Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack (1) Параметри теми
Старий 11.08.2008   [permalink]
горгона пилипівна

Re: Pickup-Poltava!!! Пикапери Полтави

Odo, воно мені не тре, я і не надто цікавлюся... аналізувала свої стосунки з протилежною статтю, і зрозуміла, шо аби "для павстрічацця" люди були отшиті... тому в мене просто таке рогате суб"єктивне ставлення до залицянь... канхветно-букетні періоди для мене це якийсь капец, типу як тебе купують...ну вообщем, не будем...просто для мене те є відкриттям..
змія болотяна ОЧКОва

Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
А шо такоє, ніколи не зустрічали? Є вже, навіть, спеціяльні жіночі курси пікаперів. Відстаєте від життя
який жах
і чому там вчать, як ефектно совати цилюлітним задом? якшо так, то дуже добре, шо ми відстаємо
-

Відповідь:
Допис від nickeler Переглянути допис
Odo, воно мені не тре, я і не надто цікавлюся... аналізувала свої стосунки з протилежною статтю, і зрозуміла, шо аби "для павстрічацця" люди були отшиті... тому в мене просто таке рогате суб"єктивне ставлення до залицянь... канхветно-букетні періоди для мене це якийсь капец, типу як тебе купують...ну вообщем, не будем...просто для мене те є відкриттям..
Розумієте яка справа, от людина пише, я цим не цікавлюсь, а потім починає всяке лайно писати про те, чим вона не цікавиться. Коли не цікавишся, то і не тре пришелепкуватих припущень про те, у чому не тямиш, чи не так?

Востаннє редагував Odo: 11.08.2008 о 12:29. Причина: Automerged Doublepost
Користувачі, що подякували Odo за цей допис:
горгона пилипівна

Odo, раз: успішним тьолам курси не потрібні, а рулять на них ті, хто якраз має целюліт на срачелі і прищі на хвейсу.
два: я не цікавлюся жіночим пікапом. імхо - х-ня. якщо чесно, оця вся стратегічна тактіка по сйому баб/мужиків - х-ня. чомусь клинці підбивають вийнятково нікчеми і одразу ідуть у відомому напрямку. Імхо - люди вивчають пікап бо їм нічим серйозним займатися не хоцца. А думку свою сказати можу і хочу. Чи у вас упьять загострення ненависті до собі неподібних? га? то тримайте емоції при собі... ок? а для нервових в моєму підписі є стіна для биття головою.
змія болотяна ОЧКОва

Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
У Вас проблеми з целюлітом, чи це єдине, що Ви можете собі уявити?
о. нє. з целюлітом чи його наявністю я траблів не маю)))) то перше, шо прийшло на думку. Тим паче зараз літо і всякого надивишся.

в іншому згодна з Нікелер.
-

Відповідь:
Odo, раз: успішним тьолам курси не потрібні, а рулять на них ті, хто якраз має целюліт на срачелі і прищі на хвейсу.
два: я не цікавлюся жіночим пікапом. імхо - х-ня. якщо чесно, оця вся стратегічна тактіка по сйому баб/мужиків - х-ня. чомусь клинці підбивають вийнятково нікчеми і одразу ідуть у відомому напрямку. Імхо - люди вивчають пікап бо їм нічим серйозним займатися не хоцца. А думку свою сказати можу і хочу. Чи у вас упьять загострення ненависті до собі неподібних? га? то тримайте емоції при собі... ок? а для нервових в моєму підписі є стіна для биття головою.
А де Вам мої емоції знову увижаються, га? А от за стіну для биття головою можна і відповісти.

Відповідь:
два: я не цікавлюся жіночим пікапом. імхо - х-ня. якщо чесно, оця вся стратегічна тактіка по сйому баб/мужиків - х-ня. чомусь клинці підбивають вийнятково нікчеми і одразу ідуть у відомому напрямку. Імхо - люди вивчають пікап бо їм нічим серйозним займатися не хоцца.
Чи правильно я Вас розумію, що потяг до навчання є річчю винятково для неповноцінних?
Відповідь:
А думку свою сказати можу і хочу.
З якою метою Ви хочете сказати про те, чим не цікавитеся? І що цікавого може сказати людина про те, чим не цікавиться?

Востаннє редагував Odo: 11.08.2008 о 12:09. Причина: Automerged Doublepost
Старий 11.08.2008
nickeler
Допис видалив Odo. Причина: Порушення правил 3. 2. з.
горгона пилипівна

Re: Pickup Poltava / Пикаперы Полтавы

Офтоп:
попрошу розлогих пояснень за червоні квадратики. хочу бачити це тут а не в приватному режимі??? чекаю... а якщо це бажання отомстіть за Сталінград - то ета ви зря... Сталінград сам винуватий!

-

Відповідь:
Офтоп:
попрошу розлогих пояснень за червоні квадратики. хочу бачити це тут а не в приватному режимі??? чекаю... а якщо це бажання отомстіть за Сталінград - то ета ви зря... Сталінград сам винуватий!

3. 2. к. заборонено обговорювати рішення і/або дії модераторів та адміністраторів форуму не у відповідному розділі форуму (1 бал / 10 днів);
Старий 11.08.2008
nickeler
Допис видалив fragov. Причина: вже зроблено
скажений завсідник :)

Відповідь:
ПИКАП - наука и искусство эффективного знакомства, соблазнения и общения с женщинами
Пікап можна розглядати з різних боків, і висновки відповідно будуть різні. Але чомусь в мене склався висновок, що основна частина навчається цьому "ділу" за для швидкого виконання "основних фаз" пікапу:
  • знайомство;
  • спокушання;
  • розрив стосунків.
Тобто якщо ви кажете, що це позитивне явище, то ви повинні погодитися, що "дівчина на одну ніч" - це нормально, що "закружив голову малолітній, зайнявся з нею сексом і кинув" - це нормально.
Ви можете сказати, ха, але ж його можна використовувати і в мирних цілях!
Так, але в основному його використовують не для цього. Для цих "мирних цілей", таких, наприклад, як знайомство сором'язливого хлопця з дівчиною, яка йому подобається є й інші джерела інформації, наприклад, підручники по психології і т.і.
З іншого боку, цей же хлопець може конкретно підійти до справи, завчити все, що там пишуть і почати виконувати описані там плани. І вони почнуть діяти, точно, пункт за пунктом.
І хто гарантує, що побачивши і відчувши це, цей хлопець не подумає "хм, так вони всі однакові. А я то думав, що вона не така як всі!" І він не станє "заядлим" пікапером?
Але якщо ви вважаєте, що це нормально, що ж, тоді я згоден - це нормальне явище.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:
змія болотяна ОЧКОва

Знач так. Під впливом сабжу (благо, робочий день добігає кінця) читаю сайт пакіап ру. І от шо я могу сказать – повний брєд і неповага до оточуючого середовища. Зокрема такої фізично бажаної жіночої статі. Якшо таким чином їх усіх навчають н а тих курсах пікаперських, то не дивно, чому так багато хамла по вулицях. А на відповідь «вибачте, ні» чуєш «ну ніфіга сєбє. Ета коза не хочет со мной идти…» чого варте хоча би це:
«Можно сказать: "Ты сможешь мне помочь в одном вопросе?", а можно просто поменять местами куски фразы, и все будет звучать совсем по-другому, будет выражать другую мету "В вопросе одном помочь мне сможешь ты?". Глупо как-то, да? Но реакция на одно и тоже будет совершенно разная, будет транс, потому что необычно сказано (причинно-следственные связи нарушены, мозг уходит в загрузку), и будет более вероятное выполнение команды.»
Ну прям руслан і Людмила))))))) знач після знайомства з спіхопльотом- невдахою сістєма(тіпа віндовс 95) у дамочки (вона по умолчанію тупа) должна зависнуть. Ну а потім ми їй промиваєм моцк і можем без дубінки тащить у піщєру.
«Все девушки одинаковые! Но есть те, что просто набивают себе цену. Хотят просто казаться дороже. Но и они такие же, как и остальные. То есть в своих мыслях – даже и не думай возносить её куда-то высоко на почетное место, пока ты не узнал у неё имя и телефон! А после того как узнал – тоже не спеши возносить, пока она не согласилась провести с тобой романтический вечер. Даже если она провела с тобой этот вечер, не думай про то, что она твоя, и НЕ ПРЕВОЗНОСИ ЕЁ до тех пор, пока не стала твоей полностью.»
я тут такий собі мачо, а вони всі б..ді, с..ки, пр…тутки і стєрви. Шо радив з тьолками робить Поеревянський вони, слава Аллаху, не знають. Думаю, будь-якій бабі неприємно дізнатися про те, шо вона така ж курва, як і всі інші.
Она должна заслужить секс с тобой!
Доходжу висновку, що пікап — метод підняти собі самооцінку. Тому, що сегсу хоцца, йому. А заслужити того сегсу маю я? ну не йомайо…

Ну і так далі. тільки то шо жінок сприймають, як ОЖП – вже гидко. Таке як кришка для унітазу… ФУ.
Користувачі, що подякували aneisha за цей допис:
Відповідь

Закладки

Теги
pickup, девочки, девушки, дівчата, пикап, полтава

Параметри теми

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.poltavaforum.com/psihologiya-228/2574-pickup-poltava-pikapery-poltavy.html
Автор для Type Дата
Полтава - пикап.Форум This thread Refback 03.09.2008 08:44

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
IRC канал Poltava rust Робота Полтава форуму 7 26.08.2008 20:34
Gta Poltava STALKER Софт 29 07.06.2008 23:27
Пошта @POLTAVA.ws fragov Робота Полтава форуму 9 22.11.2007 19:45

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum