Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей26Благодарности
Закрытая тема
Страница 2 из 3
Показано с 11 по 20 из 28.
    Пророк

Re: Відносини між керівництвом і підлеглими в ОВС

дык на то и модераторы есть или банить только админ может?

модератор

Ответ Сообщение от Tail Посмотреть сообщение
    дык на то и модераторы есть или банить только админ может?
    если проштрафится - забаним
    Инвалид умственного труда

Мне цитировать диалоги из октябрьского отделения
    Правасудие за 300 грн прадалось
    Хотя мне наручники одели только лишь за слово ЧУВАК
    2.0

я не знаю чому ТАК, але коли я бачу міліціянта, я починаю думать про те, що от щас мене заберуть. хоча радикально протизаконного ніц не робила ніколи. Чому ТАК? шановна міліція, на жаль, себе дискредитує. Особливо це стосується ППС.
    і хотілося б думати інакше, але не можу... бо коли була потрібна людям допомога, нікого не було поряд, зате шманать - "хто пєрвий? - йа!"
    Пророк

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    я не знаю чому ТАК, але коли я бачу міліціянта, я починаю думать про те, що от щас мене заберуть. хоча радикально протизаконного ніц не робила ніколи. Чому ТАК? шановна міліція, на жаль, себе дискредитує. Особливо це стосується ППС.
    і хотілося б думати інакше, але не можу... бо коли була потрібна людям допомога, нікого не було поряд, зате шманать - "хто пєрвий? - йа!"
    да фиг его знает! по учились бы у западных коллег правильно работать на гражданское общество... мож и отношение к ним бы изменилось...

Ответ Сообщение от rust Посмотреть сообщение
    Мне цитировать диалоги из октябрьского отделения
    Правасудие за 300 грн прадалось
    Хотя мне наручники одели только лишь за слово ЧУВАК
    да ладно, еще хорошо отделался...за вопрос "на каком основании?" люди получали дубинками по почкам, а за обращение "чувак" вообще можно лихо попасть!:)
    змія болотяна ОЧКОва

Ihor, конечно изменилось бы. только вот желания маловато, наверное. других не видела, но немецкие polizаи не вызывали у меня никакого страха, или (что постоянно наблюдаю за собой дома) неприязни. особенно ППС с каменными лицами, не обезображенными интеллектом. зато у них дубинки есть и наручники - "шоб усі боялись, шоб не насміхались".
    ФУ, кароче
    2.0

Ihor, тут не лише досвіду набратися треба, а й виховання. а то все йде з сім"ї. А в нас як виходить "рости синку великий та дурний, щоб люди боялися" (с) Анейша.
    От і маємо, не роз"яснювальну роботу, а наручники. І показово-зверхньо "та ми вас щас у наркодіспансер заберем"... фубля, згадувать протівно...шоб їх...
    висновок: вони ходять тільки туди, де вони явно сильніші. там де світить "братва_поножовщина" жоден і в денний час не попреться. на жаль...
    Пророк

Все у порівнянні. Мені, наприклад, найбільше подобається поліція в Угорщині - бо її там просто не видно, навіть на вокзалах. Але порівняно з російською міліцією наші міліціянти - золоті. Від московських (13 років мого життя) просто треба ховатись, і не тому, що в мене така страшна рожа, а тому, що в них: працював в різних серйозних конторах, не з художниками і не з будівельниками, але знаю десятки історій, коли людину в стані легкого алкогольного сп'яніння цілеспрямовано забирають, щоб обчистити, а віддают назад в такому стані, шо тіки до лікарні. А оці в московських паспортних столах? До яких завжди черги, а бандити поза чергою, і не соромляться? Ні, у нас я зустрічався здебільшого з поважним і, більше того, людським ставленням.
    Інша річ, що є до чого прагнути, і не секрет, як це зробити. В Туреччині самий короткий шлях в тюрму - запропонувати хабаря поліцейському. Тим же шляхом пішли в Грузії: реальність - скоротили поліцію в 5 разів! Відповідно підняли зарплату. раніше була поліцейська держава, зарплати малі, поліція кормилася з населення. Тепер це помічники, і так на них дивляться, особливо на дорогах. А ситуація до 2003 р. була набагато гірша за нашу.
    змія болотяна ОЧКОва

Ответ Сообщение от nickeler Посмотреть сообщение
    там де світить "братва_поножовщина" жоден і в денний час не попреться. на жаль...
    а в нічний, так тим більше. біля "Браво" ввечері постійно тусується наряд. і п"яних малолєток пихують в бобік - на раз. тут виникає запитання - хто кого бив так, шо зранку там червоні калюжі? навряд чи то - кривава мері))
    а як в генделі ночами гопота мочиво влаштовує, то з ближнього опорніка нікого не дозовешся "Я туда ніпайду" - оце єдина відповідь. бо знають, шо малолєтки від одного вигляду дяді в пагонах повсцикаються і дають драпака. а гопи здоровенні ще й зверху додадуть.

а що стосується стосунків начальник-пілеглий, то тут вже діє принцип "який їхав, таку стрів". у нормального начальства і підлеглі зазвичай такі ж. і навпаки. бувають, звичайно, прикрі випадки, але то - селяві(.
    Гуру

rust, имхо переплатил малехо, ну да ладно. Это еще цветочки, а ягодок нам и не надо))
Закрытая тема
Страница 2 из 3

Теги для этой темы