Сообщение от
jag
Народ, я тут всього всього другий день на форумі і уже відчув страшенну ностальгію за містом, котрого не бачив ...надцять років.
Настільки, що прийшла в голову ідея приіхати на кілька днів влітку, подивитись на місто дитинства.
В зв'язку з цим виникли технічні питання, на які, можливо ви б змогли відповісти, за що був би дуже вдячний.
Якої якості зараз траса Київ-Полтава? Підтекст у тому, що моя машина - швидкісне спортивне купе з низькою посадкою і переважно магнієво-алюмінієвою підвіскою, тобто бугри-ями і подібне - серйозна перешкода.
Яке ставлення ДАІшників до автомобілів з іноземними номерами? У Києві на це не зважають, а от в Полтаві чи не спинятимуть через кожні декілька сотень метрів, щоб збити свою десятку-двадцятку?
Як кримінальна обстановка? Щось подібне до розгулу початку 90-х, чи взято вже більш-менш взято під контроль?
Чи є вже нормальні зручні приватні готелі з безпечною автостоянкою, теплою водою цілодобово і більш-менш розумними цінами (можливо, тупе питання, як на сьогодні, але мій досвід 1996-го року був просто жахливим).
Дякую заздалегідь.