Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 30.01.2008   [permalink]
Новачок
Lol Ухилення від виконання посадових обовязків

В Гребінківському МВС відмовляються приїзжджати на виклики. Так 28.01.12р. у відділок поступав не один виклик про те що в будинку на Петровського 126 жінку "схопила" біла гарячка і всі мешканці дому, включаючи і дітей, боялися проходити повз неї, а вона влаштовувала "цирк" (до речі вона не так давно вбила свого чоловіка, тому усі і боялися, бо невідомо що їй збреде у голову). Декілька десятків мешканців будинку намагалися викликати міліцію (підкреслюю декілька десятків!!!!), проте черговий всім відповідав, що це не справа міліції і що ми з нею будемо робити, він запропонував їм звернутися до лікарні, а там відповідали що це справа міліції. Так що отак було весело всім. Я нерозумію, чому з моєї зарплати відраховуються гроші для їх утримання, а вони вони відмовлються мені ж допомагати, щось подібне до слуги, який відмовляється прислужувати. Якась дивна ситуація, чи не так? До того ж, всі жителі міста скаржаться на те, що вночі взагалі ніхто в міліції трубку не бере!!!! А якщо і щастить то також стараються "відмазатись" від виклику!!! Приймайте міри! І ще цікавіше. в цьому місті в міліцію йдуть лише ті, котрих не беруть ні на залізницю, ні в Києві на роботу, короче ті, що не потрібні нікому, зброд весь, а деж так званий ПРЕСТИЖ СЛУЖБИ В МІЛІЦІЇ? Мені б цікаво було б подивитися як всі вони прилюдно здали б перевірку на знання своїх посадових обовязків і законів, а також фізичну підготовку! Пора піднімати престиж міліції, а не тільки балакати про це, а для цього необхідно звільняти такі "елементи", котрі нікому не потрібні, окрім міліції!
Користувачі, що подякували artem_mo за цей допис:
Старий 20.03.2008   [permalink]
Banned
Re: Ухилення від виконання посадових обовязків

так що ніщо не змінилося?
Старий 20.03.2008   [permalink]
Супер модератор

Выезд по вызову за деньги надяо организовывать... Иначе не получится
Старий 22.03.2008   [permalink]
Banned

а може проблема виїзду була в банальній нестачі бензину на бобику , а щоб виїхати на виклик довелося платити зі свого карману товаришу черговому?
Користувачі, що подякували Полтавський кіт за цей допис:
Старий 13.06.2008   [permalink]
Новачок

В даному випадку, повинна була виїздити швидка, а не міліція
Старий 14.06.2008   [permalink]
Новачок

А і справді відома ситуація:

Якби ця жіночка покалічила чи когось убила, то, так, міліція приїхала би.
Так, повинна виїжджати чергова, і водій разом із лікарем виконувати роботи під назвою "запобіжні заходи щодо порушення громадського спокою" через заштрик та клізму, замість того щоб приїхав бобик і відвіз на одну велику клізму.

Я не завжди кажу те, що маю на думці ^^
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler's Top100

Полтава форум - Poltava Community