Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей44Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 5 из 8
Показано с 41 по 50 из 80.
    Завсідник

Re: Подростки и алкоголь.

Ответ Сообщение от АлекS Посмотреть сообщение
    Очевидно потому, что страна у нас такая. Страна деградирующего социума. Вот горсовет утвердил указ "О запрете курения и распития спиртных напитков в общественных местах". Ага, все так и послушались. А мы еще в НАТО стремимся. Какое НАТО, ребятЫ? Если наш министр МВД в аэропорту дебош устраивает, нас скоро не то, что в Германию, в захудалую страну не пустят.
    Согласна на все 100%. Например, была я в Канаде. Там, после 8 вечера спиртного нигде не купишь. И люди собирающиеся вечером просто общаются.Если хотят выпить, ну или планируется вечеринка, то это планируется заранее, и спиртное тоже закупается заранее. А в нашей стране подросток может пойти и купить себе любой алкоголь.А реклама по телевизору в перерыве между мультяшками? Страна ничем не помогает. А родителям нужно думать уже сегодня, т.к. очень уж стыдно, когда тебе 60, а у тебя ребенок алкоголик в 40.
    Я на днях наблюдала картину, на школьном стадионе, как одна 13летняя троим таким же девчонкам языки иголкой прокалывала, одной и той же иглой, без ваты и спирта. они постояли, поплевались, а потом все это бутылочкой пива запили. Вот что вызывает шок. И еще, тема то эта не о том, что нельзя пить, а о том, как ребенка научить.

2.0

Akvarel', а ви думаєте, в Канаді не проколюють? це називається саморелізація врагам (читай батькам) назло.

Ответ Сообщение от Tail Посмотреть сообщение
    зато от пива волосы на груди начинают расти
    а от мастурбації на руках! де ви таких байок наслухалися...

Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение
    Тим більш що до випивунів(типу дефа чи мелодана які спілкуються на форумі значно грубіше м"яко кажучі) ви ставитесь значно лояльніш
    того шо вони не зайо.

АлекS, чо то мені кацца, шо ви ще й віруюча. при чому як мінімум церква "Ні Свєт, ні заря". спростуйте. якшо я помиляюся.
    і знову ж таки повторюся, ніякі маси з медія нічому не навчать. якшо у сім"ї бардак. а чому у сім"ях бардак, так то до кожного питання окреме.
    Завсідник

nickeler,
    Я же писала, что пьют в Канаде.. и в Сингапуре,и в Гондурасе, только у всех разная культура....
    И есть куча семей, в которых "порядок", а дети как говорится "в семье не без урода"...на формирование личности человека играет роль не только семья,и воспитание родителей, а и друзья, и гены, и место где вырос и живешь, и те передачи, которые по телевизору ребенок смотрит и куча-куча всего...
    2.0

Akvarel', не згодна. бо друзі це тимчасове. тим більше з ким спілкуватися і кого уникати, це також іде з сім"ї. буває батьки не п"ють, успішні, при баблі, але не прищеплюють людський цінностей, не спілкуються, не вникають в трабли, намагаються тупо провести лінію між ніззя і можна, і от такі люди, які зросли в таких сім"ях, в більшості і є потенційними лигарями. тому спитайте нормального психолога, про те, яку роль родина відіграє в житті дитини. бо суспільство це так, мішура. стрижень закладається значно раніше, аніж іде соціалізація.
    а п"ють у нас чого? бо робить нехєр - це раз. а два, бо пити в пітейних закладах дорого, і наші достатки кажуть самі за себе, шо знаєте, давайте на лавці, і тоді до пива даже горішки купимо. жить у нас дуже хароша.
    Філософф

RAMM, Та отож.А .А щодо держави так керівництву вигідно щоб народ спивався так ним керувати простіше це ж очевидно.

Ответ Сообщение от Akvarel' Посмотреть сообщение
    Согласна на все 100%. Например, была я в Канаде. Там, после 8 вечера спиртного нигде не купишь. И люди собирающиеся вечером просто общаются.Если хотят выпить, ну или планируется вечеринка, то это планируется заранее, и спиртное тоже закупается заранее. А в нашей стране подросток может пойти и купить себе любой алкоголь.А реклама по телевизору в перерыве между мультяшками? Страна ничем не помогает. А родителям нужно думать уже сегодня, т.к. очень уж стыдно, когда тебе 60, а у тебя ребенок алкоголик в 40.
    Я на днях наблюдала картину, на школьном стадионе, как одна 13летняя троим таким же девчонкам языки иголкой прокалывала, одной и той же иглой, без ваты и спирта. они постояли, поплевались, а потом все это бутылочкой пива запили. Вот что вызывает шок. И еще, тема то эта не о том, что нельзя пить, а о том, как ребенка научить.
    Не знаю чи рідше п"ють на Заході але наскільки чув і читав таки менше(по обсягу).А щодо повної деградації нашого підростаючого покоління та і дорослих теж то це важко навіть щось і додати

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    [

АлекS, чо то мені кацца, шо ви ще й віруюча. при чому як мінімум церква "Ні Свєт, ні заря". спростуйте. якшо я помиляюся.
    і з
    Тобто не бухати і не палити в наш час можуть тільки віруючі?Я б наприклад якби був щирим атеїстом теж не пив би воно однофігственно.І взагалі шановна ти ведеш себе як релігійний фанатик чесно слово.Атеїзм звісно не релігія але по нетерпимості і ненависті плюс з невмінням розумно пояснити свої притензії до релігійних опонетів твої наїхзди на релігію здаються банальними криками такого ж релігійного фанатика(плюс бажання бачитиопонента всюду де його і нема)

Akvarel', не згодна. бо друзі це тимчасове. тим більше з ким спілкуватися і кого уникати, це також іде з сім"ї. буває батьки не п"ють, успішні, при баблі, але не прищеплюють людський цінностей, не спілкуються, не вникають в трабли, намагаються тупо провести лінію між ніззя і можна, і от такі люди, які зросли в таких сім"ях, в більшості і є потенційними лигарями. тому спитайте нормального психолога, про те, яку роль родина відіграє в житті дитини. бо суспільство це так, мішура. стрижень закладається значно раніше, аніж іде соціалізація.
    От з цимм загалом можна погодитись але пропаганда в ЗМІ таки має свою суттєву вагу

а п"ють у нас чого? бо робить нехєр - це раз.
    Дивно.наприклад у мене ніякого активного хобі нема і нічо не п"ю.І навпаки майже всі прихильники якизхось видів спорту,орігамі,в"язання,танців та чого завгодно спиртне вживають.Доречі а тобі особисто "нєхєр делать"?не думаю

[ жить у нас дуже хароша.
    Як наприклад відпочиваю я(не через кризу завжди так було).ЇЇду в центр зустрічаюсь гуляю їду з центру,або й взагалі в своєму районі зустрічаюсь.Іноді по ходу купую які не будь чипси.І того витратити максимум гривень 5.Я думаю якби відпочинок визначався лише низьким рівнем життя(в мене тьху тьху не низький бо тоді б компа не мав) то всі вже такий як я відпочинок практикували
    Пророк

Ответ Сообщение от Коновалець Посмотреть сообщение

Дивно.наприклад у мене ніякого активного хобі нема і нічо не п"ю.І навпаки майже всі прихильники якизхось видів спорту,орігамі,в"язання,танців та чого завгодно спиртне вживають.

и че, могу поспорить, что тем не менее у меня здоровья по больше не смотря на то что употребляю спиртное
    Новачок

Ответ Сообщение от Ihor Посмотреть сообщение
    и че, могу поспорить, что тем не менее у меня здоровья по больше не смотря на то что употребляю спиртное
    Можно употреблять, а можно и злоупотреблять
    ри?

Тут були слова про те, що в сім’ї прийнято - якшо батьки п’ють, дитина теж буде пити. Нічого подібного. Просто треба дійсно менше створювати табу для своїх дітей.
    Мені батьки нічого не забороняли, але розповідали і показували, що буває з людьми, коли постійно п’єш/куриш/шираєшся/таскаєшся.
    Наливали сто грам років у 6-7 (да-да, батьки, який жах!) - я випила, не сподобалось. І мені все одно було, чи п’ють вони на вилазці чи активно ганяють м’яч - сама мала чим займатися і в яку сторону скеровувати енергію.
    Про сигарети так само. Одне тільки - не спробувала, надто вже смердючі цигарки...та й легенів шкода.
    Напевне, схиляюся до думки про культуру пиття. Бо все одно, шо б ви там не казали, які б заходи не вживали, але ваше чадо рано чи пізно само захоче дізнатися, шо то за бурдєц у пляшці.

І ще? Чи не краще було б змалечку дати дитині горілки, щоб їй у голові відклалося, шо воно фукакагірка?! На мене нормально так подіяло. Правда, мабуть не всім цей рецепт підходить - це ж бо не з розумних книжок з дитячої психології взято, а так просто, батьки вирішили вразумить, як уміли.
    Філософф

Ответ Сообщение от Ihor Посмотреть сообщение
    Цілком може буть.Я ж і не казавщо я здоровіший я казав що активне хобі нажаль як правило не означає тверезості по життю.

Ответ Сообщение от Marat Посмотреть сообщение
    Можно употреблять, а можно и злоупотреблять
    А що зловживати у вашому розумінні?

Ответ Сообщение от laithemmer Посмотреть сообщение
    Тут були слова про те, що в сім’ї прийнято - якшо батьки п’ють, дитина теж буде пити.
    Не обов"язково.Якщо батьки хороші і інтелектуальні люди загалом але можуть випити то дитина бачачи неприємний контраст між цима двома станами може швидко зрозуміти що пити не варто а от якщо алкаші кончені і дитина не бачить ніякої альтенативи і позбавлена можливіості якось розвиватись або ж і простіше батьки не алкоголіки але п"ють дуже часто дитину може і люблять але нічого ні духовно ні інтелектуально їй дати не взмозі бо ризик що дитина зап"є дуже великий

І ще? Чи не краще було б змалечку дати дитині горілки, щоб їй у голові відклалося, шо воно фукакагірка?! На мене нормально так подіяло. Правда, мабуть не всім цей рецепт підходить - це ж бо не з розумних книжок з дитячої психології взято, а так просто, батьки вирішили вразумить, як уміли.
    А на інших не дай Бог може і гірш подіяти.Людина яка вже випивала може мати менше сили щоб відмовляти ніж та яка ні разу не пила.Це звісно дужет індивідуально але цей варіант що дати хай зрозуміє яка отрава він діє далеко не завжди нажаль

Напевне, схиляюся до думки про культуру пиття. Бо все одно, шо б ви там не казали, які б заходи не вживали, але ваше чадо рано чи пізно само захоче дізнатися, шо то за бурдєц у пляшц
    То стереотип чесно кажучі.На світі є купа різних речей і занять.Чому має захотітись випити ане ширнутись наприклад,або не стрибнути з парашуту.
    А на слова про культуру питання у будь-якої непитущої людини думаю(по собі суджу)має виробитись алергія бо ними майже завжди прикривають небажання відпочивати не випиваючі
    модератор

re: Підлітки й алкоголь

бо така як ви дамочка обов"язково б сказала "етожеребьонок!"
    nickeler, я в общественном транспорте не езжу - это раз. И няня у моего ребенка с двадцатилетним опытом работы воспитателем и с высшим образованием - это два. По-этому воспитание у него соответствующее.

у вас чудне уявлення про вина
    Вы правы. Я в выпивке не специалист, так что извините

чо то мені кацца, шо ви ще й віруюча. при чому як мінімум церква "Ні Свєт, ні заря".
    nickeler, хочу Вас огорчить, я атеист: не верю ни в Бога, ни в черта, ни в приметы, если что.
    Интересно, почему у Вас такая мысль возникла?
+ Ответить в теме
Страница 5 из 8