Ви переглядаєте тему Інфібуляція - спосіб зламати життя в розділі Про "це", що є підрозділом форума Людські взаємини; Tail , я не збираюся з Вами сперечатися. Мені вистачило літератури, яку я прочитала і ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.04.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Tail, я не збираюся з Вами сперечатися. Мені вистачило літератури, яку я прочитала і ще знайшла в інеті, щоб скласти таку свою думку. У крайньому разі я не виправдовую таке варварство словами: "Це через релігію". Бо це не лише через вірування... Я б порадила книжечку почитати, але думаю це пусте і намарне. Тому кожен лишиться при своїй думці. | ||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |
05.04.2008
| [permalink] | |||
Відповідь:
У книжці лише дівчатам роблять "обрізаніє"...Дівчат у 13-14 років віддають заміж, і дядьки з цього часу щороку кожній дівчині-дружині роблять дитину... Востаннє редагував laithemmer: 05.04.2008 о 10:10. | |||
16.04.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Это моразм, при чем полнейший. Я не знаю что сделала женщина тому мужчине кто это придумал, но я бы ему лично все свисающие части открутила и трубочку вставила. Это психологическая травма на всю жизнь. И при каждом половом акте женщина травмируется еще больше. Отрезать, зашить а при рождении опять разрезать-разрубать. Гррррррр!!!! Женщины и так особого кайфа не получают, а тут такое испытывать. Ужас! | ||
16.04.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Я думаю, корені проблеми лежать таки у давніх реаліях життя. Чоловікам роблять операцію через гігієнічні доводи. Згадаємо їх клімат: пустеля, спека, помитися ніде. Ось, щоб усіляка бридота не чіплялась і не було запалення і обрізали їх раніше. А щодо жінок, то чоловік -мусульманин прагне домінувати над жінкою, навіть Коран говорить, що у жінки немає душі. Точно не скажу, але мені здається, що зшивання -відрізання могло піти з тих часів, як і багатоженство-чоловіків на всіх не вистачало, щоб жінкам нічого не хотілося, крім того, сексуальні бажання жінки трактуються як гріх, а оскільки жінка-створіння без душі і не владне над своїми гріхами, а завдання чоловіка її контролювати, то щоб не збивала на гріх чоловіка, не відволікала від думок про служіння Аллаху і війну, жінку калічать, можливо, крім того, мусульманки зріють раніше, і щоб "персик" вже точно дістався чоловіку цілим і неушкодженим, роблять операцію. І всеодно робиться все це через чоловіка: щоб на ліво не ходила і не треба було постійно це контролювати, щоб батьківський дім не безчестила, щоб чоловіку було вузько і щоб чоловік не впадав у гріх, займаючись класним сексом і щоб не виявляла своїх бажань, думала не про секс, а про як догодити чоловіку, а якщо він поганий в ліжку, їй теж всеодно і його авторитет в її очах не впаде. Може, до речі, і черех гігієну-коли все зашите, нікуди потрапляти інфекції. | ||
16.04.2008
| [permalink] | ||
Ну нарешті хоч одна людина мене підтримала і знайшла доводи не у релігії, а у реальному житті. | ||
16.04.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Просто колись в інституті ми вивчали по релігієзнавству мусульманство і говорили про те, як виникла ця релігія і що деякі її догми, на думку науковців, виникли через реалії життя. Багатоженство, наприклад, через війни, коли повбивали чоловіків і жінкам ні за кого було виходити і продовжувати рід, націю, нікому було піклуватись про жінок. | ||
27.05.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
Тогда - это была дань уникальности, сейчас признак религиозной тупости, необходимой для поддержания стада заветных ... для тех, кто на них зарабатывает. В любом случае, в статье искажённое описание ;) | ||
27.05.2008
| [permalink] | |||
Відповідь:
І ще - в якому це "В любом случає" і де саме "іскажонноє опісаніє"? Якшо щось прокоментували, то хоч обґрунтуйте. | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Життя взимку | Марина | Новеньким Полтава форуму | 15 | 29.02.2008 15:24 |
| "Українське життя" | Ivan | Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві | 0 | 03.02.2007 04:55 |