Ви переглядаєте тему Відносини між керівництвом і підлеглими в ОВС в розділі Проблеми, які іcнують на даний час, що є підрозділом форума ГУМВС України в Полтавській області; дык на то и модераторы есть или банить только админ может?...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
10.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
я не знаю чому ТАК, але коли я бачу міліціянта, я починаю думать про те, що от щас мене заберуть. хоча радикально протизаконного ніц не робила ніколи. Чому ТАК? шановна міліція, на жаль, себе дискредитує. Особливо це стосується ППС. і хотілося б думати інакше, але не можу... бо коли була потрібна людям допомога, нікого не було поряд, зате шманать - "хто пєрвий? - йа!" | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
10.07.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
да ладно, еще хорошо отделался...за вопрос "на каком основании?" люди получали дубинками по почкам, а за обращение "чувак" вообще можно лихо попасть!:) Востаннє редагував Ihor: 10.07.2008 о 19:06. Причина: Automerged Doublepost | |||
| Користувачі, що подякували Ihor за цей допис: |
10.07.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Ihor, конечно изменилось бы. только вот желания маловато, наверное. других не видела, но немецкие polizаи не вызывали у меня никакого страха, или (что постоянно наблюдаю за собой дома) неприязни. особенно ППС с каменными лицами, не обезображенными интеллектом. зато у них дубинки есть и наручники - "шоб усі боялись, шоб не насміхались". ФУ, кароче | ||
10.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Ihor, тут не лише досвіду набратися треба, а й виховання. а то все йде з сім"ї. А в нас як виходить "рости синку великий та дурний, щоб люди боялися" (с) Анейша. От і маємо, не роз"яснювальну роботу, а наручники. І показово-зверхньо "та ми вас щас у наркодіспансер заберем"... фубля, згадувать протівно...шоб їх... висновок: вони ходять тільки туди, де вони явно сильніші. там де світить "братва_поножовщина" жоден і в денний час не попреться. на жаль... | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
10.07.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Все у порівнянні. Мені, наприклад, найбільше подобається поліція в Угорщині - бо її там просто не видно, навіть на вокзалах. Але порівняно з російською міліцією наші міліціянти - золоті. Від московських (13 років мого життя) просто треба ховатись, і не тому, що в мене така страшна рожа, а тому, що в них: працював в різних серйозних конторах, не з художниками і не з будівельниками, але знаю десятки історій, коли людину в стані легкого алкогольного сп'яніння цілеспрямовано забирають, щоб обчистити, а віддают назад в такому стані, шо тіки до лікарні. А оці в московських паспортних столах? До яких завжди черги, а бандити поза чергою, і не соромляться? Ні, у нас я зустрічався здебільшого з поважним і, більше того, людським ставленням. Інша річ, що є до чого прагнути, і не секрет, як це зробити. В Туреччині самий короткий шлях в тюрму - запропонувати хабаря поліцейському. Тим же шляхом пішли в Грузії: реальність - скоротили поліцію в 5 разів! Відповідно підняли зарплату. раніше була поліцейська держава, зарплати малі, поліція кормилася з населення. Тепер це помічники, і так на них дивляться, особливо на дорогах. А ситуація до 2003 р. була набагато гірша за нашу. | ||
10.07.2008
| [permalink] | |||
| змія болотяна ОЧКОва |
Відповідь:
а як в генделі ночами гопота мочиво влаштовує, то з ближнього опорніка нікого не дозовешся "Я туда ніпайду" - оце єдина відповідь. бо знають, шо малолєтки від одного вигляду дяді в пагонах повсцикаються і дають драпака. а гопи здоровенні ще й зверху додадуть. а що стосується стосунків начальник-пілеглий, то тут вже діє принцип "який їхав, таку стрів". у нормального начальства і підлеглі зазвичай такі ж. і навпаки. бувають, звичайно, прикрі випадки, але то - селяві(. Востаннє редагував aneisha: 10.07.2008 о 19:46. | |||