Tail, десь вище Mr.Kronko писав про те, що гомосексуалізм природнє явище. Півень може топтати півня, пес пса і т.д. Я це сама неодноразово таке бачила. А людина та ж сама тварина, тіки чогось думає шо краща... але то тема іншого дискусняку. Тому нічого тут лікувати не треба.
Про "наполеонів" тут говоритине доречно. бо говоримо про гомосекусіалізм, а не про травесті. тобто людина знає хто вона в гендерному плані, але її тягне до таких як вона. головне тут - це ялюдина не завдяє шкоди оточенню, окрім того, що її самосвідомість трізо не така як в решти. а "наполеони" можуть добратися до "красної кнопки" і шось десь бахне, атамстять за Бастілію.
Відповідь:
|
если речь идет о социальной опасности, то гомосексуализм не менее опасен. хотя, правда, в более долгосрочной перспективе
|
чим, пробачте??? це не настільки масове явище, щоб суспільство наприклад перестало плодитися, або ше якойсь традиційною хєрньою займатися... в Таіланді культ прям травесті... там вважається дуже погано коли в сім"ї народжується хлопчик, і гормони жеруть більшість пацанчиків, бо тільки будучи жінкою вони матимуть з чого заробити гроші. це соціальний трабл, і там їх ніхто не питає. а тут людина обирає сама свій шлях, нікому не нав"язується, то в чому проблема?
Відповідь:
rust, Девушки.... Неужели вы так будете адекватны к сексуальным меньшинствам... ну месяц, год, Не поверю....
|
дядь, ти думаєш шо я оце прям для форума спецом таку з себе корчу? просто в нас народ любить построїть всіх на словах, прожужжати вуха про всемірную любофф, а потом "гоміків в резервацію"... а де ж послідовність? це моя думка, але чому травити людей, які тобі нічого не роблять поганого, а просто живуть не так як ти? навіть якшо ця людина "тихий наполеон"... ех...
Відповідь:
|
А тупо, коли понапиваються - і.... А потім: ой, що я наробив(ла)?
|
пить не нада... а хоча, тіпа в вас такого не було? зато унікальний досвід бодуніща, і вчорашній трезвняк здається "прєдєлом мічтаній" ггг
Це питання до подонка, який зустрівся на її шляху, познущався над дівчиною, викликавши в неї психологічний страх і відразу до чоловіків ( ну це - як варіант).
хм... а якшо не зустрічався подонок, а просто така народилася? як варіант, подивіться "Сафо"... там про міфологічну основу сексуальності...