Кукоба — Бог міста Полтава
Вы просматриваете тему Кукоба — Бог міста Полтава (видео) в подразделе Полтава Видео, который находится в форуме Полтава; Кукоба — Бог міста Полтава
Кукоба — Бог міста Полтава
мегабоян...
LAEN, не боян, а історія. Яка, до речі, частково повторилася.
только масштабы побольше воровства
Дайте Тихоновичу спокій.) Бачив на футболі останній раз, то посунувся він сильно. З здоров'ям мать зле. Хай спокійно відпочива екс-мер. Може, це прозвучить і банально, але Полтава стала такою, якою ми бачимо її зараз саме за мерства Кукоби. Масштаби його збагачення за час каденції тут особисто для мене відходять на 2-й план.
Все познается в сравнении...
Олесь, вона стала такою тому що її такою зробили люди, не бачу ніякої в тому заслуги Кукоблі. Аби хоч раз прийшов хоч трохи нормальний пер, Полтава би стала зовсім іншою і в рази кращою.
fragov, ну я написав що стала вона такою не завдяки Кукобі, а під час його мерства. Тут є все ж різниця!!! Так, її зробили люди. Але цих людей треба було організувати, направити їх енергію у потрібне русло. І отут якраз бачу заслугу Кукоби. Заслугу як організатора. Це виключно моя думка, можу помилятися.
Олесь, хм, скільки разів я його не бачив від нього тхнуло зовсім не організаторськими здібностями... І його підлеглі теж казали, що він самодур. Але я те ж можу помилятися.