навіяно оцим
так от, чому Тернопіль має Скай і Ті що падають вгору, і Холодне сонце. Далі не памятаю хто звідки, але є група Вайт, є Карпа, є Плач Єремії, був Фарбований Лис (ніні фуфуфу група Кабли), була Інкунабула... Є Інферно...багато чого є... А у нас нема ніфіга. Окромя групи ДМЦ яку люблять в Харкові, а афіша львівського концерту потрапила в кадр у кліпі групи Яка ІснуЄ (екс-Брейк Ап). В принципі, хтось мене може спитати "хто всє еті люді"? ммм... явно що кращі , аніж наша місцеві.А, є ще Контрабас...але то теж на окремого виду шанувальників.Группа (Бас, ударные, электроника)ИЩЕТ ВОКАЛИСТА (от 20 лет) умение петь не обязательно. Приветствуется артистизм, свои тексты, хорошая дикция. Мы хотим делать не стандартную музыку в стиле: Звуки Му, Я и Друг мой грузовик, Joy Division, Ник Кейв.
А цікавить мене от що: чому в нас популярний стиль а-ля "дворовий рок", етно-рок, і ще ті стилі де є скрім і тріхо гроула? чому в нас ніхто не грає мелодики? це так важко, чи просто в нас всі люблять саме таку музику, яка наповнює місцеву сцену? Де наш "мейнстрім"? Може я шось пропустила, то ви скажіть...
ПиСи: Адмін, не нада злицця, я не Гай Юлій Цезарь, не вспіла ...

24Благодарности

,