Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 13.11.2007   [permalink]
Гість
Question Хто полюбляє груповуху? Пропоную якось зібратися і повеселитися!

Народ хто полюбля груповуху? Просто такої теми я ще не бачив, на форумі, а як намене вона важлива! У мене невеликий досвід цього був, буквально кілька раз, але досить прикольно, особливо коли ти напідпитку і напідкурку, береш кого хочеш, ну і тебе хто хоче, уже до неможу!
Таких відчуттів у традиційному сексі не знайдеш!
Пропоную всім поціновувачам такої "теми" якось зібратися і забебехати гарну вечірку, щоб запамяталося надовго!

P.S. ЕСЛИ Б Я И М Е Л КОНЯ, БЫЛО БЫ НЕПЛОХО, ЕСЛИ Б КОНЬ И М Е Л МЕНЯ, БЫЛО БЫ ЖЕСТОКО.....
Banned

Re: Хто полюбляє груповуху? Пропоную якось зібратися і повеселитися!

Відповідь:
Допис від chebyrechik Переглянути допис
Народ хто полюбля груповуху? Просто такої теми я ще не бачив, на форумі, а як намене вона важлива! ...
особливо коли ти напідпитку і напідкурку, береш кого хочеш, ну і тебе хто хоче, уже до неможу!
...
Пропоную всім поціновувачам такої "теми" якось зібратися і забебехати гарну вечірку, щоб запамяталося надовго!

P.S. ЕСЛИ Б Я И М Е Л КОНЯ, БЫЛО БЫ НЕПЛОХО, ЕСЛИ Б КОНЬ И М Е Л МЕНЯ, БЫЛО БЫ ЖЕСТОКО.....
Пипец! Приехали... Может учебники не те???
Користувачі, що подякували Def за цей допис:
Риклохматко синьо-змерзле

Я ось шо думаю... Груповуха - воно канешно хАрАшо, але...
Якщо ти сам у даний період свого життя, то для тебе це не є якоюсь проблемою. Як було сказано, ти береш, кого схочеш, і тебе беруть аж донеможу.
Але якщо є поруч з тобою любляча людина, то воно якось не то. Потім будеш усе життя згадувати: а пам’ятаєш, тебе Петро мав і туди і сюди! І я тобі простив!
І нах ото таке щастя?!

Востаннє редагував laithemmer: 13.11.2007 о 09:54.
сцуко работящий

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Я ось шо думаю... Груповуха - воно канешно хАрАшо, але...
Якщо ти сам у даний період свого життя, то для тебе це не є якоюсь проблемою. Як було сказано, ти береш, кого схочеш, і тебе беруть аж донеможу.
Але якщо є поруч з тобою любляча людина, то воно якось не то. Потім будеш усе життя згадувати: а пам’ятаєш, тебе Петро мав і туди і сюди! І я тобі простив!
І нах ото таке щастя?!
повністю згоден...

Хоча на ттакому Г. й не був... Але мені здається, що нормальна людина туди й не піде.... Тим більш дівчина... Хлопцеві туди можна сходити хіба для галочки, щоб потім за кружкою пива: А я вчора трахав дівок 5.... А всі: оггго!!! Та шо ти пи...ш!!!! А ти: Та *** буду!!! Ну і так далі ))))

Відповідь:
Допис від Waldemar Переглянути допис
повністю згоден...

Хоча на ттакому Г. й не був... Але мені здається, що нормальна людина туди й не піде.... Тим більш дівчина... Хлопцеві туди можна сходити хіба для галочки, щоб потім за кружкою пива: А я вчора трахав дівок 5.... А всі: оггго!!! Та шо ти пи...ш!!!! А ти: Та *** буду!!! Ну і так далі ))))
Я теж не була - і поки що не дуже хочу "шоб мене мало хлопців 5". :)
А дівчата теж бувають самотні і до того ж німфєтки!
сцуко работящий

Відповідь:
Дєєєє??? зроду віку не чув і не бачив, щоб до меене чі до когось з моїх знайомих підійшла одна така і сказала: Мальчікі, вінаграду не хатіте??? ))))

Відповідь:
Допис від Waldemar Переглянути допис
Дєєєє??? зроду віку не чув і не бачив, щоб до меене чі до когось з моїх знайомих підійшла одна така і сказала: Мальчікі, вінаграду не хатіте??? ))))
Старий 14.11.2007   [permalink]
Гість

Відповідь:
Я ось шо думаю ... Але якщо є поруч з тобою любляча людина, то воно якось не то. Потім будеш усе життя згадувати: а пам’ятаєш, тебе Петро мав і туди і сюди! І я тобі простив!
І нах ото таке щастя?!
згоден..... жалію тебе, що вже невільний! Молодість вона на те щоб веселитися! І брати від життя все що хочеш і можеш:)
Та я тебе все ж зі списків поки не викреслюватиму, ти приходь зі своєю коханою, може їй теж сподобається! ==)))))

Відповідь:
Я теж не була - і поки що не дуже хочу "шоб мене мало хлопців 5". :)
блін, ну народ, ну невже у нас іще досі всі, навіть молоді люди живуть на старих пересудах та стереотипах?! Блін у Європу ідемо чи куди?:))))

Востаннє редагував chebyrechik: 14.11.2007 о 01:53. Причина: Automerged Doublepost
сцуко работящий

Ну ти даєш.... До однієї дівчини звертаєшся... то вона хлопець то вона дівчина.... :))
змія болотяна ОЧКОва

Відповідь:
Допис від chebyrechik Переглянути допис
блін, ну народ, ну невже у нас іще досі всі, навіть молоді люди живуть на старих пересудах та стереотипах?! Блін у Європу ідемо чи куди?:))))
пацан. ти гоніш! І як по-твоєму це відбувається у Європі. Підійшов до баб на лавці, показав, шо маєш і трахаєш їх усіх 6-х. (прям тут і зараз)
Вони тобі за то шо так крут повинні ше й спасібо сказать, мабуть.
а щодо старих стереотипів. Так моногамність - це не стереотип, а природа. воно потрахатись кльово канєшно, але ж не так (як тварючка). карочь, тема не прижививеться. Як і та, інша.
Користувачі, що подякували aneisha за цей допис:
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum