До Вас звертається жителька Полтавської області Машівського району с. Селещина – Єрошенко Юлія Іванівна. Так сталося, що одна із моїх кривдниць Березіна Ганна Іванівна отримала покарання за ч. 2 ст. 125 КК України у вигляді громадських робіт – 150 годин, вирок набрав чинності, і Березіна Г.І. повинна була відбувати покарання. Та коли я звернулася в смт. Машівку Полтавської області до інспектора КВІ Крижановської Марини Валеріївни за інформацією чи відбуває засуджена покарання, інспектор відповіла мені начебто вона їх захисник, що я хорошим людям перейшла дорогу і, що вони подали касаційну скаргу. В мене відразу виникли сумніви в професійності і не заангажованості інспектора КВІ Крижановської М.В., тим більше як пізніше з’ясувалося, що засуджені не подавали ніякої касаційної скарги. При зустрічі з сасудженою в нашому райцентрі вона мені особисто в приватній розмові сказала, що все «рішила» і покарання ніяке відбувати не буде.
Прошу Вас провести об’єктивну перевірку по даному факту, за результатами перевірки прийняти законне і обгрунтоване рішення, адже за уникнення покарання не пов’язаного з позбавленням волі передбачена кримінальна відповідальність.

4Благодарности

,