Ви переглядаєте тему Хто полюбляє груповуху? Пропоную якось зібратися і повеселитися! в розділі Про "це", що є підрозділом форума Людські взаємини; ыыыы, маленький ананист решил таки ваплатить сваи сопливые фантазии в жизнь и сделать эта чириз ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
14.11.2007
| [permalink] | |||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Відповідь:
. Від життя ми з ним беремо разом, до того ж ні в чому собі не відмовляємо у силу своїх можливостей. ІМХО: А те, шо він буде бачити, як мене тягають хлопаки інші, не додасть гармонії у наші стосунки. До того ж, не дуже впевнена, шо мені сподобається занадто багато..., ще й у п’яному угарі - сама не питок і не люблю п’яних хлопців. Це перше.Друге, стосовно Європи і "всьо такоє". З коханим, як нормальні просунуті і покручені "культурою і сучасністю" молоді люди, цю тему обговорювали, і дійшли висновку - воно може і гарно, але поки що нам не потрібно. Може колись...а може оте може і не настане ніколи, про що я і не сумуватиму . До чого тут стереотипи - не втямлю. Якшо хтось про шось стидається говорити з партнером - то це їх справа. І їх обмеження.А ми люди без обмежень і з вітром у голові.... ![]() ![]() ![]() | |||
15.11.2007
| [permalink] | ||||
| Гість |
Відповідь:
Відповідь:
відповідь відмінна! меніі сподобалася:) Ну то бачу тут доки лише мої опоненти, цікаво однодумці зявляться?:))) Чекаю на вас, шановні однодумці =-))))) на 12 балів:))) Востаннє редагував fragov: 19.02.2008 о 17:50. | ||||
19.02.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
давайте збиратися та трах....тись!!!!!!!!чого соромитись,головне презик та бажання чо го мовчимо?чи полтава така соромязлива? скукота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Востаннє редагував sandro1385: 19.02.2008 о 17:16. Причина: Automerged Doublepost | ||
19.02.2008
| [permalink] | ||
| пыщщщь!! |
бери от хлопців, їжжай на йух і там трахайся ![]() | ||
| Користувачі, що подякували Meladon за цей допис: |
19.02.2008
| [permalink] | |||
| Banned |
![]() ![]() ![]() Відповідь:
| |||
20.02.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
АП СТЕНУ!!! Востаннє редагував **SEM**: 20.02.2008 о 00:57. Причина: Automerged Doublepost | |||
20.02.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Гы... слушайте начинаю любить этот форум!! БУ га га!!! Даффайте устроим групповуху!! бла.. уматовая тема... ржу паЦЦталом... слушайте де такие люди-перлы находятся!! не,.. хотя я как-бы не берусь судить, КАЖДОМУ СВОЕ, но все же.... У афтора девушка есть? Мне кажеться нет, поэтому токсикоз бьет в голову.... и аффтар гото и..ть все что движеться... Ржу ни мАгу....АФФТАР пЕшЦЫ иСЧо!!! [quote=Meladon;35860]бери от хлопців, їжжай на йух і там трахайся по-моему хлопцы уже не в том состоянии чтобы трах...ся.... :) фотка супер.... мне понравилось... А вообще совет автору топа... есть СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ форумы, луЧЧе такое писать там! Там публика специфическая.... она поймет! Востаннє редагував Палладий: 20.02.2008 о 01:43. Причина: Automerged Doublepost | ||