Форум м.

Полтава

ua
ru
english
weather in Poltava. Forecast
Полтава форум

Полтава Балка Полтавський фотоклуб Полтава ГУМВС Технічний форум Інетереси та взаємени Poltava Community

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 21.06.2008   [permalink]
Гість
Рыбалка, доміки......

Добрий день, перший раз на вашому форумі. сам з Киева.
Хочу зїздити під Полтаву, чи в Полтаву на відпочинок з друзями.
Може хтось підскаже, якесь приємне місце. Доміки, рибалка....може санаторій якісь. де сдають кімнати.
Не сугубо рибалка а так для відпочинку... Почати з рибалки може якась діско на вечір, дівчата. тощо...

Буду вдячний Вам за телефони або якісь координати.
Старий 21.06.2008   [permalink]
модератор

Re: Рыбалка, доміки......

Офтоп:
Цитата:
Допис від spr Переглянути допис
Добрий день, перший раз на вашому форумі. сам з Киева.
Хочу зїздити під Полтаву, чи в Полтаву на відпочинок з друзями.
Може хтось підскаже, якесь приємне місце. Доміки, рибалка....може санаторій якісь. де сдають кімнати.
Не сугубо рибалка а так для відпочинку... Почати з рибалки може якась діско на вечір, дівчата. тощо...

Буду вдячний Вам за телефони або якісь координати.
Це по типу у Полтаві дешевше девочькі? Чи на шо з Дніпра до Ворскли їхати, не зрозумів....

Старий 22.06.2008   [permalink]
Шпійон ;)

если насчет рыбалки, то вродьбы в Лучках есть база отдыха и там как раз Ворскла в Днепр впадает. правда как с этой базой связаться хз
Старий 22.06.2008   [permalink]
Гість

V00D00People да ты полностью прав в Киеве и владельцы озер. баз.... немного зажрались. Дешевле 300 км проехать на машине, да и приключения как никак. =)
Старий 23.06.2008   [permalink]
скажений завсідник :)

Фортеця, село Белоцерківка, одна дерев'яна хатинка на добу - 300 грн (хоча це не точні дані). Озеро, річка Псел, рибалка, катання на конях, два повари з Києва (кажуть, що готують чудово).
Дівчат гарантувати не можу. Дискотек ще там не бачив. Якщо зацікавило можу знайти контактну інформацію.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн