Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 29.07.2007   []
Гість
Lol Пам'ятник Іванові Мазепі

Менше ніж через два роки будуть відзначати триста років Полтавської битви.
Пам'ятник Петру І і російським солдатам є - в асортименті.
Пам'ятники шведам від шведів, шведам від росіян - теж є.
А от пам'ятника Іванові Мазепі, гетьманові України - не має. Пам'ятника загиблим тоді козакам - теж не має.
Таке враження, що це взагалі не наша з вами історія, так десь пройшло щось колись.
Але наслідки поразки шведсько-українських військ під Полтавою - стали трагічними не для шведів, а саме для українців.
Тож і виникла пропозиція - поствити на 300-річчя Полтавської битви пам'ятник Іванові Мазепі на полі Полтавської битви.
Врешті-решт завершити цю битву.

Востаннє редагував fragov: 29.07.2007 о 23:35.
Користувачі, що подякували за цей допис:
Старий 07.08.2007   [permalink]
-

Re: Пам'ятник Іванові Мазепі

Відповідь:
Допис від Def Переглянути допис
Пару имбицилов, не значит народ.
Відповідь:
Не. Брат. У народа тупая месть в крови.
А Вам не здається, що ці твердження сутнісне суперечать одне одному?
-/-

Предлагаю поставить памятник Бджолам!
Користувачі, що подякували rust за цей допис:
-

жатрома

Відповідь:
Допис від rust Переглянути допис
Предлагаю поставить памятник Бджолам!
Напевно, я таки вгадав. Ви — пасічник невдаха, Вам чомусь з цим колись дуже не пощастило, можливо над Вами колись у дитинстві жорстоко поглузували на цю тему і дошкульно образили, і тепер Ви затаїлися, бажання впало на самий спід підсвідомости і тепер Ви люто ненавидите і бджіл і пасічників, і... І світ поділився на дві ворогуючі частини: на тих, хто ненавидить бджіл і все, що зними пов’язане, і на тих, хто має зухвалість почувати до них якийсь потяг.
Але!
Ночами, темними українськими ночами, коли вщухає контроль свідомости, коли бджоли теж засинають у своїх вуликах, вони (бджоли) Вам сняться... і Ви почуваєтесь нарешті примиреним і щасливим, гармонія та світло ненадовго повертаються у Вашу роздерту протиріччями душу. Але, настає жорстокий ранок і Ви знову змушені писати про свою оскаженілу ненависть до бджіл, яких насправді ніжно і зворушливо кохаєте.

Годі ховатися від себе, досить ошукувати себе — розчахніть свою душу їхньому дружньому і веселому дзижчанню... Вони чекають на Вас.

:sarcastic:

Востаннє редагував Odo: 07.08.2007 о 12:46.
-/-

Re: жатрома

Знятный опус...
Тока по психологии и интуиции ДВА с минусом
-

Відповідь:
Знятный опус...
Дяки, радий, що Вам сподобалось. Пишіть ще, Ваші дописи — це перлини (без перебільшення), вони дуже надихають.
Відповідь:
Тока по психологии и интуиции ДВА с минусом
А докладніше можна? Про що саме я не вгадав? Обіцяю вдосконалюватися ;)
-/-

Відповідь:
А докладніше можна? Про що саме я не вгадав? Обіцяю вдосконалюватися
Ни маниакального ни какого либо друго дискомфорта я перед пчелами не испытываю... Я просто тихо ржу когда по новоясям рассказывают о достижениях высокопоставленных пасечников.
-

Відповідь:
Ни маниакального ни какого либо друго дискомфорта я перед пчелами не испытываю... Я просто тихо ржу когда по новоясям рассказывают о достижениях высокопоставленных пасечников.
Отакої! Їх ще й багато? Ач розплодилися як! Ану розкажіть хто такі? А давно вони Вас переслідують?
Banned

Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
А Вам не здається, що ці твердження сутнісне суперечать одне одному?
Odo!
Вы знаете, что я тоже умею оперировать цитатами из разных постов. Давайте не будем начинать...
-

Відповідь:
Odo!
Вы знаете, что я тоже умею оперировать цитатами из разных постов. Давайте не будем начинать...
Ну якщо Ви просите, то добре
Користувачі, що подякували Odo за цей допис:
скажений завсідник :)

Відповідь:
І до чого тут Ющенко? Звертаєтеся до тих, кому крім тих новин нічого показувати.
Відповідь

Закладки

Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Пам'ятник Симонові Петлюрі буде встановлений в Полтаві не скоро RSS Теревені 87 28.03.2008 23:51
Мерія Полтави заперечує затягуванні процедури землевідведення під пам'ятник Петлюрі RSS Теревені 0 15.08.2007 13:22

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum