Здравствуйте мне нужна ваша помощь,мне нужно найти улицу Полтава 4, в интернете немогу найти, может ее недавно переиминовали, скажите где эта улица находится,может рядом какаято достопремечатольность, и какой это район, спасибо зарание, очень нужно.
Вы просматриваете тему Помогите найти "ул. Полтава, 4" в подразделе Полтава туристическая, который находится в форуме Полтава; Здравствуйте мне нужна ваша помощь,мне нужно найти улицу Полтава 4, в интернете немогу найти, может
Здравствуйте мне нужна ваша помощь,мне нужно найти улицу Полтава 4, в интернете немогу найти, может ее недавно переиминовали, скажите где эта улица находится,может рядом какаято достопремечатольность, и какой это район, спасибо зарание, очень нужно.
Полтава 4 эт бывший военный городок
координаты Google Earth въезда в городок: 49°36'3.41"С 34°30'12.14"В
Зупинка "11 школа" в сторону Браїлок.
Зараз ця вулиця називається "Петра Юрченка".
Якщо запитувати перехожих на вулиці (наприклад щоб пальцем вказали куди йти), то краще питати "вулицю, що йде в авіамістечко".
Оскільки вулиця раніше була фактично частиною військового об"єкту, то на більшості відносто старих карт Полтави вона просто без назви.
Крім того нумерація будинків на картах, де вулиця ще без назви, і сучасна нумерація - абсолютно різні.
ця вулиця знаходиться на тій самій дорозі де і школа,чи та дорога як на Браїлки?Дякую
Не совсем так. В союзе все адреса Полтава-4 - это был авиагородок. Название такое из за индекса 314004.
Сейчас полтава-4 разделено на улицы:
Юрченка
Комарницкого
Гетьмана
Глущенко
Мене цікавить вул.Юрченка вона їде в сторону Браїлок,чи в сторону 11 школи?
школа, біля неї перехресття, вулиця по якій йде кільцевий - то Бірюзова, а та що понад школою в глиб йде то і є вхід до авіамістечка
Да, именно туда