Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 11.10.2008   [permalink]
змія болотяна ОЧКОва

Re: Гомосексуалізм... чи має право бути?

Відповідь:
Допис від Regen Переглянути допис
До речі і для справки - такий вибір - це аж ніяк не свобода, а залежність.
Відповідь:
Допис від Regen Переглянути допис
Кожен вибирає своє.
знайдіть три відмінності.....
те, що Ви називаєте свободою для когось може бути залежність. Це так для справки.
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від aneisha Переглянути допис
знайдіть три відмінності.....
те, що Ви називаєте свободою для когось може бути залежність. Це так для справки.
А в житті не має свободи в чистому вигляді і в повному розумінні цього слова. І кожен залежить від чогось чи від когось. Але від кого залежати, або від чого - ось суть вибору. І в межах цього ж вибору може бути - чи свобода, чи залежність.
-/-

я опять повторюсь:
Почему когда мужчина считает себя Наполеном или Юлием Цезарем его отправляют в психушку. А когда он начинает себя считать женщиной - все начинают защищать его права?
Користувачі, що подякували rust за цей допис:
Старий 12.10.2008   [permalink]
личность

потому что цезари и наполеоны не объединяются
-/-

ибо у них даж мыслей на такую тему не было....
личность

а штоб они боролись за свои права, так и психов бы уважали. но дело втом что им поюх , они не чувствуют ся ущербными. поэтому никому ничего не доказывают
-/-

я вот почитал... Девушки.... Неужели вы так будете адекватны к сексуальным меньшинствам... ну месяц, год,
Не поверю....
Старий 13.10.2008   [permalink]
личность

будут, если не все так некоторая часть
Старий 13.10.2008   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від nickeler Переглянути допис
рівняти алкоголізм і гомосексуалізм тупо.
для мене поняття "гріх" не існує. я - безгрішна, якщо хочете... тому ми з вами просто мислимо іншими категоріями.
дык вродьбы никто кроме г-жи Regen не говорит о греховности ибо и правду это уже субьективизм матерый. речь идет о противоестественности для человека.
а сравнения алкоголизма или наркомании с гомосексуализмом как раз и были придуманы дабы показать (доказать?) вам эту "надуманность" и неестественность для мужчин и женщин. а посему опять вопрос к вам, как к защитнику однополых отношений, почему одни "противоестественности" (назовем их так) чуть ли не в принудительном порядке лечаться, а другие наоборот? если речь идет о социальной опасности, то гомосексуализм не менее опасен. хотя, правда, в более долгосрочной перспективе
Користувачі, що подякували Tail за цей допис:
Старий 14.10.2008   [permalink]
горгона пилипівна

Tail, десь вище Mr.Kronko писав про те, що гомосексуалізм природнє явище. Півень може топтати півня, пес пса і т.д. Я це сама неодноразово таке бачила. А людина та ж сама тварина, тіки чогось думає шо краща... але то тема іншого дискусняку. Тому нічого тут лікувати не треба.
Про "наполеонів" тут говоритине доречно. бо говоримо про гомосекусіалізм, а не про травесті. тобто людина знає хто вона в гендерному плані, але її тягне до таких як вона. головне тут - це ялюдина не завдяє шкоди оточенню, окрім того, що її самосвідомість трізо не така як в решти. а "наполеони" можуть добратися до "красної кнопки" і шось десь бахне, атамстять за Бастілію.
Відповідь:
если речь идет о социальной опасности, то гомосексуализм не менее опасен. хотя, правда, в более долгосрочной перспективе
чим, пробачте??? це не настільки масове явище, щоб суспільство наприклад перестало плодитися, або ше якойсь традиційною хєрньою займатися... в Таіланді культ прям травесті... там вважається дуже погано коли в сім"ї народжується хлопчик, і гормони жеруть більшість пацанчиків, бо тільки будучи жінкою вони матимуть з чого заробити гроші. це соціальний трабл, і там їх ніхто не питає. а тут людина обирає сама свій шлях, нікому не нав"язується, то в чому проблема?

Відповідь:

rust, Девушки.... Неужели вы так будете адекватны к сексуальным меньшинствам... ну месяц, год, Не поверю....
дядь, ти думаєш шо я оце прям для форума спецом таку з себе корчу? просто в нас народ любить построїть всіх на словах, прожужжати вуха про всемірную любофф, а потом "гоміків в резервацію"... а де ж послідовність? це моя думка, але чому травити людей, які тобі нічого не роблять поганого, а просто живуть не так як ти? навіть якшо ця людина "тихий наполеон"... ех...

Відповідь:
А тупо, коли понапиваються - і.... А потім: ой, що я наробив(ла)?
пить не нада... а хоча, тіпа в вас такого не було? зато унікальний досвід бодуніща, і вчорашній трезвняк здається "прєдєлом мічтаній" ггг

Це питання до подонка, який зустрівся на її шляху, познущався над дівчиною, викликавши в неї психологічний страх і відразу до чоловіків ( ну це - як варіант).

хм... а якшо не зустрічався подонок, а просто така народилася? як варіант, подивіться "Сафо"... там про міфологічну основу сексуальності...

Востаннє редагував nickeler: 14.10.2008 о 10:45. Причина: Automerged Doublepost
Користувачі, що подякували nickeler за цей допис:
Відповідь

Закладки

Теги
відносини, гомосексуали, гомосексуализм, гомосексуалізм, жінки, кохання, лесби, лесбі, любов, однополе кохання, секс, сексуальність, сексуальность, стосунки, чоловіки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Як бути? Prymara Стосунки 83 29.09.2008 17:13
Ющенко: "У державі повинен бути громадський контроль пільг" RSS Теревені 0 18.08.2007 18:58

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum