![]() | |
20.04.2008
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Не бачу сенсу сперечатись. Оті, кого ви називаєте "зелеными" - це партизанських рух Данила Терпила (Зеленого) на Київщині - селяни, які в 1919 боронили село від продрозверстки; загинув він, до речі, від денікінців. (яке діло було україні до більшовицько-денікінської війни? чого вони тут топталится по нашій землі?) Чомусь захисник свого народу - для вас "ренегат" - чи ви знаєте що це означає? це зрадник. У вас зміщені поняття. Захисник своєї вітчизни для вас - зрадник. Ви дивитесь на мою країну крізь московські окуляри. Навряд чи ми порозуміємось: у вашому уявленні українці мали би допомагати окупантам (не знаю, може тільки російським?) дерти з них шкуру, що в 1709 році, що в 1919; я вже не хочу переносити на 1932-33 роки, сподіваюсь, у вас вистачить такту не стверджувати, що ми мали б радіти голодомору так само як армії Муравйова чи Денікіна. Всі вони нам однакові. У нас тут дещо змінилось. Холуйство не в моді:) | ||
22.04.2008
| [permalink] | ||
| Banned |
Саме так. На днях читав історичну енциклопедію видану у Москві 1995 року і таке ось трапилось: ![]() Ну ім’я таке було у воєводи київського року 1240 — Дмитро. Востаннє редагував Odo: 22.04.2008 о 12:35. | ||
23.04.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
угу... добавлю к словам этого историка только то, что во время нашествия Батыя Москва была центром мелкого удельного княжества, так же как и галицко-волынский Киев.. если не ошибаюсь после 1240 он стал частью Владимирского княжества... и народу дофига на север переселилось.. НО.. это все нюансы... хочу напомнить любителям выискивать в текстах имена, похожие на современные украинские, что несмотря на геополитическую нестабильность (киев потом ваще литовским станет) эта земля, от дуная до волги называлась Русью.. и все племена-княжества были русскими... потому как во время оно переассимилировались жестко... иногда и в особо извращенной форме, как с татарами например... и предки тех, кто щас утверждает что Владимир красносолнышко был щирым хохлом, и просят геть москалей из киева в гробу бы перевернулись... это уже из апокалипсиса... | ||
| Користувачі, що подякували Etel за цей допис: |
23.04.2008
| [permalink] | |||
| Banned |
Цитата:
![]() Відтак, питання до кмітливих та допитливих: А навіщо Русь Московська вела отой багатовіковий поєдинок з Руссю Литовською? Чим остання заважала Москві? | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Пам'ятник Симонові Петлюрі буде встановлений в Полтаві не скоро | RSS | Теревені | 87 | 28.03.2008 22:51 |
| Мерія Полтави заперечує затягуванні процедури землевідведення під пам'ятник Петлюрі | RSS | Теревені | 0 | 15.08.2007 12:22 |