Ви переглядаєте тему Інфібуляція - спосіб зламати життя в розділі Про "це", що є підрозділом форума Людські взаємини; Циркумцизия - хирургическое удаление крайней плоти полового члена. Данная операция обычно производится в силу религиозных ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
03.04.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
| ||
03.04.2008
| [permalink] | ||
Більшість ховаються за релігією....Ніби то якшо не відрізати дівчинці клітор, то потім при народженні дитини маля буде проклято і довго не проживе. Це один з прикладів трактування такого насильства над дівчатами. | ||
03.04.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
плохо это или хорошо. Это их мир, их религия... То что дико для нас, там норма. | |||
03.04.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
ой, аж поплохєло. з одного боку, ми такі речі не те, щоб не сприймаємо. Людям з більш-менш розвинених суспільств так знущатися навіть в голову не прийде. але ми, мабуть, маємо зважати, на те, що суспільства,де практикується ТАКЕ, мають зовсім іншу систему цінностей. для них це якщо і не норма, то в будь-якому разі - не знущання. інша справа, якщо це збочення. коли така доля спіткає дівчинку з україни (тьфу-тьфу-тьфу). тоді, мабуть, варто розглядати це з позиції психічного здоров"я. насправді, це страшно. але прикладів, коли у різних, особливо давніх неєвропейських культурах за правило знущатись задля вшанування якихось божеств чи ще якойсь чухні, дуже багато. | ||
03.04.2008
| [permalink] | ||
Справа в тому RAMM, що жінки більшості навіть не знають, для чого це робиться. Їм кажуть: ви не допуститеся до молитви, ви шльондри якшо воно у вас є, ви зло і Сатана. Жінка страждає від самого малечку і до старості. І все це через те, що чоловікам так вигідно. Це страшно. Після прочитання книги на цю тему, я почала думати про жорстокість чоловіків, їх пиху, егоїзм, слабкість і збоченість, а також про релігію, яка була створена ними. Я розумію, що вам, чоловікам, важко зрозуміти життя такої покаліченої жінки, без задоволення, у постійних муках, адже жінка народжує майже щороку через прихильність чоловіків до сексу і через заборону (саме ЗАБОРОНУ!) користуватися чимось протизаплідним. Тому, згідно порівняння спеціаліста - клітор жінки прирівнюється до геніталій чоловіка. Що б відчував чоловік, позбавлений частини геніталій? | ||
03.04.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
laithemmer, вы пишите с точки зрения европейских ценностей. И все это правильно. Но если кто-либо попытаеться донести эти ценности до тех женщин, то скорее всего он будет забит камнями теми же женщинами, так вы фактически будете предлагать им стать Сатаной. Это их Религия, а религию не переделать так просто. Вы пишите что это придумали мужчины из-за того то и того то. Не думаю. Религия и обычаи с ней связанные возникают не по желанию кого либо, а из каких-то объективных или субъективных необходимостей на данном этапе развития социума. (по поводу данного обычая тоже можно покопаться в истории). Потом эта необходимость входит в религию как догма, и остается там даже когда теряеться ее первопричина. Потому многие обычаи так дико выглядят сейчас. - имхо. | ||
| Користувачі, що подякували RAMM за цей допис: |
03.04.2008
| [permalink] | ||
Є така організація ГАМС - купа-мала жінок, які відстоюють права отаких покалічених і намагаються вберегти наступні покоління від такої віри. Більшість з них складають жінки, які самі перенесли таку "приємну" річ як клітероктемія і інфібуляція. Як ви думаєте, вони (ці жінки з організації) ще вірять у Аллаха чи якусь свою течію віри? Кажу про Аллаха, бо дізналася, що такі звичаї розповсюджені серед людей, які сповідують іслам. | ||
03.04.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
манюня, справа в тому, що зараз світ вже доріс до того, що ми можемо пізнавати нове і відмовлятись від того, що для нас раніше було єдиновірним. от ці жінки, роблять дуже добру справу, коли намагаються проводити якусь роботу, аби вберегти когось. але східний світ - незрозумілий для європейця. навіть такого як ми. до того ж в ісламі існує безліч різних течій. наскільки я знаю, такого мусульмани не роблять. дізнаюсь точно - розкажу тобі. бо і самій цікаво. так от. в країназ Азії та Африки існує безліч різних вірувань. деяки з них ще з тих періодів, коли Колумб жував табак з американськими аборигенами. це непросто викорінити. тут різна структура свідомомсті. в тому числі і релігійної. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Життя взимку | Марина | Новеньким Полтава форуму | 15 | 29.02.2008 15:24 |
| "Українське життя" | Ivan | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 0 | 03.02.2007 04:55 |