Ви переглядаєте тему Хто полюбляє груповуху? Пропоную якось зібратися і повеселитися! в розділі Про "це", що є підрозділом форума Людські взаємини; Народ хто полюбля груповуху? Просто такої теми я ще не бачив, на форумі, а як ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
13.11.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
| ||
13.11.2007
| [permalink] | |||
| Banned |
Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували Def за цей допис: |
13.11.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Я ось шо думаю... Груповуха - воно канешно хАрАшо, але... Якщо ти сам у даний період свого життя, то для тебе це не є якоюсь проблемою. Як було сказано, ти береш, кого схочеш, і тебе беруть аж донеможу. Але якщо є поруч з тобою любляча людина, то воно якось не то. Потім будеш усе життя згадувати: а пам’ятаєш, тебе Петро мав і туди і сюди! І я тобі простив! І нах ото таке щастя?! Востаннє редагував laithemmer: 13.11.2007 о 09:54. | ||
13.11.2007
| [permalink] | |||
| сцуко работящий |
Відповідь:
Хоча на ттакому Г. й не був... Але мені здається, що нормальна людина туди й не піде.... Тим більш дівчина... Хлопцеві туди можна сходити хіба для галочки, щоб потім за кружкою пива: А я вчора трахав дівок 5.... А всі: оггго!!! Та шо ти пи...ш!!!! А ти: Та *** буду!!! Ну і так далі )))) | |||
13.11.2007
| [permalink] | |||
Відповідь:
А дівчата теж бувають самотні і до того ж німфєтки! | |||
13.11.2007
| [permalink] | ||
| сцуко работящий |
| ||
13.11.2007
| [permalink] | ||
| ||
14.11.2007
| [permalink] | ||||
| Гість |
Відповідь:
Та я тебе все ж зі списків поки не викреслюватиму, ти приходь зі своєю коханою, може їй теж сподобається! ==))))) Відповідь:
![]() Востаннє редагував chebyrechik: 14.11.2007 о 01:53. Причина: Automerged Doublepost | ||||
14.11.2007
| [permalink] | |||
| змія болотяна ОЧКОва |
Відповідь:
Вони тобі за то шо так крут повинні ше й спасібо сказать, мабуть. а щодо старих стереотипів. Так моногамність - це не стереотип, а природа. воно потрахатись кльово канєшно, але ж не так (як тварючка). карочь, тема не прижививеться. Як і та, інша. | |||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |