Вибачте, дорогенькі, якщо я скажу всупереч загальній думці, але мене хвилює протилежна проблема: де можна послухати те що є. В мій минулий приїзд в Полтаву "Контрабас" грав в Донецьку; потім був у Славському, потім в Ужгороді на якомусь фестивалі. Роблю висновок, що вдома його нікому не треба. В плеєрі у мене Подорож Майора Проніна - дуже мобілізує; ще ніхто мені не сказав, що це поганий трек. Тут виставлялось відео з концерту, здається, випускників 1-ї муз. школи (Tail мене поправить; я не знайшов в архіві) - ну просто клано, хоча б є з чого рости. Mario Action виставляв оце:
Оксана Вишня "Люба мені бесідонька з тобою"
Я спеціально згадав музику дуже різну, але непопсову і цікаву для мене. Хай це буде альтернатива чи що. Так от: де його можна послухати? почавши з малого, з невеличкого клубу, для невеличкої авдиторії. Нехай "маси" поки що слухають той стандарт, що його привозять до Полтави на хвилях реклами.
І ще: лемент типу "всьо пропало" контрпродуктивний. Оно в Черкасах - я вже мовчу про Бумбокс, але в є "Мандариновий рай", яка позитивна команда! в Запоріжжі - "Хорта". і т.д. Розкрутиться і в нас. Але - потрібне сцена для некомерційної музики. Повторюся: щоб буле де слухати те, що є.

24Благодарности

можно 
,