Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 03.04.2008   [permalink]
Пророк

Re: Інфібуляція - спосіб зламати життя

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Є така організація ГАМС - купа-мала жінок, які відстоюють права отаких покалічених і намагаються вберегти наступні покоління від такої віри. Більшість з них складають жінки, які самі перенесли таку "приємну" річ як клітероктемія і інфібуляція. Як ви думаєте, вони (ці жінки з організації) ще вірять у Аллаха чи якусь свою течію віри? Кажу про Аллаха, бо дізналася, що такі звичаї розповсюджені серед людей, які сповідують іслам.
Я не знаю верят эти женщины в Аллаха или нет.
По любому, ислам не измениться от наличия этой организации.
Ислам религия молодая и сейчас ее экспансия очевидна,
в частности в Европе.
Шпійон ;)

Відповідь:
Справа в тому RAMM, що жінки більшості навіть не знають, для чого це робиться. Їм кажуть: ви не допуститеся до молитви, ви шльондри якшо воно у вас є, ви зло і Сатана. Жінка страждає від самого малечку і до старості.
І все це через те, що чоловікам так вигідно.
это почти как "все мужики сволочи", только другими словами

да и как такое может быть выгодно мужчинам?
Старий 03.04.2008
**SEM**
Допис видалив fragov. Причина: Повідомлення без змісту
модератор

Так...

Все наши проблемы уже порешали.
Осталось только порешать проблемы бусурманских гениталий.

Оббалдеть!
Старий 04.04.2008   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Tail, а хіба ні? Жінка скалічена, її тіло порізане. Задоволення вона не отримує від близькості, але цю близькість має так регулярно, як хоче чоловік. Жінка фригідна, і шось я сильно підозрюю, що в такому стані взагалі нічого не хочеться - ні з один чоловіком. А їх чоловікам це на руку - ніколи не зрадить, не скаже, що розлюбила, не піде повією у бортель і не опорочить сім’ю. Жінка має у всьому підкорятися чоловіку. А інфібуляція - ще одне "маленьке" доповнення до повного щастя.

2Гвардеец
Я так зрозуміла, це Ви мені адресували, бо ж я автор. Ми не вирішуємо "проблем бусурманських геніталій", ....як і всі наші, до речі - патамучта ані нірішаєми.
А ось знать про таке явище - не знаємо. І я дала новий матеріал для роздумів.
І застерегла майбутніх "мусульманок". Адже наші дівчата виходять заміж за арабів, приймають мусульманство, їдуть на батьківщину чоловіка вже якимись там по кількості дружинами, а потім плачуть - бо не знали у що влазили.

2aneisha
Сонечко, вірування - це одне. І зовсім інше - коли помирає двохрічна дитина через втрату крові при клітероктемії. Просто віра у тих країнах на мій погляд має занадто великий вплив на керівний апарат держави. Бо як ще можна пояснити велику кількість смертей, і повну відсутність реакції з боку керівних верхівок?!

Востаннє редагував laithemmer: 04.04.2008 о 08:26.
змія болотяна ОЧКОва

Лайтіку, в тому то й річ, шо в таких країнах основне - віра. нам складно це уявити, тому нас це лякає. Нас воно і повинно виводити з рівноваги. але вони це сприймають не так як ми. багато сіспільтв, тих держав, де процвітають, а бо ще й досі існують подібні (даж нінаю как виразіццо)..., мають значно нижчий рівень розвитку, ніж наавіть ми думаємо. Їх мало цікавлять діти і проблеми жіночого здоров"я. У віддалених районах навіть госпіталів немає. вони лікуються середньовічними способами, надіючись на шаманів і всьо такоє.
Держава такого суспільства, само собою не може боротися з цими проявами. для того, щоб викорінити подібне потрібна системна і постійна робота над свідомістю. а вона така штука, шо може і ніпаддаццо.

А от ваша позиція, шановний Гвардєєц, мені не зрозуміла.
Користувачі, що подякували aneisha за цей допис:
Пророк

Відповідь:
Tail,...А ось знать про таке явище - не знаємо. І я дала новий матеріал для роздумів.
І застерегла майбутніх "мусульманок". Адже наші дівчата виходять заміж за арабів, приймають мусульманство, їдуть на батьківщину чоловіка вже якимись там по кількості дружинами, а потім плачуть - бо не знали у що влазили.

2aneisha
Сонечко, вірування - це одне. І зовсім інше - коли помирає двохрічна дитина через втрату крові при клітероктемії. Просто віра у тих країнах на мій погляд має занадто великий вплив на керівний апарат держави. Бо як ще можна пояснити велику кількість смертей, і повну відсутність реакції з боку керівних верхівок?!
1.А вот это другое дело. Лишний раз напомнить нашим
доморощенным "мусульманкам" на что они идут, дело нужное.
Хотя, думаю, от этого их количестов не уменьшиться.

2. Ислам в тех странах и есть управляющий аппарат.
И смерть во имя Аллаха это великая благодать для них.
Отношение к жизни и смерти там другое. И потому там такое
количество люде, идущих на смерть за идею.
Или безропотно делающих такие операции детям.
Поймите принципы их религии и все вопросы исчезнут.
С нашими мерками там делать нечего.
Это другой мир.
Шпійон ;)

Відповідь:
Tail, а хіба ні? Жінка скалічена, її тіло порізане. Задоволення вона не отримує від близькості, але цю близькість має так регулярно, як хоче чоловік. Жінка фригідна, і шось я сильно підозрюю, що в такому стані взагалі нічого не хочеться - ні з один чоловіком. А їх чоловікам це на руку - ніколи не зрадить, не скаже, що розлюбила, не піде повією у бортель і не опорочить сім’ю. Жінка має у всьому підкорятися чоловіку. А інфібуляція - ще одне "маленьке" доповнення до повного щастя.
случалось ли вам заниматься сексом с фригидной девушкой? надеюсь, что нет но удовльствия почти ноль. и какая ж здесь выгода самому себе кайф ломать?
Користувачі, що подякували Tail за цей допис:
горгона пилипівна

наскілки мені відомо, це не надто масштабна проблема. За інформацію Лайт, спасибі
але мусульмани і ця операція мені якось на перший план не виходять. знаю, що в туземних племенах таке поробляють... але, як не дивно, якшо це ритуальне кровоприлиття, рани легше гояться. А все від усвідомлення "благого дєла"...
єсть таке "кіно" Лики Смерти і Лица Смерти. Так от, там в якійсь з частин показано, як роблять обрізання (в туземних таки племенах!!!), а от серед травмування жінок ..ммм...навіть не пригадаю.може щось і є. цікаве одним словом "наукове пособіє" гггг
Риклохматко синьо-змерзле

Tail, пробачте, але мені якось не доводилося з цими чоловіками спілкуватися. Тому не знаю - кайф їм чи нє. Але як було зазначено RAMMом - нам цього не зрозуміти як європейцям, котрі звикли отримувати задоволення від близькості.
Старий 05.04.2008   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Tail, пробачте, але мені якось не доводилося з цими чоловіками спілкуватися. Тому не знаю - кайф їм чи нє. Але як було зазначено RAMMом - нам цього не зрозуміти як європейцям, котрі звикли отримувати задоволення від близькості.
правильно, лучше тогда обобщить:"І все це через те, що чоловікам так вигідно"
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Життя взимку Марина Новеньким Полтава форуму 15 29.02.2008 15:24
"Українське життя" Ivan Локальні Мережі та Інтернет в Полтаві 0 03.02.2007 04:55

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum