Ви переглядаєте тему Полтавская кидс-панк группа Кids room 402 в розділі Полтавські групи, що є підрозділом форума Музика; Собственно вот: История группы: История группы Kids room (402) Положила свое начало в далеком 2003 ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
03.04.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Що я можу сказати....якщо я можу взагалі щось казати тут, а точніш написати.......поздоровлень чекаєте...дай Боже....дай Боже.....шоб хтось поп-панків та й поздоровив......тимбільш полтавських...скоріш за все..мені так чомусь здається вас тіко поп-панки і поздоровлять....яке цікаве саме слово ПОП.треба розібраться з його істинним походженням.....вибачте відволікаюсь......послухайте рєбята альбом гурту "The Monks" - Black Monk Time (1966 року випуску!!!!єдиний альбом цього бенду) і зрозумійте суть панку нарешті!!! "зри в корень"!!!!!-сказав колись один розумний мужичок (один?) щасти!!!! Пост Скріптум - нє не буду нічого я вже тут писать!!!повторююсь-щасти вам!! | ||
04.04.2007
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
mozok, Спасибо за критику и пожелания! :) Так как любая критика полезна, а пожелания - просто приятны! :) Спс! :) | |||
04.04.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
я й не очікував на таку відповідь.....на таку культурну відповідь (сподіваюсь) культурної людини! далі хочу сказати наступне: саме ваше існування говорить про існування (заплановане повторювання слів) якоїсь та й сфери ваших захоплень!! ви у якомусь відношенні являєтесь альтернативою гоп-братії! і навіть тільки за це вам слід дякувать! якщо ви не ПОП-бенд - то це ще краще!Скільки б тут , у Полтаві людей не було, але не слід уподібнюваться до яскравих представників комерційної сторони МУЗИКОМЕЙКЕРСТВА!! ці гурти я називати не буду...а тимбільш загальноукраїнського масштабу....ви всьо знаєте й самі..... Щасти! як буде в мене час і гроші то може й підійду вас привітать. Повторююсь: послухайте, будь-ласка "The Monks" - Black Monk Time (1966 року випуску!!!!єдиний альбом цього бенду)!!! я сам не являюсь так щоб дуже феном панку, але мені цікавий сам феномен !! бо ж ця музика лунала задовго до Секс Пістолс які заявили світу про себе у кінці 70-их........УСПІХІВ ВАМ!! | ||
05.04.2007
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
| |||
05.04.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
не хочу вам нічо зайвого нав`язувать, але мені здається що саме в The Stooges є той драйв....є ще той панковий заряд...олдскуловий панк...що так само корисно буде вам послухать!!!!! альбоми:1969.The Stooges і 1970. Funhouse ....відчувається ще той - перший панк! пока. | ||
06.04.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
ииииииииии.........може б ти мене, шановний Tail і підловив у цьому розділі.........але ти знаєш....НЄ!!! при всій повазі до тебе.....поп-панк це тема інша!!!!!! куди там бріт - попу до КАЛІФОРНЯКА!!!!!До каліфорнійського хвастливого панку!!дитячого панку (гурти називать не буду)!! власне з останнього (КАЛІФОРНЯКА) всьо пошло-поєхаллло!!!!!!от це мене в поп-панку і кумарить!!! А саме: краватки (дорогі, татусеві), сопливі тексти, цих тіпа панків, які не знають справжньої житухи, а співають про то шоб усі забили на школу і потягували пивце..(як приклад)...т.д. Суть інша!!!!----------- Панк це бунт!!!!!! Це емоції!!! Це правда!!!!!!як на мене так повинно буть..........в ПОП усьо по-іншому!!!!! Там, тобто з ОКЕАНАМИ всьо інакше - правдиво ллються соплі...признання у вічній любові в сотий раз, який там у сотий??? - коханій гєрлі...музика дещо продуманіша (!).....принаймні там пафосу менше!!!! Надіюся на розуміння! Га? Востаннє редагував mozok: 06.04.2007 о 22:22. | ||
07.04.2007
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
Ну дик - попс:stink: Востаннє редагував fragov: 07.04.2007 о 12:42. | |||
12.04.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Я вижу тут такая дискуссия образовалась что мне со своей репликой и не влезть! но все равно! Панк - тема под пиво вообще яд Я не слушаю панк 70 -60 -80 годов я слушаю нынешнее ТАРАКАНЫ НАИВ и все такое! много щас пошло закосов под американ панк мативчик прикольный но много это уже Через чур! А вообще псиХея рулит | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Резонанс-Полтавская РЭП группа | Yorik | Полтавські групи | 34 | 27.02.2008 17:01 |
| панк-рок... | Sviata | Музика | 40 | 12.02.2008 16:27 |
| группа Soliton | stepaxa | Полтавські групи | 2 | 17.01.2008 14:41 |
| 2-ухдневный ска-панк фестиваль на берегу черного моря | BadHabit | Афіша Полтави | 0 | 27.06.2007 23:47 |
| Создаеться группа | Korish | Музика | 2 | 25.02.2007 16:18 |