Вы просматриваете тему Золотой орёл с венцом! Что он означает??? в подразделе Полтава туристическая, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Tail кстати в тему: мне пару раз говорили, мол каменка на Октябрьской выложена
Ну, вот скоро его снимут. Тогда увидим. А пока это сплетни.Ленін на вулиці Леніна теж стоїть на могильних плитах
а ще чув наче ленін стоїть на місці де раніше були колодязі, шо забезпечували місто водою на випадок облоги - саме тому там колоподібні ями навколо якшо придивитися. хто шо з цього приводу чув?
напротив полтавпива есть магазин с часам, рядам с тем магазином весит синий телефон-автомат - так вот приблизительно напротив этого телефона этот камень и есть. говорят на этой улице их много, но я только этот нашел сегодня
не, я вродьбы другой нашел. их же там много таких
вот про какой я камень говорил. правда на фотке плохо видно, ибо грязный он + сфоткал не особо удачно
кстати: кто что слышал про старые конюшни в парке Победы? говорят мол еще с времен Петра 1?
Ага, здається пригадав ще одну "легенду", принаймні в дитинстві багато про це говорили. Згрубша, наче під час Північної війни було прокопано підземний хід, звідки і куди не знаю, але коли провалився тролейбус на Фрунзе майже напроти пожежної вежі, от тоді всі, як один, хто базікав про цей хід і сказали в один голос "Ага! Оце він і є". Така легенда, мабуть все це казки, але "за що купив, за те і продаю". До золотого орла вона жодного стосунку не має, хіба побічний, бо таки все до Північної війни якось стосується![]()
кстати еще один камень нашел на каменке рядом с фруктовым ларьков напротив ЦУМа. опять таки качество плохое, ибо руки дрожат, вспышка не помогает и камень весь в мусоре, но надпись таки видно![]()