дык на то и модераторы естьили банить только админ может?
Вы просматриваете тему Відносини між керівництвом і підлеглими в ОВС в подразделе Проблемы, которые существуют на данное время, который находится в форуме ГУМВД Украины в Полтавской области; дык на то и модераторы есть или банить только админ может?
дык на то и модераторы естьили банить только админ может?
Мне цитировать диалоги из октябрьского отделения![]()
Правасудие за 300 грн прадалось
Хотя мне наручники одели только лишь за слово ЧУВАК
я не знаю чому ТАК, але коли я бачу міліціянта, я починаю думать про те, що от щас мене заберуть. хоча радикально протизаконного ніц не робила ніколи. Чому ТАК? шановна міліція, на жаль, себе дискредитує. Особливо це стосується ППС.
і хотілося б думати інакше, але не можу... бо коли була потрібна людям допомога, нікого не було поряд, зате шманать - "хто пєрвий? - йа!"
да фиг его знает! по учились бы у западных коллег правильно работать на гражданское общество... мож и отношение к ним бы изменилось...
да ладно, еще хорошо отделался...за вопрос "на каком основании?" люди получали дубинками по почкам, а за обращение "чувак" вообще можно лихо попасть!:)
Ihor, конечно изменилось бы. только вот желания маловато, наверное. других не видела, но немецкие polizаи не вызывали у меня никакого страха, или (что постоянно наблюдаю за собой дома) неприязни. особенно ППС с каменными лицами, не обезображенными интеллектом. зато у них дубинки есть и наручники - "шоб усі боялись, шоб не насміхались".
ФУ, кароче
Ihor, тут не лише досвіду набратися треба, а й виховання. а то все йде з сім"ї. А в нас як виходить "рости синку великий та дурний, щоб люди боялися" (с) Анейша.
От і маємо, не роз"яснювальну роботу, а наручники. І показово-зверхньо "та ми вас щас у наркодіспансер заберем"... фубля, згадувать протівно...шоб їх...
висновок: вони ходять тільки туди, де вони явно сильніші. там де світить "братва_поножовщина" жоден і в денний час не попреться. на жаль...
Все у порівнянні. Мені, наприклад, найбільше подобається поліція в Угорщині - бо її там просто не видно, навіть на вокзалах. Але порівняно з російською міліцією наші міліціянти - золоті. Від московських (13 років мого життя) просто треба ховатись, і не тому, що в мене така страшна рожа, а тому, що в них: працював в різних серйозних конторах, не з художниками і не з будівельниками, але знаю десятки історій, коли людину в стані легкого алкогольного сп'яніння цілеспрямовано забирають, щоб обчистити, а віддают назад в такому стані, шо тіки до лікарні. А оці в московських паспортних столах? До яких завжди черги, а бандити поза чергою, і не соромляться? Ні, у нас я зустрічався здебільшого з поважним і, більше того, людським ставленням.
Інша річ, що є до чого прагнути, і не секрет, як це зробити. В Туреччині самий короткий шлях в тюрму - запропонувати хабаря поліцейському. Тим же шляхом пішли в Грузії: реальність - скоротили поліцію в 5 разів! Відповідно підняли зарплату. раніше була поліцейська держава, зарплати малі, поліція кормилася з населення. Тепер це помічники, і так на них дивляться, особливо на дорогах. А ситуація до 2003 р. була набагато гірша за нашу.
а в нічний, так тим більше. біля "Браво" ввечері постійно тусується наряд. і п"яних малолєток пихують в бобік - на раз. тут виникає запитання - хто кого бив так, шо зранку там червоні калюжі? навряд чи то - кривава мері))
а як в генделі ночами гопота мочиво влаштовує, то з ближнього опорніка нікого не дозовешся "Я туда ніпайду" - оце єдина відповідь. бо знають, шо малолєтки від одного вигляду дяді в пагонах повсцикаються і дають драпака. а гопи здоровенні ще й зверху додадуть.
а що стосується стосунків начальник-пілеглий, то тут вже діє принцип "який їхав, таку стрів". у нормального начальства і підлеглі зазвичай такі ж. і навпаки. бувають, звичайно, прикрі випадки, але то - селяві(.
rust, имхо переплатил малехо, ну да ладно. Это еще цветочки, а ягодок нам и не надо))