайте емоції при собі... ок? а для нервових в моєму підписі є стіна для биття головою. | ||
11.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
| ||
11.08.2008
| [permalink] | ||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
Востаннє редагував Odo: 11.08.2008 о 12:09. Причина: Automerged Doublepost | ||||
11.08.2008
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
Ви можете сказати, ха, але ж його можна використовувати і в мирних цілях! Так, але в основному його використовують не для цього. Для цих "мирних цілей", таких, наприклад, як знайомство сором'язливого хлопця з дівчиною, яка йому подобається є й інші джерела інформації, наприклад, підручники по психології і т.і. З іншого боку, цей же хлопець може конкретно підійти до справи, завчити все, що там пишуть і почати виконувати описані там плани. І вони почнуть діяти, точно, пункт за пунктом. І хто гарантує, що побачивши і відчувши це, цей хлопець не подумає "хм, так вони всі однакові. А я то думав, що вона не така як всі!" І він не станє "заядлим" пікапером? Але якщо ви вважаєте, що це нормально, що ж, тоді я згоден - це нормальне явище. | |||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
11.08.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Знач так. Під впливом сабжу (благо, робочий день добігає кінця) читаю сайт пакіап ру. І от шо я могу сказать – повний брєд і неповага до оточуючого середовища. Зокрема такої фізично бажаної жіночої статі. Якшо таким чином їх усіх навчають н а тих курсах пікаперських, то не дивно, чому так багато хамла по вулицях. А на відповідь «вибачте, ні» чуєш «ну ніфіга сєбє. Ета коза не хочет со мной идти…» чого варте хоча би це: «Можно сказать: "Ты сможешь мне помочь в одном вопросе?", а можно просто поменять местами куски фразы, и все будет звучать совсем по-другому, будет выражать другую мету "В вопросе одном помочь мне сможешь ты?". Глупо как-то, да? Но реакция на одно и тоже будет совершенно разная, будет транс, потому что необычно сказано (причинно-следственные связи нарушены, мозг уходит в загрузку), и будет более вероятное выполнение команды.» Ну прям руслан і Людмила))))))) знач після знайомства з спіхопльотом- невдахою сістєма(тіпа віндовс 95) у дамочки (вона по умолчанію тупа) должна зависнуть. Ну а потім ми їй промиваєм моцк і можем без дубінки тащить у піщєру. «Все девушки одинаковые! Но есть те, что просто набивают себе цену. Хотят просто казаться дороже. Но и они такие же, как и остальные. То есть в своих мыслях – даже и не думай возносить её куда-то высоко на почетное место, пока ты не узнал у неё имя и телефон! А после того как узнал – тоже не спеши возносить, пока она не согласилась провести с тобой романтический вечер. Даже если она провела с тобой этот вечер, не думай про то, что она твоя, и НЕ ПРЕВОЗНОСИ ЕЁ до тех пор, пока не стала твоей полностью.» я тут такий собі мачо, а вони всі б..ді, с..ки, пр…тутки і стєрви. Шо радив з тьолками робить Поеревянський вони, слава Аллаху, не знають. Думаю, будь-якій бабі неприємно дізнатися про те, шо вона така ж курва, як і всі інші. Она должна заслужить секс с тобой! Доходжу висновку, що пікап — метод підняти собі самооцінку. Тому, що сегсу хоцца, йому. А заслужити того сегсу маю я? ну не йомайо… Ну і так далі. тільки то шо жінок сприймають, як ОЖП – вже гидко. Таке як кришка для унітазу… ФУ. | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| pickup, девочки, девушки, дівчата, пикап, полтава |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| IRC канал Poltava | rust | Робота Полтава форуму | 7 | 26.08.2008 20:34 |
| Gta Poltava | STALKER | Софт | 29 | 07.06.2008 23:27 |
| Пошта @POLTAVA.ws | fragov | Робота Полтава форуму | 9 | 22.11.2007 19:45 |