вважаєш - відійшли від теми? згоден, але потрібно внести ясність в поняттях, якими оперуємо...
якщо я не помиляюся, то про факт виявлення корупції в полтаві можна повідомити за телефоном 56-30-76 (здається це відділ ДПА),але...
, тобто де гарантія того, що сигнал від населення буде об'єктивно перевіреним і вжиті заходи по ньому. це по-перше.проблемою в правоохоронних органах, яка існує на даний час є корупція
по-друге. явище корупціїї все-таки соціальне на мою думку, і якщо діяти за схемою шановного Ihor'а чи є впевненість, що на місце "зачиненого" хабарника прийде "кришталево-чистий" службовець, який в своїй практиці не допускатиме подібних діянь? тим паче, що професіоналізм нинішньої молоді (люди до 35 років) можна ставити під величезне питання, оскільки саме це покоління на повну котушку купувало дипломи і.т.ін.(це не звинувачення а констатація факту, але не називаючи імен) а також найповніше відчуло "смак грошей" (розвал союзу припав на їх юність і соціальне становлення). допоки існує атка прірва між фінансовим становищем багатих і бідних бідні будуть брати все, що дають а багаті - всіма шляхами примножувати свій капітал.
може краще повернутися до комунізму коли переважна більшість мала рівні права?
не дарма говорять, що риба гніє з голови. наші "народні обранці" це хто? колишні бандюки, яким пощастило не опинитися за гратами, тому що крали вагонами а не відро щебню з заводу винесли. а оскільки психологія "в мене є гроші а в тебе нема, значить я можу тебе купити" діє завжди, то й будуть різні анрії ющенки п'янючими свинями збивати перехожих і потім в'юном викручуватися і залишатися "хлопчиком-паінькою" якого несправедливо звинуватили!!!
вибач, yara3755, якщо нагаворив дуже багато, але я намагаюся пояснити свою думку.
отже, в глобальному маштабі, викорінити корупцію можна лише ПОВНОЮ зміною влади і, можливо, соціального укладу, тобто - ревулюція, але не той переворот, який вчинили помаранчеві політики, щоб дорватися до владного корита, а та революція, що принесе НОВУ, нехай навіть авторитарну владу
це МОЯ думка.

9Благодарности

!!!

,