Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей26Благодарности
Закрытая тема
Страница 1 из 3 1 2 3 ПоследняяПоследняя
Показано с 1 по 10 из 28.
    Новачок
    Lol

Відносини між керівництвом і підлеглими в ОВС

Цікава ситуація склалася останнім часом в деяких підрозділах міліції м. Полтави. Як відомо кожен керівник повинен турбуватись за своїх підлеглих. В деяких підрозділах керівництво дійсно проявляє неабияку турботу за своїх підлеглих, а в деяких підрозділах,нажаль, навпаки - над підлеглими просто знущяються,бо по іншому це не назвати.Так нещодавно в одному із підрозділів працівника міліції прямо з підрозділу до лікарні забрала "швидка".Спочатку це виглядало як виснаження організму та упадок сил,але після більш детального медобстеження було встановлено що у працівника "чорна хвороба", тобто "епілєпсія",причому не алкогольна, а звичайна, бо керівництву дуже хотілося щоб це було внаслідок вживання алкоголю. Особовий склад зібрав грошові кошти на лікування співробітника, здало більше 100 чоловік по 5 грн. кожен, але коли той пролежав у лікарні тиждень і його визвали в кадри щоб дати кошти на лікування, то віддали, приблизно, 240 грн., а повинно було б бути значно більше. І ось виникає питання, а деж ще частина грошей, які зібрав особовий склад, щоб допомогти хворому колезі? Але і на цьому все не закінчилось. Коли він забрав гроші,ввечері він пішов до магазину, де купив собі хлібину.В магазині його зустрів замполіт і того ж вечора на оперативній нараді почав розповідати, що той зайого гроші, які він виділив йому на лікування, купує собі хліб(можна подумати що він виклав власні кошти). Що саме цікаве що керівництво підтримало замполіта.Я зрозумів би таких керівників якби той купив собі пляшку горілки чи пива, але ж це була звичайна хлібина.Що ж це виходить, що хворому вже з голоду треба здохнути, хоча лікувався він за власні кошти,а ці гроші компенсували йому деякі, я впевнений,мізерні затрати.Навіщо ж тоді було взагалі давати йому гроші, якщо питання стоїть таким чином?Але керівництву і цього було замало. Після цього випадку працівник повинен був піти на пенсію за станом здоров"я,але керівництво хоче від нього просто-напросто здихатись, без всяких пенсій, нібито він сам винен в тому, що захворів такою хворобою, хоча,як відомо,коли він влаштовувався до міліції, то проходив ВЛК, яке встановило,що останній придатний до служби в ОВС,і що ж тепер?Кому він потрібен? Невже коли з ким небудь з працівників станеться щось подібне, їх викинуть як непотріб? Щож це за керівництво, яке ховається за спинами своїх підлеглих, а коли з тими щось трапиться до них повертаються спиною? Кому потрібні такі керівники і чи таким місце в ОВС? І що робити підлеглим, коли вони попадають в подібні ситуації?

модератор

Re: Відносини між керівництвом і підлеглими в ОВС

Відношення керівництва до підлеглих - питання суб’єктивне, яке узагальнювати, на мою думку, не треба. В даному випадку я з Вами повністю згоден. Таким керівникам не місце в ОВС. Давайте боротися з такими керівниками та ситуаціями разом. Прошу писати мені в приват більш конкретну інформацію...
    Новачок

Defender,я с mia_admin вполне согласен.Таких руководителей надо гнать в три шеи с ОВС. Если он поступил так с подчиненным,то как он тогда с гражданскими людьми себя ведет.Это не человек,а волк какой-то,который думает только про свою шкуру.
    Пророк

Ув. Defender вы случайно не в милиции работаете? Вот значит несколько цитат о вашем отношении к людям-человекам:
    Ответ Сообщение от defender Посмотреть сообщение
    Как это нет там никаких неформалов. Вечно собирается неформальщина, так ладно если б отдыхали культурно, а тож быкуют и страдают всякой фигней!

На расстрел неформальскую быдлоту

Во времена тов. Сталина таких ослов расстреливали и сажали очком на кол!
    ]Гнать надо всех нефоров в колхозы, подымать экономику страны, буряки полоть, а не водку жрать и пиво, ослы

Кому не нравится в Полтаве, всех на Соловки

ку-ку
    Вот видите, неформалы - люди неграмотные, писать даже не умеют,а я между прочим и не смеюсь. Есть среди вашего брата нормальные люди, но их мало, а большинство - придурки какие-то.Я просто частенько сталкиваюсь с такими.
    почему ж вы тогда удивляетесь мол:

Цікава ситуація склалася останнім часом в деяких підрозділах міліції м. Полтави. Як відомо кожен керівник повинен турбуватись за своїх підлеглих. В деяких підрозділах керівництво дійсно проявляє неабияку турботу за своїх підлеглих, а в деяких підрозділах,нажаль, навпаки - над підлеглими просто знущяються,бо по іншому це не назвати.Так нещодавно в одному із підрозділів працівника міліції прямо з підрозділу до лікарні забрала "швидка".Спочатку це виглядало як виснаження організму та упадок сил,але після більш детального медобстеження було встановлено що у працівника "чорна хвороба", тобто "епілєпсія",причому не алкогольна, а звичайна, бо керівництву дуже хотілося щоб це було внаслідок вживання алкоголю. Особовий склад зібрав грошові кошти на лікування співробітника, здало більше 100 чоловік по 5 грн. кожен, але коли той пролежав у лікарні тиждень і його визвали в кадри щоб дати кошти на лікування, то віддали, приблизно, 240 грн., а повинно було б бути значно більше. І ось виникає питання, а деж ще частина грошей, які зібрав особовий склад, щоб допомогти хворому колезі? Але і на цьому все не закінчилось. Коли він забрав гроші,ввечері він пішов до магазину, де купив собі хлібину.В магазині його зустрів замполіт і того ж вечора на оперативній нараді почав розповідати, що той зайого гроші, які він виділив йому на лікування, купує собі хліб(можна подумати що він виклав власні кошти). Що саме цікаве що керівництво підтримало замполіта.Я зрозумів би таких керівників якби той купив собі пляшку горілки чи пива, але ж це була звичайна хлібина.Що ж це виходить, що хворому вже з голоду треба здохнути, хоча лікувався він за власні кошти,а ці гроші компенсували йому деякі, я впевнений,мізерні затрати.Навіщо ж тоді було взагалі давати йому гроші, якщо питання стоїть таким чином?Але керівництву і цього було замало. Після цього випадку працівник повинен був піти на пенсію за станом здоров"я,але керівництво хоче від нього просто-напросто здихатись, без всяких пенсій, нібито він сам винен в тому, що захворів такою хворобою, хоча,як відомо,коли він влаштовувався до міліції, то проходив ВЛК, яке встановило,що останній придатний до служби в ОВС,і що ж тепер?Кому він потрібен? Невже коли з ким небудь з працівників станеться щось подібне, їх викинуть як непотріб? Щож це за керівництво, яке ховається за спинами своїх підлеглих, а коли з тими щось трапиться до них повертаються спиною? Кому потрібні такі керівники і чи таким місце в ОВС? І що робити підлеглим, коли вони попадають в подібні ситуації?
    Все ж закономерно: как вы к людям - так и начальство к вам! Будем надеяться, что подобным образом мусора истребят друг-друга как класс, а останутся одни милиционеры. Хм, о чем это я?
    Новачок

:Tail, Случайно,к счастью,нет.Друзей у меня там много и брат двоюродный в Киеве в милиции.А на сколько я знаю, то к людям милиция относится по-людски, а к скотам,вроде тебя ув.Tail,по-скотски, и правильно делают,и так порядка в стране нет никакого, бардак какой-то.А мусоров среди милиции как класа не существует, мусора - это отбросы общества,вроде тебя(хулиганы,наркоманы,пьянчуги и т.п.),которых надо изолировать из общества,дабы избежать уничтожения национальных и духовных ценностей.А работаю я психологом,если вам ув. Tail это очень интересно.Можеш обратиться ко мне в индивидуальном порядке, я тебе помогу,по-моему у тебя с башней проблемы.Если у тебя,не дай Бог,что-то случиться,то куда ж ты обратишься как не к "мусорам"?Или будешь решать свои проблемы сам?
    Гуру

за что психолиги так ненавидят неформалов?
    личная травма?
    Пророк

:Tail, Случайно,к счастью,нет.Друзей у меня там много и брат двоюродный в Киеве в милиции.А на сколько я знаю, то к людям милиция относится по-людски, а к скотам,вроде тебя ув.Tail,по-скотски, и правильно делают,и так порядка в стране нет никакого, бардак какой-то.А мусоров среди милиции как класа не существует, мусора - это отбросы общества,вроде тебя(хулиганы,наркоманы,пьянчуги и т.п.),
    Мысли на расстоянии читаете? Предсказываете будущее? Вас случайно не Дэвид Блэйн зовут?
    которых надо изолировать из общества,дабы избежать уничтожения национальных и духовных ценностей.
    За комплиманты спасиба Выводы у вас интересные, типа как Божий Дар с яичницей сравнить Вы случайно контакты с марсом не поддерживаете?
    А работаю я психологом,если вам ув. Tail это очень интересно.Можеш обратиться ко мне в индивидуальном порядке, я тебе помогу,по-моему у тебя с башней проблемы.
    Ув. Defender да прочитав ваши каменты дедушка Фрейд обрадовался б как слон после купания. Расскажите нам о своей бурной реакции на окружающий мир? О детских травмах обостривших его?
    Всегда знал о плачевном состоянии медицины в Украине, но про таких специалистов-психологов не слышал
    Если у тебя,не дай Бог,что-то случиться,то куда ж ты обратишься как не к "мусорам"?Или будешь решать свои проблемы сам?
    лана, фигни много написали, а если серьезно то никогда в нужный момент милиция не помогала. скорее наоборот, да вы темы в этом разделе почитайте и поймете, что у многих похожие истории.
    модератор

Defender, прочитав Ваші дописи стосовно неформалів... моя думка, що психолог повинен виражатися більш коректніше!
    Пророк

а моя думка така, шо зараз прийде Фрагов - обідиться і за флуд вліпить нам попередження зараніє пардон, ніудіржалсо
    модератор

Офтоп:
    а моя думка така, шо defenderа давно уже пора забанить
Закрытая тема
Страница 1 из 3 1 2 3 ПоследняяПоследняя

Теги для этой темы