Ви переглядаєте тему Золотой орёл с венцом! Что он означает??? в розділі Полтава туристична, що є підрозділом форума Полтава; Відповідь: Допис від Tail кстати в тему: мне пару раз говорили, мол каменка на Октябрьской ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
02.05.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
| ||
02.05.2008
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
напротив полтавпива есть магазин с часам, рядам с тем магазином весит синий телефон-автомат - так вот приблизительно напротив этого телефона этот камень и есть. говорят на этой улице их много, но я только этот нашел сегодня Востаннє редагував Tail: 02.05.2008 о 00:53. Причина: Automerged Doublepost | |||
| Користувачі, що подякували Tail за цей допис: |
02.05.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
| ||
| Користувачі, що подякували Def за цей допис: |
02.05.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
Большое Всем спасибо! Столько интересного написали. Заинтреговали могильными плитами и колодцем! Ужасно хочеться приехать к Вам в город. Ещё столько всего не видела! Похоже на легенду. А по-подробнее? Что означает возложить венок? Или это шутка :)? Востаннє редагував Ксюха: 02.05.2008 о 12:59. Причина: Automerged Doublepost | ||
02.05.2008
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
вот про какой я камень говорил. правда на фотке плохо видно, ибо грязный он + сфоткал не особо удачно | ||
| Користувачі, що подякували Tail за цей допис: |
04.05.2008
| [permalink] | ||
| - |
Ага, здається пригадав ще одну "легенду", принаймні в дитинстві багато про це говорили. Згрубша, наче під час Північної війни було прокопано підземний хід, звідки і куди не знаю, але коли провалився тролейбус на Фрунзе майже напроти пожежної вежі, от тоді всі, як один, хто базікав про цей хід і сказали в один голос "Ага! Оце він і є". Така легенда, мабуть все це казки, але "за що купив, за те і продаю". До золотого орла вона жодного стосунку не має, хіба побічний, бо таки все до Північної війни якось стосується ![]() | ||