Вы просматриваете тему Пам'ятник Іванові Мазепі в подразделе Полтава туристическая, который находится в форуме Полтава; Сообщение от Def Пару имбицилов, не значит народ. Сообщение от Def Не. Брат. У народа
Предлагаю поставить памятник Бджолам!
Напевно, я таки вгадав. Ви — пасічник невдаха, Вам чомусь з цим колись дуже не пощастило, можливо над Вами колись у дитинстві жорстоко поглузували на цю тему і дошкульно образили, і тепер Ви затаїлися, бажання впало на самий спід підсвідомости і тепер Ви люто ненавидите і бджіл і пасічників, і... І світ поділився на дві ворогуючі частини: на тих, хто ненавидить бджіл і все, що зними пов’язане, і на тих, хто має зухвалість почувати до них якийсь потяг.
Але!
Ночами, темними українськими ночами, коли вщухає контроль свідомости, коли бджоли теж засинають у своїх вуликах, вони (бджоли) Вам сняться... і Ви почуваєтесь нарешті примиреним і щасливим, гармонія та світло ненадовго повертаються у Вашу роздерту протиріччями душу. Але, настає жорстокий ранок і Ви знову змушені писати про свою оскаженілу ненависть до бджіл, яких насправді ніжно і зворушливо кохаєте.
Годі ховатися від себе, досить ошукувати себе — розчахніть свою душу їхньому дружньому і веселому дзижчанню... Вони чекають на Вас.
:sarcastic:
Знятный опус...
Тока по психологии и интуиции ДВА с минусом![]()
Ни маниакального ни какого либо друго дискомфорта я перед пчелами не испытываю... Я просто тихо ржу когда по новоясям рассказывают о достижениях высокопоставленных пасечников.А докладніше можна? Про що саме я не вгадав? Обіцяю вдосконалюватися![]()