Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 14.11.2007   [permalink]
Завсідник
Re: Хто полюбляє груповуху? Пропоную якось зібратися і повеселитися!

ыыыы, маленький ананист решил таки ваплатить сваи сопливые фантазии в жизнь и сделать эта чириз форум, истерико...
Старий 14.11.2007   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Відповідь:
Допис від chebyrechik Переглянути допис
згоден..... жалію тебе, що вже невільний! Молодість вона на те щоб веселитися! І брати від життя все що хочеш і можеш:)
Та я тебе все ж зі списків поки не викреслюватиму, ти приходь зі своєю коханою, може їй теж сподобається!

блін, ну народ, ну невже у нас іще досі всі, навіть молоді люди живуть на старих пересудах та стереотипах?! Блін у Європу ідемо чи куди?:))))
Проясню, бо ти мабуть не допер трохи. Я ЗІ СВОЇМ КОХАНИМ зараз на таке не піду, бо я його люблю . Від життя ми з ним беремо разом, до того ж ні в чому собі не відмовляємо у силу своїх можливостей. ІМХО: А те, шо він буде бачити, як мене тягають хлопаки інші, не додасть гармонії у наші стосунки. До того ж, не дуже впевнена, шо мені сподобається занадто багато..., ще й у п’яному угарі - сама не питок і не люблю п’яних хлопців. Це перше.
Друге, стосовно Європи і "всьо такоє". З коханим, як нормальні просунуті і покручені "культурою і сучасністю" молоді люди, цю тему обговорювали, і дійшли висновку - воно може і гарно, але поки що нам не потрібно. Може колись...а може оте може і не настане ніколи, про що я і не сумуватиму. До чого тут стереотипи - не втямлю. Якшо хтось про шось стидається говорити з партнером - то це їх справа. І їх обмеження.
А ми люди без обмежень і з вітром у голові....
Старий 15.11.2007   [permalink]
Гість

Відповідь:
Допис від knell Переглянути допис
ыыыы, маленький ананист решил таки ваплатить сваи сопливые фантазии в жизнь и сделать эта чириз форум, истерико...
так би мовити без коментарів Ну хіба що посміявся з твоєї репліки:)

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Проясню, бо ти мабуть не допер трохи. Я ЗІ СВОЇМ КОХАНИМ зараз на таке не піду, бо я його люблю . Від життя ми з ним беремо разом, до того ж ні в чому собі не відмовляємо у силу своїх можливостей. ІМХО: А те, шо він буде бачити, як мене тягають хлопаки інші, не додасть гармонії у наші стосунки. До того ж, не дуже впевнена, шо мені сподобається занадто багато..., ще й у п’яному угарі - сама не питок і не люблю п’яних хлопців. Це перше.
Друге, стосовно Європи і "всьо такоє". З коханим, як нормальні просунуті і покручені "культурою і сучасністю" молоді люди, цю тему обговорювали, і дійшли висновку - воно може і гарно, але поки що нам не потрібно. Може колись...а може оте може і не настане ніколи, про що я і не сумуватиму. До чого тут стереотипи - не втямлю. Якшо хтось про шось стидається говорити з партнером - то це їх справа. І їх обмеження.
А ми люди без обмежень і з вітром у голові....

відповідь відмінна! меніі сподобалася:) Ну то бачу тут доки лише мої опоненти, цікаво однодумці зявляться?:))) Чекаю на вас, шановні однодумці =-)))))

на 12 балів:)))

Востаннє редагував fragov: 19.02.2008 о 17:50.
Старий 19.02.2008   [permalink]
Гість

давайте збиратися та трах....тись!!!!!!!!чого соромитись,головне презик та бажання

чо
го мовчимо?чи полтава така соромязлива?
скукота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Востаннє редагував sandro1385: 19.02.2008 о 17:16. Причина: Automerged Doublepost
пыщщщь!!

бери от хлопців, їжжай на йух і там трахайся
Користувачі, що подякували Meladon за цей допис:
Banned

Відповідь:
давайте збиратися та трах....тись!!!!!!!!чого соромитись,головне презик та бажання

чо
сам себе підтримав , МАЛАДЕЦЬ, тіки дивись обережно, бо роздвоєння особистості опасна штука.
Старий 20.02.2008   [permalink]
Гуру

Відповідь:
Допис від chebyrechik Переглянути допис
Народ хто полюбля груповуху? Просто такої теми я ще не бачив, на форумі, а як намене вона важлива! У мене невеликий досвід цього був, буквально кілька раз, але досить прикольно, особливо коли ти напідпитку і напідкурку, береш кого хочеш, ну і тебе хто хоче, уже до неможу!
Таких відчуттів у традиційному сексі не знайдеш!
Пропоную всім поціновувачам такої "теми" якось зібратися і забебехати гарну вечірку, щоб запамяталося надовго!

P.S. ЕСЛИ Б Я И М Е Л КОНЯ, БЫЛО БЫ НЕПЛОХО, ЕСЛИ Б КОНЬ И М Е Л МЕНЯ, БЫЛО БЫ ЖЕСТОКО.....
Ну неудевительно почему ты не видел на ЭТОМ форуме такой темы...ибо ж тебя не было))))..вот тебе большое спасибо!- создал..мы ж ждали эту тему многие месяци...Там возьми с другой темы адресс Секты, тебе с ними по пути,(и групповуха и всё остальное)

Відповідь:
Допис від sandro1385 Переглянути допис

чо
АП СТЕНУ!!!

Востаннє редагував **SEM**: 20.02.2008 о 00:57. Причина: Automerged Doublepost
Частий гість

Гы... слушайте начинаю любить этот форум!! БУ га га!!!

Даффайте устроим групповуху!! бла.. уматовая тема... ржу паЦЦталом... слушайте де такие люди-перлы находятся!! не,.. хотя я как-бы не берусь судить, КАЖДОМУ СВОЕ, но все же.... У афтора девушка есть? Мне кажеться нет, поэтому токсикоз бьет в голову.... и аффтар гото и..ть все что движеться...

Ржу ни мАгу....АФФТАР пЕшЦЫ иСЧо!!!

[quote=Meladon;35860]бери от хлопців, їжжай на йух і там трахайся

по-моему хлопцы уже не в том состоянии чтобы трах...ся.... :) фотка супер.... мне понравилось...

А вообще совет автору топа... есть СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЕ форумы, луЧЧе такое писать там! Там публика специфическая.... она поймет!

Востаннє редагував Палладий: 20.02.2008 о 01:43. Причина: Automerged Doublepost
Banned

Відповідь:
Допис від sandro1385 Переглянути допис
давайте збиратися та трах....тись!!!!!!!!
Гуру

zorge, это не групповой секс, а индивидуальный.

Слив не засчитан )))))
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum