Ви переглядаєте тему Затримані 2 особи, які підозрюються у вчиненні вбивства 17-річної в розділі Повідомлення про злочини, що є підрозділом форума ГУМВС України в Полтавській області; Відповідь: Затримані 2 особи, які підозрюються у вчиненні вбивства 17-річної дівчинки, труп якої 19 вересня ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
11.01.2008
| [permalink] | ||
| Адмін ГУМВС |
Так, це дійсно ЖАХ! Нашими працівниками зібрана детальна інформація щодо даного злочину з усіма подробицями. Якщо керівництво схвалить, то сьогодні, максимум завтра, Ви будете мати змогу ознайомитись з інформаційним матеріалом у нас на сайті. Ласкаво просимо! | ||
11.01.2008
| [permalink] | ||
| Генерал-хорунжий |
Бачу, що ще нема інфо. Хоча дуже б хотілось.. Я оце із своєю заклопотаністю не встигаю за новинами слідкувати. Тільки те, що отримаю з Інтернету та від батьків та друзів. Чув таке, що схожі злочини продовжуються, не зважаючи на те, що підозрювані затримані. Наче вже 8 жертв за останній час? Жертви всі "неформали", а на тілі вирізаються руни(от тільки не в курсі які саме). Жертви ґвалтуються і вбиваються. Чув ще, що останніми були два хлопчики. Друзі мені вже кажуть: не носи берців(єдиний неформальний атрибут, що я ношу) в темну пору доби, бо зараз це небезпечно. Я якось не переймаюсь. Хоча заходів безпеки і варто було би вжити. Колись планував купити газовий пістолет, але забарився, дозвіл на придбання втратив чинність якраз в той день, коли я мав гроші на пістолет і прийшов із старим власником на переоформлення. А які ще заходи безпеки порадите? Газовий балон ТЕРЕН-4 як на мене слабенький. Чи Ви іншої думки? Собаки, ведмеді, вовки шугаються по ідеї, бо в них ніс - дуже важливий орган і досить чутливий. А люди(якось по дурному прозвучало, може краще було сказати нападник або правопорушник?)? На практиці як це застосувати краще? Що ножів можна законно носити з собою? Якісь документи потрібні на них? Наскільки я знаю холодна зброя заборонена. Але критерії визначення я знаю тільки приблизно. І ще, щоб міліція на вулиці не %D | ||
11.01.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Ну и где обещанная инфа про раскрытое убийство? У нас так странно милиция работает, всё тянут и тянут резину. А с раскрытием избиения Антонюка дотянули до судов с губернатором, работнички обиженные.... | ||
11.01.2008
| [permalink] | |||
| Адмін ГУМВС |
Відповідь:
http://mia.pl.ua/article/2007/2007_0...нку_у_Полтаві_ | |||
14.01.2008
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
| |||
15.01.2008
| [permalink] | |||
| змія болотяна ОЧКОва |
Відповідь:
![]() по-друге, якшо не переймаєтесь, то і не переймайтеся. Бо жити взагалі страшно. Хоть в бєрцях, хоть на шпильках. І тертє, але найголовніше, не вітрте всьому, шо люди патякають. бо такого наслухатись можна, шо краще купить гробика, лягти і ждать поки манняк прийде. Вбивать, гвалтувать і руни на с***ці вирізать. | |||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
09.08.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
ребята! я ету статью толькоша нашол и то случайно! я етого *пушкина * знаю его зовут Андрей про пасадку что ви говорите ето не лисосмуга а канен!! там неформали собираються а дальше 200 м рени там скини собераються я с етим пушкином гг познакомелся ранше чем с женой своей! он не злобний! он не смог такое сделать хотя.. может бить не которие причини!! так вот я слишал такую версию что там скини етим помоему 3 йх било заправляли *убивали помоему лена йё звали она тоже с неформалоф била!! а пешкин просто стал слуйчайним свидетилем!! от я такую версию слишал!! хотя я знал пушкина давно он любил по флиртовать с девушками (прсто по флиртовать!) и ничё больше... | ||
10.08.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Офтоп: До речі, хто-небуть може розповісти про "Каліфорнію"? Чому вона так була названа? І чому саме там молоді люде збираються випити і похавати трамік, а не деінде? | ||
10.08.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Не певен, це тільки мої здогадки: є пісня "Хотел Каліфорнія", про готель, де збиралися сатанисти, приймали наркотичні засоби і т.п. | ||